September måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

September måneds 5 varmeste emner

Motorcyklist vælter i overhaling, nye imponerende fotovogne, motorcyklist dræbt i kollision med fly, BMW's svedigste gadeorienterede sportsjern til dato, og Danmarks dyreste KTM
CO
09/10-2022 kl. 05:47

Det er igen blevet tid til det traditionelle tilbageblik på den forgangne måneds mest populære emner her på MagaCin, hvor læserne får et let overskueligt overblik over, om de har sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere, eller om der ganske enkelt skulle være et interessant emne man er gået glip af.
MagaCin’s arkiver indeholder i skrivende stund knap 8.900 mc-relaterede artikler, hvor der dagligt tilføjes nye, så der er ikke noget at sige til, hvis vores læsere ikke når at få det hele med.
Men danske motorcyklister har tilsyneladende rigtig fint overskud til at følge med her på MagaCin, hvor der lige til det sidste var usikkerhed om, hvilket af tre emner der skulle løbe med førertrøjen som det mest populære emne på MagaCin i September måned.

August måneds hotte emner
Der har gennem årene været ret store udsving i hvilke emner der vækker størst opmærksomhed hos vores læsere (se listen nederst), hvor vi i opgørelsen over de mest varme emner på siden i August måned konstaterede størst interesse for præsentationen af politiets nye motorcykel fulgt af MagaCin’s test af 2022 Kawasaki Versys 650.
Og det er da også varierende emner, der optræder i September måneds top-5 liste.

#1 – Video: Motorcyklist vælter i overhaling
I August måned var danske motorcyklister mildt sagt ret interesserede i politiets nye motorcykler, og fulgte ligeledes opmærksomt med i hvad etaten ellers går og sysler med.
Men i September var interessen for etatens udsendte og deres gøremål altså ikke nok til at slå Rådet for Sikker Trafik’s advarsel om, at der skal ikke meget til, før det kan gå galt.

Artiklen Video: Motorcyklist vælter i overhaling med en indlejret video fra Dashcam Danmark – Rådet for Sikker Trafik gik nemlig med en snæver margin hen og blev September måneds mest populære artikel på MagaCin.

#2 – Nye imponerende fotovogne på vejene fra d. 1/10
MagaCin’s artikler om politiets sysler får som sagt ofte stor interesse, hvor eksempelvis artiklen Politiet kan ikke fange motorcykler i disse dage er rigtig godt besøgt.
September måneds andenplads indtages med få hundrede visningers forskel til førstepladsen af artiklen om politiets nye ATK enheder eller såkaldte fotovogne.
Fremover skal landets ATK-operatører overvåge trafikanterne fra 107 stk. specielt indrettede Ford Transit Custom fotovogne med helt forrygende teknisk udstyr, og foretagendet finansieres af et forventet merprovenu i bødeindtægter på ca. 134 mio. i 2023.

#3 – Motorcyklist dræbt i kollision med fly
Men det er ikke kun artikler med gåde råd fra Rådet for Sikker Trafik, og hvilke tiltag lovgiverne samt myndighedernes udsendte går og sysler med, som MagaCin’s læsere begejstres over.

På tredjepladsen ser vi ganske vist en artikel om en motorcyklist, som nok burde have lyttet til Rådet for Sikker Trafik’s advarsel om, at der ikke skal meget til, før det kan gå galt.
I videoen fra Rådet for Sikker Trafik ses en motorcyklist, som tilsyneladende rejser sig uskadt efter et relativt harmløst styrt, men sådan går det desværre ikke altid.
I sidste måned fik det ulykkeligvis fatale konsekvenser for en sydafrikansk lufthavnsmedarbejder, som ikke udviste den fornødne agtpågivenhed, og på tragisk vis mistede livet i en kollision med et fly under landing.

#4 – BMW præsenterer den vildeste S 1000 RR til dato
Efteråret er heldigvis ikke kun en tid med uheld og fartregulerende tiltag, men traditionelt også den tid, hvor verdens motorcykelproducenter præsenterer det kommende års nyheder.
Sådan er det heldigvis også i år, hvor BMW Motorrad 29. September officielt præsenterede mærkets absolut svedigste gadeorienterede sportsjern til dato.
En model som hører blandt de seriøst skrappe 2023 nyheder, så det er faktisk slet ikke så bemærkelsesværdigt, at lige præcis den artikel napper fjerdepladsen i September måned.
Den senest publicerede artikel blandt September måneds mest populære emner, som efter stor interesse i skrivende stund haler kraftigt ind på månedens tredjeplads.

#5 – Danmarks dyreste KTM solgt
Men det er ikke blot artikler med kommende 2023 nyheder, som vinder læsernes gunst.
Flertallet af os synes nok det er pænt underholdende, at læse om voldsomt dyre motorcykler.
Som eksempelvis Triumph Scrambler 1200 stunt motorcyklen fra James Bond filmen No Time To Die der for nylig blev bortauktioneret, og røg for et Hammerslag på langt over en million danske kroner.
Knap så dyr var dog den motorcykel, der som rosinen i pølseenden over de mest populære emner på MagaCin i September måned napper femtepladsen.
Men med et prisskilt på 650.000 danske kroner inklusive nummerplader kan man vel egentlig ikke betegne denne KTM 450 Rally Replica som specielt billig.

Tak til vores læsere
Hermed listen over de fem varmeste emner på MagaCin i September måned, hvor det som altid har været interessant og lærerigt for MagaCin’s skribenter, at se hvilke emner læserne fandt mest interessante.
Vi sæter stadig stor pris på, at antallet af læsere her på siden – samt følgere på MagaCin’s Facebook profil – der nu har rundet 15.000 – har været støt stigende siden den aller første artikel her på MagaCin, der pudsigt nok også som månedens femteplads handler om Husqvarna.
Mange tak til vores læsere for en helt fantastisk opbakning.

En spændende tid venter
Vi runder sædvanligvis af med at fortælle, at det i skrivende stund endnu er for tidligt, at spå om månedens mest populære emne i den kommende måned.
Et emne er som tidligere nævnt stukket helt af, men meget kan nå at ændre sig, for vi går en utroligt spændende tid i møde.
Efteråret er som bekendt traditionelt den tid, hvor mange motorcykelproducenter begynder at løfte sløret for kommende nyheder, og MagaCin har selvfølgelig som altid en lang række interessante og spændende projekter i støbeskeen.

Vi ser som altid med stor fornøjelse og forventning frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere, og kaster os ivrigt over kommende opgaver, hvor vi selv glæder os ret meget til en del af dem.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Lige som i sidste måned tilføjer vi også denne gang en række links, hvor vores læsere nemt kan tilgå tilsvarende artikler med Hot-Topics fra både indeværende og tidligere år.

2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start