5 Hotte emner i September - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

5 Hotte emner i September

Bizar historie napper førstepladsen
Steffen Olesen
16/10-2021 kl. 13:54

Så er det igen ved at være tid til et tilbageblik på den forgangne måneds mest populære artikler på MagaCin.
Den månedlige let overskuelige oversigt over hvilke artikler MagaCin’s læsere viste størst opmærksomhed i September.
Stedet hvor vores læsere både kan se, om de har sammenfaldende interesser med MagaCin’s andre læsere, eller lynhurtigt tilgå populære artikler de eventuelt er gået glip af.

Modsat fortegn i September
Artiklen der handlede om salget af Danmarks dyreste Husqvarna toppede hitlisten på MagaCin i August, og handlede altså om en fed motorcykel, der var på vej som en lækker tilføjelse i den lykkelige ejers garage.
Og man kan vel egentlig sige, at September måneds mest populære artikel på MagaCin stritter i en diametralt modsat retning, eller er med modsat fortegn.
For den handler om en motorcykel som forsvinder fra ejerens garage.

#1 – MC konfiskeret efter ufattelig stribe dumheder
Topscoreren i September blev nemlig historien om en 35-årig kvindelig motorcyklist, som sidst i August måned blev vinket siden til siden af ordensmagten.
Det viste sig ved kontrollen, at motorcyklen var udstyret med en noget alternativ nummerplade, og derudover fandt etatens udsendte også en lang række andre suspekte og bizarre forhold.
Det endte med ejeren, at måtte vinke farvel til sin motorcykel.

#2 – Kørte 222 km/t på kundens motorcykel
Andenpladsen for September måneds mest populære artikler indtages af artiklen om spanske David Redondo’s BMW S1000RR, som var indleveret på værksted for at få udbedret en fejl på fartpiloten.
App’en til trackeren som var monteret på David’s bimmer sladrede efter overdragelsen om, at hans motorcykel havde flintret afsted med 222 km/t og kørt en strækning på 37,2 kilometer på offentlig vej i værkstedets varetægt.
Motorcyklen var godt nok indleveret for reparation af fartpiloten, men ejeren rettede alligevel henvendelse til værkstedet for at finde ud af, hvad fa’en der egentlig foregik.
For David risikerede faktisk at miste sit job, hvis hastigheder af den karakter på hans mc blev registreret af politiet.

#3 – Lukning af Bakken 2021
Tredjepladsen i September måned indtages af MagaCin’s serviceoplysning om, at det i år igen blev muligt, at gennemføre den traditionelle Lukning af Bakken.
MagaCin videreformidlede en lille uges tid før begivenheden praktiske informationer om afviklingen.

Lukning af bakken er traditionelt et tilløbsstykke for danske motorcyklister, så det kommer egentlig ikke som den store overraskelse, at netop det emne fangede læsernes interesse.
Og det viste sig da også efterfølgende, at rigtig mange motorcyklister fulgte opfordringen og troppede op på dagen.

#4 – Præsident blokerer for periodisk syn af mc
På fjerdepladsen finder vi historien om, at det franske Transportministerium onsdag d. 11. August udstedte et dekret, som bekendtgjorde, at franske motorcykler i overensstemmelse med EU-lovgivningen skal en tur forbi synshallen hvert andet år fra 2023.
Men “nogen” var så venlige at informere nationens leder Emmanuel Macron om, at det nok var et rigtigt dårligt tidspunkt, at skabe yderligere irritation blandt landets ophidsede befolkning…. og måske specielt de franske motorcyklister?
Det fik Macron til at træde på bremsen med en besked til Transportministeriet om, at tiltaget foreløbig skulle droppes.

#5 – Suzuki GSX-S1000 GT præsenteret i dag
Et par måneder efter den officielle præsentation af 2021 Suzuki GSX-S 1000 som fandt sted mod slutningen af April måned kunne MagaCin løfte sløret for, at en kåbeklædt udgave af GSX-S 1000 var undervejs.
Det fremgik nemlig af lækkede dokumenter med modelbetegnelsen Suzuki GSX S1000 T, og i September måned lancerede Suzuki da også den mere rejsevenlige variant.
Dog med det lidt længere modelnavn Suzuki GSX-S1000GT.
Hvor populær modellen bliver blandt danske motorcyklister, kan kun tiden vise.
Men vi kan konstatere, at artiklen med den officielle præsentationsvideo samt yderligere 5 små videoer napper femtepladsen blandt mest populære emner på MagaCin i September.

Lige som i sidste måneds nye tiltag tilføjer vi også denne gang en række links nederst, hvor vores læsere nemt kan tilgå tilsvarende artikler fra årets foregående måneder.

Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også lige som i sidste måned en række links til populære emner af ældre dato.

Den mest populære artikel på MagaCin i 2020 handlede om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler blev muligt.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, men blev nappet i haserne af artiklen 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start