Januar måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Januar måneds 5 varmeste emner

Kong Frederik X er også motorcyklist, Motorshow Life on wheels, Endnu en MC messe i KBH, Kawasaki skærer prismæssigt endnu hårdere ind til benet og Nye giganter på motorvejen | Det er overskrifterne på læsernes favoritter fra januar måned.
CO
11/02-2024 kl. 06:43

Sneen truer stadig med jævne mellemrum, så det er måske ikke verdens dårligste idé at fordrive tiden med at tjekke op på, om der i den forgangne måned skulle have været et interessant emne på MagaCin, som man eventuelt er gået glip af.

MagaCin’s omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer nu pænt over 9.700 artikler, så det langt fra usandsynligt, at nogle kunne have overset en enkelt artikel eller to.

I December måned 2023 var vores læsere især begejstrede for at læse om, at BSA Gold Star nu er i Danmark, men højdespringeren var i Januar måned 2024 af en helt anden karakter.

#1 – Kong Frederik X er også motorcyklist
Det har næppe undsluppet nogens opmærksomhed, at Danmark har fået en ny regent.

Kong Frederik 10. af Danmark har overtaget tronen, og i den forbindelse har danske medier i vidt omfang beskrevet en masse detaljer vedrørende den tidligere kronprins’ liv og levned, men mange har overset en ikke uvæsentlig detalje.
Nemlig interessen Kronprins Frederik i sin tid havde for motorcykler, og som forhåbentlig er bevaret.

For det ville da være lidt fedt, hvis man kunne rende på landets konge under en køretur ud i det blå, eller måske endda give den gas i royalt selskab på en banedag.

#2 – Motorshow Life on wheels 2. – 4. Februar
Det er altid lækkert, at indlede en ny sæson, men hidtil har vejrforholdene diplomatisk sagt nok ikke være optimale.
Både vejrforholdene og MagaCin’s artikel, Motorshow Life on wheels 2. – 4. Februar, var muligvis en medvirkende årsag til, at årets Motorshow Life on wheels i Messecenter Herning i år satte ny rekord med 30.134 besøgende.

Her på MagaCin er vi mindst lige så begejstrede for motorcykeludstillinger som alle andre. Og vi kan kun klappe i hænderne af begejstring, hvis nedenstående artikel, der rendte med andenpladsen blandt de mest populære emner på MagaCin i Januar, bidrog til det massive fremmøde.

Tak til alle dem der kiggede forbi MagaCin’s stand i Herning… Det var rigtig hyggeligt at sludre med jer!

#3 – Tid til endnu en MC messe i KBH
Tiden flyver når man hygger sig og har det sjovt, og derfor var 2024 Motorshow Life on wheels alt for hurtigt overstået.
Men så er der heldigvis noget at glæde sig til, og måske især for dem der ikke havde mulighed for at kigge indenfor i Herning i dagene 2. – 4. Februar.

For MC Messen der i år arrangeres af en ny aktør i det sjællandske – nærmere betegnet Lokomotivværkstedet – venter nærmest lige om hjørnet.
I den forgangne måned var så mange af MagaCin’s læsere friske på at læse om MC Messen, der løber af stablen i weekenden 24/2 – 25/2, at artiklen om det spændende arrangement scorede en sikker tredjeplads.

MagaCin tropper også op på MC Messen til en sludder, og det kommer primært til at ske på vores stand som er placeret lige inden for døren, hvor det er muligt at sætte sig ned og hvile benene, at deltage i dagens konkurrence, at få et godt tilbud på et abonnement, og ikke mindst at kigge nærmere på redaktørens ret så opgraderede brugte Suzuki Bandit.

#4 – Kawasaki skærer prismæssigt endnu hårdere ind til benet
Ved årets Motorshow i Herning havde de besøgende mulighed for at se en lang række af de nyeste spændende 2024 modeller, sludre lidt med de forskellige mærkers dygtige personale, eventuelt prøvesidde drømme modellen og sidst men ikke mindst få oplyst, hvad det koster i kroner og ører at udleve drømmen.
Prisen spiller nemlig ofte en ikke uvæsentlig rolle, når der skal købes ny motorcykel.

Så det er måske egentlig ikke så overraskende, at et stort antal MagaCin læsere forud for udstillingen i Herning var pænt interesserede i, at vide hvor meget der faktisk kan spares på en 2024 Kawasaki i forhold til den første foreløbige 2024 prisliste.

Man kan notere sig, at artiklen blev publiceret 28/1, og dermed faktisk overhalede en lang række konkurrerende artikler, som blev udgivet tidligere på måneden.
Gad vide om der kommer lige så imponerende fart over feltet for den nye firecylindrede Kawasaki ZX-4R, hvor MagaCin faktisk havde fornøjelsen af at deltage i udpakningen af det første eksemplar i Danmark.

#5 – Nye giganter på motorvejen
Fra 1. januar 2024 skal danske motorcyklister og trafikanter generelt indstille sig på en ny kæmpe i trafikken, hvor man kan støde på op til 34 meter lange lastbiler med såkaldte dobbelttrailere.
Det fremgår af artiklen der er linket til nedenfor, at de nye lange vogntog nu må køre på en forsøgstrækning mellem Århus og Høje Tåstrup.

Det vurderede Sikker Trafik tilsyneladende som en pænt vigtig oplysning, da MagaCin lige som formentlig mange andre medier fik tilsendt informationen via e-mail.
Og vi må konstatere, at vurderingen fra Sikker Trafik nok ikke var så tosset endda; for artiklen om emnet listede sig lige så stille ind på femtepladsen.

Tak for det
Hermed endnu en gang den traditionelle liste over de fem varmeste emner på MagaCin i måneden der gik, hvor det som altid har været både ret hyggeligt og inspirerende for MagaCin’s skribenter, at få et overblik over hvilke emner læserne var mest begejstrede for.

Det lyder måske som en evig gentagelse, men vi er stadig imponerede over og oprigtigt taknemmelige for, at så mange læsere holder sig opdateret her på siden.

Der skal også lyde en stor tak til de omkring 15.000 følgere på MagaCin’s Facebook profil, og selvfølgelig også tak til alle abonnenterne på MagaCin’s YouTube-kanal, hvor antallet af følgere er vokset betragteligt siden den første artikel blev publiceret på MagaCin 24. Februar 2008.

En stor tak til læserne for opbakningen gennem de sidste næsten 16 år.

Stadig masser af nyheder i den kommende tid
Uagtet både sne og massive regnvejr stadig truer og derfor potentielt kan begrænse kørslen på mc for rigtig mange, så betyder det heldigvis ikke, at spændende og interessante nyheder i motorcykelbranchen begraves i sne eller druknes.

Vi følger naturligvis som altid med stor opmærksomhed udviklingen, så husk endelig at kigge indenfor med jævne mellemrum, så du også er opdateret på de seneste nyheder.

Tidligere populære emner
Nedenfor finder du som altid en række links, hvor tidligere artikler med populære emner nemt kan tilgås.

2023
Mest populært i 2023

Mest populært i December 2023
Mest populært i November 2023
Mest populært i Oktober 2023
Mest populært i September 2023
Mest populært i August 2023
Mest populært i Juli 2023
Mest populært i Juni 2023
Mest populært i Maj 2023
Mest populært i April 2023
Mest populært i Marts 2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato…
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.

Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt Fantastisk ladefund, i 2018 blev årets højdespringer Sådan bliver du ramt af burkaforbuddet, i 2017 toppede GIGA motorcykel-udstilling i København listen med langt over 150.000 besøg, og i 2016 viste Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig på kort tid at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen det år blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start