December måneds 5 hotteste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

December måneds 5 hotteste emner

Julemånedens 5 varmeste emner på MagaCin handler om fordelingen af politiets 25 nye fotovogne, filmhistoriens største mc-stunt, den opdaterede 2023 Suzuki prisliste, årets fraklip og en Euro 5 godkendt totakter.
CO
08/01-2023 kl. 06:13

En ny sæson er indledt, og det er blevet tid til årets første tilbageblik på den forgangne måneds mest populære emner her på MagaCin.
Læsernes mulighed for et let overskueligt overblik over, om de har sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere, eller om der i den forgangne måned skulle være et interessant emne, man eventuelt er gået glip af.
MagaCin’s omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rundede i December måned 9000 artikler, så der er ikke noget at sige til, hvis nogle skulle have overset en enkelt artikel eller to.

Mest populært i 2022
Artikler som Dansk Politi præsenterer deres nye MC med omkring 50.000 unikke læsere og Én gang for alle: Sådan måler Politiet støj gik efter vores seneste opgørelse hen, og blev årets mest populære artikler her på MagaCin.
Går vi lidt mere detaljeret til værks, så var MagaCin’s læsere i Oktober måned 2022 ret begejstrede for at læse om, at Politiet ikke kan fange motorcykler, i November måned vakte Det vildeste ladefund i nyere tid størst opmærksomhed, og i December måned 2022 var politiets fotovogne endnu en gang i fokus.

#1 – Sådan fordeles 25 nye optimerede fotovogne
I julemåneden var MagaCin’s læsere nemlig ret interesserede i at læse om, hvordan politiets nye kraftigt opdaterede fotovogne fordeles over landet.
Det redegjorde landets udøvende myndighed for i en pressemeddelelse kort før nytår 2022, hvor vi også endnu en gang blev informeret om, at de 25 nye specialindrettede Ford Transit Custom er udstyret med forbedrede kameraer samt imponerende ny teknologi, og at ATK-enhederne nu også kan fotografere fartsyndernes bagerste nummerplade.
MagaCin deltog i øvrigt som du kan se i Video: Helt tæt på Politiets nye fotovogne tidligere i denne måned ved en præsentation af politiets nye fotovogne.

#2 – Filmhistoriens største mc-stunt
December måneds mest populære emne her på MagaCin handler altså om at holde farten nede, men det kan man vist næppe sige om månedens næstmest populære emne.
Den historie handler nemlig om, at den amerikanske skuespiller og action stjerne Tom Cruise var nødt til at give den pænt gas, da han i forbindelse med indspilningen af Mission Impossible – Dead Reckoning Part One kørte en motorcykel ud over en norsk fjeldside, udløste sin faldskærm, og lykkeligvis til sidst landede sikkert på fødderne ved fjeldets fod.
I samme artikel finder du også en video med Tom Cruise’s tak og julehilsen til publikum, der i samme action prægede ånd er filmet, imens skuespilleren gennemfører et faldskærmsudspring.

#3 – Opdateret 2023 Suzuki prisliste
Første og andenpladsen over de mest populære artikler her på MagaCin handler altså på en eller anden måde om fart, og det kan man måske også sige om tredjepladsen.
For den danske Suzuki importør var nemlig ret hurtigt ude af starthullerne med de danske 2023 priser, som blev tilgængelige allerede i Oktober måned 2022.
Prislisten viste sig imidlertid sidenhen ikke at være fuldt dækkende, da det japanske mærke ved årets store mc-messe EICMA i Italien i November måned 2022 ret overraskende præsenterede både den nye Suzuki GSX-8S og den nye V-STROM 800DE.
Det var der imidlertid råd for, da den danske Suzuki importør relativt kort tid efter var klar med en opdateret 2023 Suzuki prisliste, hvor begge 2023 nyhederne var med.

#4 – Årets fraklip: Godt nytår!
Fjerdepladsen over månedens mest læste emner er i en helt anden boldgade end December måneds andre såkaldte Hot-Topic’s.
MagaCin strikker i årets løb en del videoer sammen, men det går desværre ikke altid helt efter planen, når man er under tidspres og skal levere.
Det kan MagaCin’s kære fotograf-Peter heldigvis ofte råde bod på under klipning, men han har underligt nok en sær tilbøjelighed til at gemme mere eller mindre uheldige optagelser.
Det betyder i sagens natur, at der år efter år ligger en fyldt mappe på Peters skrivebord med mystiske og spøjse fraklip, og vi rundede traditionen tro 2022 af med en kavalkade af disse fraklip.

#5 – En Euro 5 godkendt totakter?
I EU regi har man tilsyneladende planer om at udrydde forbrændingsmotoren helt, og derfor kommer det som lidt en overraskelse, at Motori Minarelli har gjort sig ulejligheden med at udvikle – eller nok rettere i virkeligheden videreudvikle – en totakts motor, som oven i købet er EURO 5 godkendt.
En motor som formentlig får mange aldrende motorcyklister til at mindes en svunden æra, hvor gadebilledet var præget af blå røg fra udstødningen og duften af forbrændt totaktsolie akkompagneret af hidsige omdrejninger.
Motoren finder efter planen vej til endurocyklen Fantic XE300, som efter planen debuterer på det europæiske marked i sommeren 2023.

Tak til vores læsere
Herover listen med de fem varmeste emner på MagaCin i December måned 2022, hvor det som altid har været interessant og lærerigt for MagaCin’s skribenter at få vished for hvilke emner læserne var mest vilde med.
Vi sætter stadig stor pris på, at antallet af læsere her på siden samt følgere på MagaCin’s Facebook profil, der nu har rundet 15.000, og abonnenter på vores YouTube kanal har været støt stigende siden den første artikel her på MagaCin.
Mange tak til vores læsere for den forrygende opbakning.

En ny sæson står for døren
2023 sæsonen står nu for døren, og selvom vejret måske for mange endnu ikke er optimalt til at køre motorcykel, så er der heldigvis stadig udsigt til et væld af spændende motorcykelrelaterede nyheder i den kommende tid.
Vi ser som altid med stor fornøjelse og forventning frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Lige som i sidste måned tilføjer vi også denne gang en række relevante links, hvor vores læsere nemt kan tilgå diverse populære emner og artikler med Hot-Topics.

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start