MagaCin.dk - Nu som app - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin.dk – Nu som app

Nu kan du hente MagaCin.dk som app til din Android smartphone - Løsning til iOS findes nede i artiklen
Steffen F. Olesen
10/03-2022 kl. 10:04

I Juni måned 2020 kunne vi løfte sløret for MagaCin.dk version 2.0, og derved tilbyde trofaste læsere en mere brugervenlig og ikke mindst meget hurtigere platform, hvorpå de seneste nyheder fra motorcyklernes verden kan opsnappes.
På MagaCin bestræber vi os nemlig på, at levere nyheder hurtigst muligt til læserne, så alle er opdateret inden snakken går nede på tanken eller i klubben.
Siden da har vi opskaleret brugen af sociale medier som Facebook og Instagram, men også tilføjet muligheden for at modtage notifikationer med nyheder, tests, gossip, sjove videoer m.m. – Alt sammen for at gøre det så nemt som muligt for dig som læser.

Find MagaCin i Play Butik
For de som synes, at det er alt for besværligt at komme ind på mediet via en browser, eller måske er bange for at overse de seneste nyheder i reklame-junglen på sociale medier, har IT-afdelingen kreeret en løsning.
Nu kan du nemlig finde MagaCin som app til din smartphone i Play Butik, og på den måde altid have nem adgang til de – i skrivende stund – mere end 8.400 MC-relaterede artikler og 600 tests samt prøvekørsler.

Klik på billedet for at gå til Play Butik

Men hvad med iPhone brugere?
Her kunne vi skælde Apple ud for at gøre det ret besværligt at tilbyde iPhone brugere samme service, men i stedet vælger vi at vise dig en lille guide som gør, at du kan tilføje MagaCin.dk på din smartphone som app, uden at skulle gå gennem App Store.

Se trin-for-trin guiden herunder som, markeret med rødt, viser dig hvad du skal klikke på for at tilføje MagaCin til din hjemmeskærm:

Trin 1: Gå til forside af MagaCin.dk og tryk på ikonet i bunden, som ligner en kasse med en pil der peger op.


Trin 2: Tryk på “Føj til hjemmeskærm”.


Trin 3: Tryk på “Tilføj”.


Trin 4: MagaCin App’en vil nu vises på din hjemmeskærm.


Del med en ven

2 personer snakker om “MagaCin.dk – Nu som app

    1. Apple er som beskrevet desværre noget tungere at danse med end Android, men vi arbejder naturligvis fremadrettet på en løsning.
      Indtil da kan Apple brugere med fordel gøre som vist ovenfor, og derved faktisk opnå stort set samme resultat som ved at hente en app.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start