Honda demo dag var en succes - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda demo dag var en succes

Motorcyklerne stod ikke stille til Honda Demo Dag i Støvring.
Steffen F. Olesen
29/04-2024 kl. 09:31

Vejrguderne var i går med motorcyklisterne på køreteknisk anlæg i Støvring syd for Aalborg, hvor solen lejlighedsvis strålede ned over de omkring 350 glade mennesker, som lagde vejen forbi for at kigge nærmere på og/eller prøvekøre en stribe Honda motorcykler, eller blot for at mærke stemningen og få en pølse.

Vi slog et sving forbi
Da undertegnede ikke bor urimeligt langt væk fra anlægget, var det oplagt at slå et sving forbi for at se hvorledes Honda’s nye koncept udspillede sig. Og ved ankomst – en lille time efter start – var der allerede dukket en god portion folk op, ligesom de første hold allerede havde trillet lidt rundt på cyklerne.

Som tiden gik strømmede herlige sjæle til i en lind strøm, i takt med at de som havde været forbi motorcykler, kaffemaskine og pølsevogn, så småt begyndte at trille hjemover.

Godt besøgt
Da kaffemaskinen her på matriklen i morges var færdig med at dryppe, ringede skribenten til Mads Hansen fra Honda Danmark for at høre, hvordan hans syn på gårsdagen så ud efter en velfortjent nattesøvn.
Og allerede fra første ord var jeg ikke i tvivl om, at Mads og resten af holdet er ovenud tilfredse med arrangementet.

Som nævnt ovenfor estimerer Mads, at omkring 350 herlige mennesker besøgte anlægget i løbet af de seks timer eventet varede; men det er faktisk ikke det totale antal besøgende Honda lægger mest vægt på.
For selvom motorcykler er lækre at kigge på, og motorcyklister er verdens hyggeligste folkefærd, så er det bare fedest at springe i sadlen på dyret. Og det var lige nøjagtig hvad gæsterne gjorde.

Ikke mindre end 250 personer blev registreret i systemet for prøvekørsler, og flere ville naturligvis have en tur på forskellige modeller. Så det var altså ikke mange minutter udvalget af Honda motorcykler fik lov at stå stille!
Og jeg mindes også at have hørt med et halvt øre, at en stikirenddreng måtte en tur til byen efter en ekstra dunk brændstof.

Masser af unge
Dagen var selvsagt en rigtig god mulighed for at prøve lidt forskelligt af, for dem som er på jagt efter en ny ganger, men endnu ikke helt har truffet beslutningen om hvilken model der skal fremover skal opstaldes.
Men Honda-Mads fortæller også, med stor glæde i stemmen, at en stor del af de besøgende var ganske unge mennesker, som lige havde fået kørekort, eller havde så frisk en “A2 til A-opgradering” at kørekortet stadig var af papirtypen.
Og faktisk også en hel del som endnu ikke har fået kørekort.
For til Honda Demo Dag stillede anlægget nemlig motorcykler til rådighed for kommende motorcyklister, som endnu ikke har erhvervet sig et kørekort.

Kørsel uden kørekort foregik naturligvis under kontrollerede forhold på en manøvrebane, og under kyndig vejledning af en instruktør.
Men det gjorde bestemt ikke oplevelsen kedelig for de unge mennesker… Tværtimod er vi sikre på, at arrangementet har givet en hel del unge mennesker blod på tanden.

Jeg kunne ikke dy mig
Tilfældigvis havde skribenten her lidt udstyr til at ligge i bagagerummet.
Så selvom vi længe har haft en aftale på plads med Honda om test af alle de nye modeller så snart vejret egner sig, kunne jeg alligevel ikke lade være med at trille et par omgange på modellen du ser på billedet ovenfor.
For den er nemlig udstyret med Honda’s nye automatiske kobling.

En dejlig – og noget speciel – oplevelse, som ikke var nok til at lave et helt skriv om her, men som du kommer til at høre meget mere om inden længe, når vi får modellen hjem til test. For det fungerer faktisk ret godt!

Så fedt!
Hvis ikke ovenstående står skrevet tydeligt nok, kan jeg da lige korte det ned; Honda Demo Dag på Køreteknisk Anlæg Aalborg i Støvring, søndag d. 28/4, var en SUCCES!

Og vi kan vist også allerede godt afsløre, at det nok ikke bliver sidste gang Honda afvikler sådan et arrangement.
Så hvis ikke det lige passede ind i din kalender i år, behøver du altså ikke blive alt for trist.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start