Mest populært i April - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mest populært i April

Se hvilke 5 emner MagaCin's læsere fandt mest interessante i Marts måned
Steffen Olesen
15/05-2021 kl. 06:00

Traditionen tro får du nedenunder listen over de mest populære artikler på MagaCin i April måned.
En liste der på grund af den relativt tidlige opgørelse kun er retningsgivende, da flere artikler sidst i April måned stadig tiltrækker ret mange læsere.
Men dog stadig en liste hvor du kan se hvilke artikler, der fortrinsvis fangede læsernes interesse, og hvor de let kan tilgås, hvis du skulle have overset et af sidste måneds mest populære emner.

#1 -Danske motorcyklister provokerer politiet
April måneds absolutte højdespringer, er relateret til den nye lov om såkaldt vanvidskørsel, hvor landets lovgivere ret overraskende ikke blot straffer synderen, men også straffer køretøjets ejer med konfiskation af køretøjet som anvendes til vanvidskørsel.
Ejeren der udlåner køretøjet kan således få beslaglagt et køretøj med vilkårlig værdi.
Når køretøjet udlånes risikerer ejeren altså, at en gammel Fiat Punto til kr. 2500,- eller en Bugatti Veyron til mange millioner kroner konfiskeres.
Er man så rent sanktionsmæssigt lige for loven i lille Dannevang?

Opbakning fra alle partier
Samtlige folketingets partier bakker op om skærpede sanktioner i forbindelse med vanvidskørsel, hvilket eksempelvis tydeligt fremgår af dette dokument på folketingets hjemmeside, hvor ingen partier stemte imod.
I den nyligt omdiskuterede lov om vanvidskørsel – hvor køretøjer flittigt beslaglægges – forudså politikerne i oplægget ingen positive eller negative administrative eller økonomiske konsekvenser for landets borgere.
Politikerne gjorde dog opmærksom på, at lovforslaget kunne medføre negative økonomiske konsekvenser/ – merudgifter for erhvervslivet.
Det omdiskuterede og måske endda ukonventionelle lovforslag fik imidlertid en gruppe danske motorcyklister op af stolene, og deres ikke specielt misundelsesværdige såkaldte protestaktion fik stor opmærksomhed i medierne.
En protestaktion med videodokumentation som også fangede MagaCin’s læseres interesse, og artiklen blev med temmelig stor margin den mest læste på MagaCin i April.

#2 – Biker hilsen – hvor stammer den fra?
Et lidt mere fredeligt emne vandt også pænt gehør hos MagaCin’s læsere i April måned.
Emnet var den såkaldte biker-hilsen, som bruges flittigt af motorcyklister verden over.
En hilsen som understreger motorcyklisternes fællesskab, og i artiklen finder du en video, hvor en YouTuber forsøger at spore fænomenets oprindelse.

#3 – Motorcykel beslaglagt efter vanvidskørsel
April måneds treer på listen over mest populære artikler, kan vel siges at være nært relateret til månedens højdespringer:
Her så vi kort tid efter vedtagelsen af den nye lov om vanvidskørsel et eksempel på beslaglæggelse af en motorcykel, der blev anvendt til såkaldt vanvidskørsel.
Motorcyklen blev målt til 111 km/t i byzone hvor hastighedsbegrænsningen er 50 km/t.
Det blev ikke oplyst om føreren var ejer af motorcyklen.

#4 – Amnesti til ulovligt ombyggede motorcykler
På fjerdepladsen finder vi artiklen der handler om, at Transportministeren angiveligt havde besluttet, at der skulle gives landsdækkende amnesti til mange af de danske modificerede motorcykler, som ikke efterlever lovens bestemmelser, og normalt ikke kan godkendes i synshallen.
Vi krydser fingre for, at ikke alt for mange håbefulde ombyggere mødte forgæves op i synshallen 1. April. 😉

#5 – Lånt motorcykel beslaglagt af politiet
På femtepladsen ser vi endnu en artikel relateret til vanvidskørsel, men i denne omgang med det lille twist, at motorcyklen som blev beslaglagt i forbindelse med vanvidskørsel var udlånt.
Motorcyklen blev umiddelbart beslaglagt, men ejeren protesterede over beslaglæggelsen, så nu skal sagen en tur i retten, hvor sagens videre forløb behandles.
Vi er eksempelvis bekendt med en sag, hvor en bilejer sendte sin bil på værksted, værkstedets lærling kørte en lille tur i bilen og blev snuppet for vanvidskørsel, hvorefter bilen blev beslaglagt.
Det bliver interessant at følge flere forskellige sager, så vi får et indtryk af præcedens for kommende sager.
For dem kommer der utvivlsomt mange flere af.

Her fik du listen over April måneds Top-5 over de mest læste artikler på MagaCin, og vi kan allerede nu løfte sløret for, at specielt ét emne på nuværende tidspunkt i overvældende grad har fanget læsernes opmærksomhed i Maj måned.
Kan du gætte hvad det handler om?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start