5 Hotte emner i Januar - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

5 Hotte emner i Januar

Rydbergs MC lander rekordordre, genial forbrændingsmotor uden stempler, vejsidesyn, tre nye Suzuki forhandlere og skærpet indsats mod støj
Steffen Olesen
13/02-2022 kl. 06:00

Det er igen blevet tid til et tilbageblik på den forgangne måneds mest populære emner her på MagaCin, hvor vores læsere får et let overskueligt overblik over, om de har sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere, eller om der ganske enkelt skulle være et interessant emne man er gået glip af.
I December måned 2021 var højdespringeren blandt de mest populære artikler nyheden om, at de danske motorcykelbetjente fremover skal køre Ducati, og den mest populære artikel på MagaCin i Januar måned 2022 handler faktisk også om levering af et større antal motorcykler.

#1 – Rydbergs MC lander rekordordre
På førstepladsen over de mest populære artikler på MagaCin i Januar måned finder vi nemlig historien om, at Rydbergs MC i Aidt i slutningen af 2021 indgik en aftale med Lisbeths Køreskole om levering af motorcykler, og at der som første del af aftalen var leveret ca. 70 nye motorcykler til køreskolen.
I den forbindelse udtalte medindehaver Henrik Rydberg: – Med mere end 35 år i branchen og et salg, der placerer os blandt de største MC-forhandlere i Danmark, er vi vant til et årligt salg af en pæn størrelse. Vi har de seneste seks år været landets mest sælgende Kawasaki-forhandler, men aftalen med Lisbeths Køreskole er den største udfordring, vi til dato har taget op.

#2 – Genial forbrændingsmotor uden stempler
Andenpladsen over de mest populære emner på MagaCin i Januar måned 2022 stikker i en helt anden retning.
Her blev MagaCin’s læsere introduceret for en ganske forrygende ny opfindelse, hvor kloge hoveder har “genopfundet” forbrændingsmotoren og udtænkt en utraditionel måde til anvendelse af fossile brændstoffer.
En letvægts forbrændingsmotor der kan køre på flere typer brændstof, hvor virkningsgraden øges helt vildt, den mekaniske effektivitet fordobles, udledningen af skadelige stoffer reduceres voldsomt, slidtagen er minimal, olieskift kun er påkrævet for hver 50.000 miles, og motoren kan bæres i en enkelt hånd.
Derudover er den billig at fremstille.
I artiklen finder du en video med motoren i drift.

#3 – Vejsidesyn: En snak med en synsmand
På tredjepladsen over de varmeste emner på MagaCin i Januar 2022 finder vi lige som i December måned en artikel, hvor jura, lovgivning og ordenshåndhævelse spiller en fremtrædende rolle.
Men denne gang handler det ikke om, at flere arrige franske modstandere af motorcyklister og motorcykler greb til våben i bekæmpelsen af indtrængende og larmende motorcykler.
I denne ombæring er det nemlig det nationale Vejsidesyn, som endnu en gang fangede læsernes opmærksomhed.
For der er stor usikkerhed om, hvad det nye tiltag indebærer.
Det er især spørgsmål vedrørende lydmåling og dens udførelse, e-mærkning, og hvilket lydtryk motorcyklisternes motorcykler er godkendt efter, som præger debatten.
Du har måske også bemærket overfloden af afmonterede eftermarkedsudstødninger, der er til salg i denne tid?
I artiklens indlejrede video besvarer synsmanden Kasper spørgsmål fra danske motorcyklister online.

#4 – Tre nye Suzuki forhandlere i 2022
Når vi danske motorcyklister alligevel har startet motorcyklen op for at køre en tur, slår rigtig mange af os gerne et sving forbi en eller flere motorcykelforhandlere.
Vi vil nemlig gerne holde os opdateret på de seneste nye modeller og se dem i virkeligheden.
Derfor kommer det vel egentlig heller ikke som den store overraskelse, at nyheden om at Suzuki udvider sit danske forhandlernetværk pr. 1. Februar 2022 med de tre nye autoriserede Suzuki forhandlere Mulvad MC, Kærsgaard Motorservice og JJ Motorcykler var populær læsning.
I hvert fald populært nok til, at emnet sikrede sig en komfortabel fjerdeplads her på MagaCin i Januar.

#5 – Frankrig udvider overvågning af motorcykler
Vi formoder, at danske motorcyklister ikke er mere frankofile end motorcyklister i andre lande.
Derfor gætter vi også på, at det var emnet støj samt myndighedernes indsats mod larm og ikke Frankrig i sig selv, der vakte så stor interesse blandt MagaCin’s læser, at emnet blev det femte mest populære i Januar.
I artiklen Frankrig udvider overvågning af motorcykler kan du læse om et nyt fransk tiltag, hvor myndighederne potentielt fremover med en såkaldt “noise-radar” eller ”støj-radar”kan detektere og identificere eventuelle larmende syndere, og dernæst automatisk udstede en bøde til motorcyklens ejermand.

De fem varmeste emner på MagaCin i Januar handlede altså i denne omgang om lidt af hvert.
Hvor tre ud af de fem mest populære emner på MagaCin i December 2021 var nært relateret til lovgivning og ordenshåndhævelse, kan man vist egentlig godt sige, at samtlige af Januar måneds 5 mest populære emner er fremtidsorienterede.

Det er som altid interessant for vi skribenter, at se hvilke skriblerier der fanger flest læseres interesse.
Særligt en artikel kandiderer på nuværende tidspunkt stærkt til titlen som månedens mest populære.
Men Februar måned er jo faktisk nærmest kun lige begyndt, og meget kan nå at ændre sig inden 1. Marts.

Ældre populære emner
Lige som i sidste måned tilføjer vi også denne gang en række links nederst, hvor vores læsere nemt kan tilgå tilsvarende artikler med Hot-Topics fra det forgangne år.

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også lige som i måneden før en række links til populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.
Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start