April måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

April måneds 5 varmeste emner

Tesla på autopilot dræber motorcyklist, Ny Honda forhandler i Nordjylland, Linse Kessler & Joachim Stender tager MC-kort, Honda demo dag og en prøvekørsel af Stark Varg var læsernes favoritter i sidste måned.
CO
15/05-2024 kl. 11:15

MagaCin’s efterhånden ret omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer i skrivende stund præcis 9.862 publicerede artikler, og indholdsfortegnelsen er i konstant vækst.
Så der er ikke noget at sige til, hvis nogle af vores læsere ind imellem overser en enkelt artikel eller to.

Derfor får vores læsere hver måned en lille let tilgængelig liste over den forgangne måneds fem mest populære emner, og som sædvanlig en overordnet liste med links til populære emner på MagaCin nederst i artiklen.

I årets første måned var MagaCin’s læsere især begejstrede for at læse om Kong Frederik X og hans interesse for motorcykler, højdespringeren i Februar 2024 handlede om det forestående salg af en ret usædvanlig hjemmekonstrueret motorcykel ved navn Tinker Toy, og i Marts måned var læserne mest begejstrede for at se MagaCin’s udpakningsvideo med Kawasaki ZX-6R anno 2024.
Altså tre vidt forskellige emner, og den tendens fortsatte i April.

#1 – Tesla på autopilot dræber motorcyklist
Såkaldt selvkørende biler har efterhånden længe været et omdiskuteret emne, for hvor selvkørende er bilerne egentlig, kan man vide sig 100% sikker, når disse i hvert fald semi-autonome køretøjer slippes løs i trafikken, hvem har ansvaret hvis noget går galt, og hvorfor inddrages motorcyklisternes interesseorganisationer ikke noget mere, når de selvkørende biler godkendes.

De såkaldt selvkørende biler har nemlig beviseligt i en lang række tilfælde overset motorcyklister, hvilket har medført et skræmmende antal ulykker med fatal udgang. Og for ikke så forfærdeligt længe siden mistede den amerikanske motorcyklist Jeff Nissen livet, da en Tesla pludselig accelererede på egen hånd, imens bilens fører var optaget af sin mobiltelefon.

#2 – Ny Honda forhandler i Nordjylland
På andenpladsen ser vi et helt anderledes og langt mere positivt emne…
Nemlig at Nordjylland er velsignet med en ny Honda forhandler, hvor Special MC fra og med 1. April 2024 blev indlemmet i den danske Honda familie.

Uagtet det sagtens kan betegnes som en lidt lokal nyhed, så var det ikke desto mindre en oplysning, som vandt læsernes gunst, og det er der i og for sig ikke noget usædvanligt i.
For artikler af den karakter værdsættes med al ønskelig klarhed traditionelt af læserne.

I Marts måneds 5 varmeste emner var nyheden om, at Aalborg MC byder velkommen d. 1. April da også blandt månedens mest populære emner.

#3 – Video: Linse Kessler og Joachim Stender tager MC-kort
Der er masser af gode argumenter for at køre mc, som for eksempel at motorcyklisternes fællesskab er helt fantastisk, at motorcykler beviseligt er vildt gavnlige for samfundet, og motorcyklismen er faktisk også ret udbredt blandt de største berømtheder.

Sådan forholder det sig imidlertid ikke blot i udlandet, for en del danske berømtheder har heldigvis også udvist en sund interesse for motorcykler, og nu slutter endnu et par kendte danskere sig til motorcyklisternes fællesskab.

Både Linse Kessler og Joachim Stender har nemlig besluttet sig for, at tage kørekort til mc, og MagaCin’s udsendte drog i den forbindelse et smut til hovedstaden for at høre lidt mere om, hvorfor de to danske kendisser har truffet den fornuftige beslutning.

#4 – Honda demo dag for alle d. 28/4
Vi kan vist godt være enige om, at det er vildt fedt at køre motorcykel, og det gør slet ikke noget, hvis man får mulighed for at prøve at køre på lidt forskellige af slagsen.

Mange danske motorcyklister udnytter da også muligheden for at prøvekøre både brugte og de nyeste modeller hos deres lokale forhandler forud for et potentielt køb, men det er da lidt fedt, når man samme dag tilbydes en mulighed for uforpligtende prøvekørsel af flere forskellige modeller.
Og det var lige præcis det de besøgende fik mulighed for på køreteknisk anlæg i Støvring 28. April, hvor Honda Nord DEMO Dag gav alle der havde lyst en rigtig fin mulighed for både at se og prøvekøre mange af årets Honda nyheder.

Et super-fedt initiativ, som rigtig mange af MagaCin’s brugere læste om nogle uger får eventen løb af stablen, og Honda’s såkaldte Demo-Dag viste sig da også efterfølgende at blive en stor succes, med et imponerende antal registrerede prøvekørsler.

#5 – Prøvekørt: Stark Varg – MagaCin møder Ulven
Som rosinen i pølseenden på listen over de fem mest populære emner på MagaCin i April måned 2024 finder vi MagaCin’s prøvekørsel af Stark Varg.

Kort før jul 2021 blev motorcykelverden temmelig overrasket, da producenten som næsten ingen havde hørt om, nærmest ud af det blå lancerede den elektriske MX-maskine med navnet Varg.
Det vakte vores nysgerrighed, og vi tog derfor kontakt til Stark Future’s pressechef Ben Cobb, som fortalte os (næsten) alt vi ville vide om den potente MX’er med 80 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på svimlende 938 Nm.

For at gøre en kort historie lang, mødte MagaCin, en tidlig fredag eftermiddag i Marts, Henrik og Sebastian fra Westcoast MX – som har forhandlingen af Stark Varg i Danmark – på en hyggelig lille crossbane i det østjyske.

Det kan du læse mere om i artiklen der er linket til nedenfor.

Tak for det
Hermed endnu en gang den traditionelle liste over de fem varmeste emner på MagaCin i måneden der gik, hvor det som altid har været både oplysende, interessant og inspirerende for MagaCin’s skribenter, at få et lille overblik over hvilke emner læserne var mest begejstrede for.

Endnu en gang en stor tak til de nu 15.242 følgere på MagaCin’s Facebook profil, og selvfølgelig også en tak til alle abonnenterne på MagaCin’s YouTube-kanal, hvor antallet er vokset betragteligt siden den første artikel blev publiceret på MagaCin 24. Februar 2008.

Og selvfølgelig også en stor tak til læserne for opbakningen gennem de sidste mere end 16 år.

Masser af spændende nyheder i den kommende tid
Vejret er i skrivende stund nærmest perfekt til kørsel på mc, der handles flittigt på Danmarks største handelsplads for motorcykler 123.mc og motorcyklerne ses nu i hobetal på de danske veje.

Deriblandt vores egne motorcykler samt dem vi har til test, men vi holder naturligvis fortsat et vågent øje med alt hvad der rører sig i motorcykelbranchen, og holder selvfølgelig vores læsere løbende opdateret.

Så husk endelig at kigge indenfor med jævne mellemrum, så du også er opdateret på de seneste nyheder.

Tidligere populære emner
Nedenfor finder du som altid en række links, hvor tidligere artikler med populære emner nemt kan tilgås.

2024
Mest populært i Marts 2024
Mest populært i Februar 2024
Mest populært i Januar 2024

2023
Mest populært i 2023

Mest populært i December 2023
Mest populært i November 2023
Mest populært i Oktober 2023
Mest populært i September 2023
Mest populært i August 2023
Mest populært i Juli 2023
Mest populært i Juni 2023
Mest populært i Maj 2023
Mest populært i April 2023
Mest populært i Marts 2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato…

Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.

Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt Fantastisk ladefund, i 2018 blev årets højdespringer Sådan bliver du ramt af burkaforbuddet, i 2017 toppede GIGA motorcykel-udstilling i København listen med langt over 150.000 besøg, og i 2016 viste Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig på kort tid at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen det år blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

I 2015 handlede årets mest læste artikel om, at der var Nye kørekortregler i støbeskeen, og i 2014 – altså for lige præcis ti år siden – blev MagaCin’s test af Hyosung GT 650 årets mest populære.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start