5 Hotte emner i Februar - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

5 Hotte emner i Februar

Sikker beklædning, gennemsigtig motor, Brabus 1300 R og Energica motorcykler i Danmark - Disse emner skilte sig ud fra mængden i Februar
Steffen Olesen
05/03-2022 kl. 06:00

Så er det igen blevet tid til et tilbageblik på den forgangne måneds mest populære emner her på MagaCin, hvor vores læsere får et let overskueligt overblik over, om de har sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere, eller om der ganske enkelt skulle være et interessant emne man er gået glip af.
Her på siden finder du i skrivende stund mere end 8.400 artikler, så der er ikke noget at sige til, hvis vores læsere ikke når at få alle de seneste nyheder med.

I årets første måned var danske motorcyklister ret begejstrede for at læse, at Rydbergs MC ved Aidt i slutningen af 2021 landende en rekordordre, da forhandleren indgik en aftale med Lisbeths Køreskole om levering af motorcykler, og at der som første del af aftalen var leveret ca. 70 nye motorcykler til køreskolen.
Den mest populære artikel på MagaCin i Februar 2022 relaterer måske også en smule til indkøb af motorcykel, da det er en ret god ide, at være bevidst om påklædning og sikkerhedsudstyr når man køber, og har tænkt sig at køre, motorcykel.

Interessant Februar med varieret interesse fra mange læsere
Normalt skiller en enkelt eller to af artiklerne på MagaCin sig ud med overvældende opmærksomhed fra vores læsere, hvor det er helt åbenlyst, hvilken artikel der er mest populært læsestof i den pågældende måned.
Det er imidlertid langt fra tilfældet i Februar 2022, hvor blot 794 sidevisninger adskiller første- og femtepladsen.
Lidt usædvanligt at der ikke er større spredning i Februar med tanke på MagaCin’s nu mere end 800.000 brugere på årsbasis, eller et månedligt gennemsnit på mere end 66.000 besøgende.

Tak for det
Og vi skal da lige huske, at takke de mange trofaste læsere, som jævnligt kigger indenfor på MagaCin for at holde sig opdateret.
Det er jer der gør det umagen værd!

#1 – ADVARSEL! En lidt skræmmende video
Førstepladsen over de mest populære artikler på MagaCin i Februar måned indtages af artiklen om, hvor vigtigt det er at være opmærksom på beklædning og sikkerhedsudstyr når man kører motorcykel.
Og vi forestiller os, at specielt den indlejrede video i artiklen har fanget læsernes opmærksomhed.
En lidt grum video som brutalt illustrerer, at det eksempelvis tager blot 0,6 sekunder før et par almindelige jeans er slidt igennem.

#2 – Se videoen med en gennemsigtig totaktsmotor i aktion
I artiklen på Januar måneds andenplads går den indlejrede video så at sige også “lidt under huden” på emnet
I artiklens indlejrede video ses en gennemsigtig totaktsmotor i aktion, og i artiklen findes yderligere en video, som fortæller lidt om, hvordan en totaktsmotor egentlig fungerer.
Derudover findes der i artiklen links til artikler med en gennemsigtig cylinder på en firetakts motor i aktion, links til videoen hvor benzinen forstøves i en gennemsigtig karburator og mere.
Videoen med den gennemsigtige totaktsmotor havde dengang næsten 9 mio. visninger, så MagaCin’s læsere har altså bidraget til de 10.358.324 visninger i skrivende stund.

#3 – Breaking: Vild Energica kan nu købes i Danmark
Tredjepladsen for de meste populære artikler på MagaCin i Januar handler vel egentlig også lidt om motorer.
Men i denne ombæring er det elektriske motorer, der leverer 171 hk og 215 Nm, og som er monteret i de elektriske motorcykler fra Energica, der fra i år kan købes i Danmark.
Italienske Energica har siden starten af Moto-E, der køres i forbindelse MotoGP, været leverandør til Moto-E klassen, som blev grundlagt i 2019, og du finder i øvrigt masser af artikler om den spændende italiener her på MagaCin.
Læs eksempelvis artiklerne Ny Energica EGO afsløretNy streetfighter fra Energica fra 2017, og dem der måtte lide af rækkeviddeangst i forbindelse med elektriske køretøjer, kunne eventuelt også læse artiklen Vild rækkevidde til vild Energica.
Men hovedbudskabet i artiklen er selvfølgelig, at Energica motorcykler nu kan købes i Danmark.

#4 -Brabus udsolgt på under 2 minutter
På fjerdepladsen ses nyheden om, at den eksklusive Brabus 1300 R blev udsolgt på under 2 minutter.
Det tog altså ikke specielt lang tid at få solgt det begrænsede oplag på 154 eksemplarer (77 i signature black og 77 i magma red), efter der blev åbnet for forudbestilling 14. februar kl. 15:00.

#5 – Sig goddag til verdens første Brabus motorcykel!
Der gik altså ikke ret lang tid efter KTM afslørede, at de var klar til at tage hul på et nyt kapitel, efterfølgende afslørede Brabus 1300 R baseret på Super Duke R EVO, og sidenhen åbnede for bestilling.

De fem varmeste emner på MagaCin i Februar handlede altså også i denne omgang om lidt af hvert, men hvor Brabus 1300 R trods alt kunne bryste sig af, at løbe med to af månedens top-5 placeringer.

Det er som altid interessant for vi skribenter, at se hvilke skriblerier der fanger flest læseres interesse.
På nuværende tidspunkt er det for tidligt at spå om månedens mest populære artikel i Marts 2022, for måneden er jo nærmest kun lige begyndt, sæsonen er lige slået i gang, og der er længe til 1. April.
Vi ser frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere, og kaster os ivrigt over forestående opgaver.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Lige som i sidste måned tilføjer vi også denne gang en række links nederst, hvor vores læsere nemt kan tilgå tilsvarende artikler med Hot-Topics fra både indeværende og tidligere år.

2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også lige som i måneden før en række links til populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.
Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start