Oktober måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Oktober måneds 5 varmeste emner

Flyttesalg og ny butik, EU-forslag om fartgrænse på 110 km/t for motorcykler, test af 2023 Rieju Aventura 500, Honda skriver kontrakt med Aalborg MC og et kig indenfor hos nyetablerede Aalborg MC - Det var læsernes favoritter i oktober måned.
CO
09/11-2023 kl. 06:07

Det er endnu en gang blevet tid til, at vores læsere får muligheden for at tjekke op på, om der i den forgangne måned skulle have været et interessant emne, man eventuelt er gået glip af, og om man skulle have sammenfaldende interesser med flertallet af MagaCin’s læsere.

MagaCin’s omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer nu knap 9.600 artikler, så der er ikke noget at sige til, hvis nogle skulle være gået glip af en enkelt artikel eller to.

#1 – Hvad sker der med Jensens Bike & Cars? Flyttesalg og ny butik
Den forgangne måneds højdespringer handler ikke kun om, at Jensens Bike & Cars flytter fra Nørresundby, men også om at forretningen ikke lukker – fordi lokalerne er overtaget af Kolding MC – og ikke mindst at Jensens Bike & Cars flytter til Tylstrup Hedevej 4 i Tylstrup, og i den forbindelse satte alle biler, motorcykler og det udstyr der var tilbage i butikken på online auktion ved KJ Auktioner.
Et lille hint om at danske motorcyklister er interesseret i at gøre en god handel?

#2 – EU: Forslag om fartgrænse på 110 km/t for motorcykler
Det lyder måske utroligt, men på lidt længere sigt kan vi motorcyklister potentielt glemme alt om, at overhale de biler som kører med den maksimalt tilladte hastighed på motorvejen, hvor fartgrænsen er over 110 km/t.
I hvert fald hvis EU-politikeren Karima Delli får magt som hun har agt.

Hun foreslår nemlig blandt meget andet en fremtidig fartgrænse på maksimalt 90 km/t med A1 kørekort, 100 km/t med A2 kørekort, og 110 km/t med A kørekort i forbindelse med en revision af det europæiske kørekortsdirektiv, hvor der efter hendes opfattelse også skal indføres regelmæssige helbredstjek og køreprøver samt et fælles europæisk point system.

#3 – Test: 2023 Rieju Aventura 500 – A2 eventyr med ekstrem rækkevidde og stærk pris
Rieju melder ind på det danske marked med en sjov maskine med en masse fede detaljer, som MagaCin’s testkører har nedfældet nogle ord om efter hans testkørsel af den spanske eventyrer.

Nicolaus får vendt både knap så heldige elementer og modellens mest positive sider i sin grundige beskrivelse af modellen – hvor der også er blevet plads til en kort historietime – og artiklens afsluttende kommentar lyder således:
“Bevares – Rieju Aventura er bestemt ikke uden skønhedsfejl eller, bortset fra rækkevidden, klasseledende på nogen facon.
Men det er bare en rigtig fin og super letkørt adventurebike, der som samlet pakke er ganske imponerende.
Så er der også lige det med prisen.
For når den tages med ind i ligningen, og det skal den jo for de fleste af os, så er det svært ikke at kigge i retningen af Rieju Aventura 500.”


Prisen på grisen finder du naturligvis også i testen, der er linket til nedenfor.


#4 – Honda skriver kontrakt med Aalborg MC
Det er vist ingen overdrivelse, at Kolding MC’s overtagelse af lokalerne der tidligere husede Jensens Bike & Cars i Nørresundby har fået en del opmærksomhed i måneden der gik.
MagaCin besøgte sidst i Oktober måned det nyetablerede Aalborg MC – mere om det senere – for at danne os et tidligt førstehåndsindtryk af, hvordan de nye ejere forestiller sig den fremtidige drift, og for at få et overblik over, hvordan projektet skrider fremad.

Forud for vores besøg havde Honda valgt at styrke indsatsen i Nordjylland sammen med gutterne fra Aalborg MC, og den nordjyske forhandler kan derfor tilbyde et bredt udvalg af både nye og brugte Honda motorcykler.
Honda er overbeviste om, at denne nye tilføjelse til forhandlernettet vil styrke Hondas position i regionen, ikke mindst ved opbygningen af et stort autoriseret værksted.

#5 – Video: På visit hos Aalborg MC
Artiklen der indtager femtepladsen over Oktober måneds varmeste emner kræver næppe den store introduktion.
MagaCin kiggede som tidligere nævnt indenfor hos Aalborg MC mod slutningen af Oktober, hvor vi fik en sludder med de nye ejere.
MagaCin fik ved den lejlighed stykket en lille video sammen, hvor vores læsere kan betragte det store og afsindigt lækre udstillingslokale, hvor en lang række forskellige mærker med tiden vil få tildelt deres egne særskilte områder.
Derudover var vi også forbi det nyindrettede værksted, der kan få selv garvede motorcykelmekanikere til at vælte bagover i benovelse.

Tak for det
Således fik vi endnu en gang delt listen over de fem varmeste emner på MagaCin i måneden der gik, hvor det som altid har været ret interessant for MagaCin’s skribenter, at få et overblik over hvilke emner læserne var mest begejstrede for.

Vi er som altid vildt begejstrede for, at så mange læsere holder sig opdateret her på siden.
Derudover sender vi de mere end 15.000 følgere på MagaCin’s Facebook profil en venlig tanke og, og er naturligvis også opmærksomme på, at antallet af abonnenter på vores YouTube kanal har været i rigtig fin vækst siden den første artikel blev publiceret på MagaCin 24. Februar 2008.
Endnu en tak til vores mange vedholdende læsere for opbakningen gennem de sidste snart 16 år.

Masser af nyheder i den kommende tid
De kolde mørke måneder har nu indfundet sig, og rigtig mange har opstaldet motorcyklen for vinteren.
Men det betyder heldigvis ikke, at alle motorcykelrelaterede aktiviteter indstilles, for samtlige motorcykelproducenter præsenterer i denne tid en masse nye fede modeller, som MagaCin’s skribenter gør deres bedste for at holde læserne opdateret på.
Husk endelig at kigge indenfor så ofte som muligt, for at holde dig opdateret på de seneste nyheder.

Tidligere populære emner
Vi tilføjer herunder som altid en række links, hvor vores læsere nemt kan tilgå tidligere artikler med Hot-Topics og populære emner.

2023
Mest populært i September
Mest populært i August 2023
Mest populært i Juli 2023
Mest populært i Juni 2023
Mest populært i Maj 2023
Mest populært i April 2023
Mest populært i Marts 2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato…
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.

Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt Fantastisk ladefund, i 2018 blev årets højdespringer Sådan bliver du ramt af burkaforbuddet, i 2017 toppede GIGA motorcykel-udstilling i København listen med langt over 150.000 besøg, og i 2016 viste Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig på kort tid at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen det år blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start