GIGA importør motorcykel-udstilling i København 2018
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

GIGA motorcykel-udstilling i København

Importørerne tilbage i København efter mange års pause
Webmaster
28/09-2017 kl. 14:45

Det bliver fantastisk igen at få en helt stor motorcykel-udstilling til København. For første gang i mange år kommer der igen i 2018 en rigtig importør-udstilling i vores hovedstad. Uldjyderne er blevet forfordelt de senere år, men nu kommer København altså tilbage på landkortet med en stor MIF (Motorcykel Importør Foreningen) udstilling.

Udstillingen skal afvikles samme sted i København, som dette års forhandler-udstilling. Nemlig i Lokomotiv-værkstedet tæt ved Fisketorvet. Men da den kommende udstilling bliver langt større end seneste års udstilling på lokationen, er det ikke kun hovedhallen der skal indeholde motorcykler. Også tillægshallerne er booket til motorcykler i 2018. Det bliver altså rigtig stort.

Det betyder store rammer, alle motorcykelmærkerne samlet på et sted og mængder af spisesteder med kulinariske oplevelser. Alt samlet i en flot opsætning.

Arrangementet afvikles 24.-25. februar 2018. Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV.

Vi glæder os allerede. Det bliver fedt igen at få en flot opsætning til hovedstaden. Vi vil løbende informere om den kommende udstilling her på siden.

NB: Leder du efter billet til MC udstilling 2019? Find den her.

Del med en ven

0 personer snakker om “GIGA motorcykel-udstilling i København

  1. Tak til jer der gider arrangere en Mc-udstilling igen i 2018 i København!
    Jeg glæder mig til en udstilling i perfekte rammer. Da jeg ikke har fyldt benzin på min mc hele vinteren tror jeg jeg kan overkomme prisen for indgang m.v.
    Godt initiativ

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start