August måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

August måneds 5 varmeste emner

Dansk politi's nye mc, Kawasaki Versys 650 test, potentielt fire nye Honda 750'ere, øget salg af motorcykler og Tesla'er kan være rigtig farlige for motorcyklister - Det var læsernes favoritter i August måned.
CO
05/09-2022 kl. 11:00

De danske sommermåneder er ganske vist officielt slut for denne gang, men vejret var i August måned med den store gruppe af danske motorcyklister, som foretrækker rigtig fint vejr på køreturene.
Og når tiden bruges i sædet på motorcyklen, kunne man måske forvente, at de danske motorcyklister bruger knap så meget tid på at holde sig opdateret vedrørende mc-relaterede nyheder, hvad der rører sig i mc-branchen og i motorcyklisternes fællesskab generelt.
Men danske motorcyklister har tilsyneladende rigtig fint overskud til også at følge med her på MagaCin hvor specielt et emne i MagaCin’s arkiv, som nu byder på godt 8.800 artikler, fik overvældende opmærksomhed i August måned.

Juli måneds hotte emner
Der har gennem årene været vildt store udsving i hvilke emner der vækker størst opmærksomhed hos MagaCin’s læsere (se listen nederst), hvor vi i opgørelsen over de mest varme emner her på MagaCin i Juli måned konstaterede størst interesse for MagaCin’s prøvekørsel af den nye elektriske grønne touringmaskine Energica Experia, som officielt lander hos danske forhandlere i Oktober.
Dernæst fulgte artiklen om, at Louis rykker tætter på grænsen, og MagaCin’s test af Honda CBR 500 R sikrede sig tredjepladsen.

Politiets nye motorcykel
I Juli måned var det altså testkørsel af en motorcykel der fik størst opmærksomhed her på MagaCin, og faktisk også en af MagaCin’s testkørsler der nappede tredjepladsen.
Det kan man i princippet også sige var tilfældet i August måned.
For i den artikel hører vi ikke blot Christian Berthelsen fra Rigspolitiet fortælle om politiets nye motorcykel, men ser også i den indlejrede video politiets modificerede køretøj i aktion.

#1 – Dansk Politi præsenterer deres nye MC
Her på redaktionen fandt vi i den forgangne måned en nyligt delt video om politiets nye motorcykel særdeles interessant, og det samme var tydeligvis tilfældet for MagaCin’s læsere.
August måneds suverænt mest populære artikel her på MagaCin handler nemlig om det danske politis nye Ducati Multistrada V4 S, hvor den indlejrede video i artiklen orienterer seerne om hvilket grej politiets nye motorcykel er udstyret med, vi informeres om, at etatens nye køretøj er langt lettere og stærkere end forgængeren, og vi ser såmænd også den skrappe Ducati i aktion på lukket bane.

#2 – Test: 2022 Kawasaki Versys 650
I artiklen om politiets nye motorcykel hører vi Christian Berthelsen fortælle, at politiets nye motorcykel skal kunne lidt af hvert.
Det er et kriterium som motorcyklen i August måneds næstmest populære artikel også lever op til, hvor vi i artiklen Test: 2022 Kawasaki Versys 650 blandt andet beskriver, at “Kawasaki Versys 650 årgang 2022 er stadig en multi-anvendelig velkørende motorcykel”, og at modellen der løb med en andenplads ved årets mc i 2015 er en moderne udseende pålidelig asfaltorienteret touringcykel, som uden problemer håndterer samtlige dagligdags opgaver og langturen uden at kny.

#3 – Fire nye Honda 750?
I top fem listen for Juli måned rendte artiklen The Big Four slagter 20 modeller med femtepladsen over månedens mest populære artikler.
Men det umiddelbart drastiske tiltag betyder heldigvis ikke, at modelprogrammet hos Honda bliver uinteressant fremover.

For vi ved allerede, at den japanske producent eksempelvis har en ultramoderne Honda Hornet under udvikling, og det europæiske marked velsignes forhåbentlig med tiden med den fede Honda Hawk 11, som har fået sine egen hjemmeside.
Derudover viste det sig i den forgangne måned, at den snarligt kommende Honda Hornet formentlig over tid får selskab af en kommende søskendeflok bestående af ikke mindre end tre familiemedlemmer i form af en ny Honda XL 750 Transalp, en ny mindst lige så spændende Honda Hawk 75 og meget tænkeligt også en ny Honda CBR 750R.
Honda sikrede sig i August måned rettighederne til modelnavnet XL750 Transalp.
Artiklen om netop det emne rendte med tredjepladsen for de mest populære emner her på MagaCin i August.

#4 – Stigning i salg af motorcykler – for nogle
Motorcykler er mere populære i Danmark end nogensinde før, og fjerdepladsen over de varmeste emner her på siden i August måned indtages af artiklen der leverer den positive oplysning, at antallet af indregistrerede motorcykler i Danmark øges.
Det fremgår også blandt meget andet af artiklen der er linket til herunder, at Royal Enfield er noteret for en vækst på 13,4 % på verdensplan i årets første syv måneder, at man i Storbritannien kunne glæde sig over en stigning i salget på mere end 47%, næsten 81% hos vores naboer i Tyskland, 134% i Italien, at det er lykkedes Suzuki at hæve salget med 8,8%, men også om marginal nedgang for enkelte mærker.

#5 – Tesla kan være dødsensfarlige for motorcyklister
Som rosinen i pølseenden over de mest populære emner på MagaCin i August måned finder vi den ærgerlige beretning om, at to trafikulykker i USA har sået tvivl om effektiviteten af de amerikanske elbilers assistentsystemer.
I bilernes verden er Tesla ganske vist i vide kredse betragtet som mærket med de mest avancerede køreassistentsystemer, men den amerikanske producent er desværre kommet i myndighedernes søgelys på grund af to nylige episoder med ulykkelig udgang, hvor påkørte motorcyklister mistede livet.
Den amerikanske National Highway Traffic Safety Administraion har iværksat en undersøgelse af ulykkerne.

Tak til vores læsere
Det har som altid været ret underholdende og lærerigt for MagaCin’s skribenter, at se hvilke emner læserne fandt mest interessante i måneden der er gået.
Og også rigtig skønt at se, at antallet af læsere her på siden – samt følgere på MagaCin’s Facebook profil der med tiden har rundet 15.000 – har været støt stigende siden MagaCin’s fødsel.
En stor tak til MagaCin’s læsere for den massive opbakning.

En spændende tid venter
Det er i skrivende stund endnu for tidligt, at spå om månedens mest populære emne i September 2022, hvor et enkelt emne for nuværende ligner en stærk kandidat til titlen.
Men meget kan nå at ændre sig, for vi går en utroligt spændende tid i møde.
Efteråret er som bekendt traditionelt den tid, hvor mange motorcykelproducenter begynder at løfte sløret for kommende nyheder, og MagaCin har naturligvis også som altid flere interessante og spændende projekter i støbeskeen.

Vi ser som altid med stor fornøjelse og forventning frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere, og kaster os ivrigt over kommende opgaver, hvor vi selv glæder os ret meget til en del af dem.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Lige som i sidste måned tilføjer vi også denne gang en række links, hvor vores læsere nemt kan tilgå tilsvarende artikler med Hot-Topics fra både indeværende og tidligere år.

2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start