Vi tæller ned med de 10 mest læst artikler i 2016
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vi tæller ned med de 10 mest læst artikler i 2016

Vi har været i gemmerne og fundet de mest læste artikler på Magacin.dk. Hvis man skal tro på tallene så er danskerne særdeles købelysende for 7 ud af 10 artikler handler om købe og salg af motorcykler.
Kim Münster
28/12-2016 kl. 18:00

Nr.10

Danmarks største udvalg af motorcykler

123mc.dk meldte sig for alvor ind i kampen i 2016 og blev den største spiller på banen med flere oprettede annoncer på vores side end andre markedspladser. De mange modeller tiltrak købelystne danskere, og med dem kom alle sælgerne også. Derfor var nyheden om, hvem der var størst kærkommen for læserne, hvilket resulterede i en 10. plads over de mest læste artikler i 2016.

Nr. 9

Så meget er din MC værd !

Hvor meget eller hvor lidt har vi tabt på vores motorcykler eller hvor meget de skal koste når den skal på markedet. 123mc.dk lavede en gennemsnitsberegner i begyndelsen af 2016. Det viste sig at det var noget danskerne manglede, artiklen blev læst, og der blev regnet og tjekket på kryds og tværs, vi oplevede også at flere annoncer på 123mc.dk blev rettet til efterfølgende. 

Nr.8

En helt vild prisbasker

”Kvalitet koster” lyder mantraet oftest, men Kawasaki forhandlerne havde gemt på nogle modeller som de skød af til særdeles skarpe priser til forbrugerne. Det var også et regulært kup, for der var nemlig tale om Kawasaki Versys 1000 fra 2014, som kom spækket med alt hvad man måtte ønske i nymodens teknologi. ABS-bremser, forskellige køremodes, traction-control og elektroniskstyret indsprøjtning. Danskerne elsker åbenbart gode tilbud.

Nr.7

Ny stor MC auktion startet

Vores to auktioner i 2016 træk så stor opmærksomhed, at artiklen blev den 7 mest læste artikel på Magacin.dk. Muligheden for at gøre en god handel, gjorde at der var stor interesse omkring netop dette emne. 

Nr. 6

Fremtidens MC motor

Hvad sker der når olien slipper op, eller når prisen på fossile brændstoffer stiger til ubetalbare højder? Den tanke har været flittigt debatteret på redaktionen. Det har vi åbenbart ikke været ene om, da artiklen også har været flittigt læst på vores side. 

Nr. 5

Test af låse: Tyven har for let spil

Tendensen til danskernes problem med at kende forskel på dit og mit, har fået folk til at gå mere op i sikring af motorcyklen. Derfor har der også været en stor interesse for hvilke låse der var bedst.

Nr.4

Carstens MC afholder MC auktion

Muligheden for at gøre et kup på en motorcykel, trak også folk til, da Carstens MC afholdte online auktion på 123mc.dk. Det skulle vise sig, at der også var folk der gjorde et kup. En særdeles velholdt Triumph Daytona 595 fra 1997 havde en gennemsnits-salgspris i Danmark på 59.000 kr. En køber fra Sørvad løb med den flotte Daytona for kun 38.500 kr.

Et andet eksempel var en Suzuki GSX-R 750 SRAD Injection fra år 1999. Gennemsnits-salgsprisen for sådan en model i Danmark var 51.000 kr. En køber fra Nivå løb med den flotte GSX-R for kun 31.000 kr.

Nr.3

Vind IGEN en MC med 123mc.dk

Hvem vil ikke gerne have en ny motorcykel? Det vil danskerne gerne, for det trak stor opmærksomhed da vi (red. MagaCin)  udloddede en sprit ny motorcykel til en heldig premium-bruger. 

Netop den store interesse omkring emnet gjorde at vi har valgt at udlodde endnu en ny motorcykel.

Nr.2

16 år og på motorcykel

Om det er et håb at ungerne kan komme med mor og far ud og trille på deres egen motorcykel? Eller om det er de unges interesse for at komme ud køre, ved vi ikke. Men der har været stor interesse for vores artikel om hvorledes de unge 16-årige måske kan komme ud på motorcykel.  

Nr.1

Største MC udstilling i Danmarkshistorien

Det sparsomme udvalg af danske motorcykeludstillinger, har gjort danskerne ivrige efter at komme afsted. Og med en stor udstillerliste udløste det også en stor interesse netop for den kommende motorcykeludstilling, som tegner til at slå alle rekorder mht. Besøgende. Hvis altså man skal tro på antallet af visninger på vores artikler. Dette er nemlig den mest læste artikel i hele 2016.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start