Maj måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Maj måneds 5 varmeste emner

Test af Honda CB750 Hornet, Egeskov MC Træf 2023 var en kæmpe succes, Se Guy Martin fyre 220 Wankel-heste af på Cadwell Park, Kawasaki, Suzuki, Honda og Yamaha indgår interessant samarbejde og video med Suzuki GS 450 plæneklipper - Det var de hotteste emner i maj måned.
CO
17/06-2023 kl. 05:08

Det nuværende vejr må siges at være den perfekte baggrund for denne artikel.

Maj måneds 5 hotteste emner her på MagaCin publiceres som opfølgning på lang række tilsvarende artikler, hvor MagaCin’s læsere har mulighed for et let overskueligt overblik over, om der i den forgangne måned skulle være et interessant emne, man eventuelt er gået glip af, og om man tilfældigvis skulle have sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere.

MagaCin’s omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer nu omkring 9.350 artikler, så der er ikke noget at sige til, hvis der skulle være glippet en enkelt artikel eller to.

Det danske politi rangerer som nævnt i Marts måneds 5 hotteste emner ofte højt på listen over månedens såkaldte Hot Topics, men måtte i Februar måneds 5 hotteste emner se sig fejet helt af banen, og altså nøjes med en sekundær placering i Marts.
I April indtog landets ordenshåndhævere igen en sekundær placering, men det var et helt andet emne, som i årets fjerde måned vakte størst interesse hos læserne; nemlig at en Imponerende motorcykelsamling flytter til Skagen.
Maj måned bød imidlertid på en helt anderledes højdespringer, og det kan vi faktisk godt forstå.
For 2023 Honda CB750 Hornet har absolut en fuldt berettiget plads blandt et af tidens varmeste emner.

#1 – Test: Honda CB750 Hornet – Et fund til prisen
Den genopstandne 25-års jubilar er mindst lige så god som forgængeren, og bliver for alvor sjov, når brumbassens forklædning ryger og hvepsen vækkes.
Sådan indledes artiklen fra vores testkørsel af Honda’s genopstandne Hornet, hvor modelnavnet genintroduceres med sloganet om, at modellen ryster hvepseboet, og efter Honda’s egen beskrivelse sætter nye standarder og
blottet for overflødig vægt tager førertrøjen, når det gælder forhold mellem ydelse og vægt.

I vores konklusion efter testekørslen kan du blandt andet læse, at “Den reinkarnerede Honda Hornet lever ikke blot op til forgængernes kvaliteter, men overgår dem faktisk med glans på flere områder.
Og prisen for den nye særdeles velkørende hybrid mellem en godmodig humlebi og en arrig hveps med stinkende stærk motor er overraskende lav.”
Og derudover får du også lige citatet: “er du da helt svimmel den seneste udgave af Honda Hornet er en fin maskine, til en pris som på ingen måde bør afskrække forbrugerne”.

#2 – Egeskov MC Træf 2023 en kæmpe succes
I April måned nappede artiklen om, at dansk politi havde pågrebet endnu et par motorcykeltyve andenpladsen, men etatens udsendte optræder slet ikke på listen over den forgangne måneds fem varmeste emner på MagaCin.
På andenpladsen finder vi derimod artiklen med beskrivelsen af, at knap 6000 motorcyklister mødte op ved forårets traditionelle mc-træf på Egeskov.
Dagen blev faktisk en af Egeskov Slots helt store besøgsdag med knap 8300 gæster, og flere besøgende delte billeder samt videoer fra dagen, hvoraf nogle kan ses i artiklen.

#3 – Video: Se Guy Martin fyre 220 Wankel-heste af på Cadwell Park
D. 14/5 kunne du her på MagaCin tidligt om morgenen læse, at det var muligt at vinde en vinde en rigtig rallymaskine, og lidt senere samme dag se en indlejret video i artiklen Video: Se Guy Martin fyre 220 Wankel-heste af på Cadwell Park, hvor den karismatiske 41-årige brite med de efterhånden ikoniske bakkenbarter fyrede en Crighton CR700W med Wankelmotor af på den engelske racerbane.

Læs endelig mere om Crighton CR700W på mærkets website, og se eller gense videoen hvor modellen fyres seriøst af i artiklen, der er linket til nedenfor.
Den skarpe racer hvor motoren leverer 220 hestekræfter til 129,5 kg tørvægt lyder helt fantastisk når den er i kyndige hænder.

#4 – Kawasaki, Suzuki, Honda og Yamaha indgår interessant samarbejde
Elektriske drevne motorcykler går deres indtog verden over, og i April måneds opgørelse over de fem mest populære emner indtog artiklen Video: Tæt på nyt mc-mærke i Danmark månedens fjerdeplads.

Artiklen handler om mærket Evoke som er nyt på det danske marked, men fjerdepladsen i Maj måned indtages i stedet af artiklen der viderebringer en ret overraskende udmelding, som på længere sigt potentielt kan give de elektriske motorcykler kamp til stregen.

De fire japanske motorcykelproducenter Kawasaki, Suzuki, Honda og Yamaha har nemlig indgået et samarbejde om at udvikle brintdrevne forbrændingsmotorer i et fælles projekt under betegnelsen “HySE”, der står for “Hydrogen Small Mobility Engines”.
Det er måske en anelse for tidligt fuldstændigt at afskrive forbrændingsmotoren i motorcykler.

#5 – Video: Suzuki GS 450 plæneklipper
Det er selvfølgelig interessant nok at følge udviklingen, og se nye modeller lanceret af de etablerede motorcykelproducenter.
Men det er nu også meget sjovt, at se opfindsomheden blandt ganske almindelige mennesker og andre med lidt mindre økonomiske muskler og begrænsede muligheder udfoldes.

Uagtet gutterne fra CarsandCameras måske ikke er helt gennemsnitlige, så deler mange af vores læsere tilsyneladende den opfattelse.
For artiklen om Lawn Flite plæneklipperen, der blev indkøbt for $20 og dernæst parret med stumper fra en Suzuki GS 450 erobrer femtepladsen over de hotteste emner her på MagaCin i Maj måned.

Endnu en tak til vores læsere
Hermed fik vi endnu en gang gennemgået og delt listen med de fem varmeste emner på MagaCin i den forgangne måned, hvor det som altid har været hyggeligt for MagaCin’s skribenter, at konstatere hvilke emner læserne satte mest pris på… og om vi selv er enige.

Vi sætter naturligvis stadig stor pris på, at antallet af læsere her på siden samt følgere på MagaCin’s Facebook profil – som i skrivende stund har præcis 15.189 følgere – og at antallet af abonnenter på vores YouTube kanal har været støt stigende siden MagaCin’s første artikel, der blev publiceret 24. Februar 2008.

Mange tak til læserne for den utroligt værdsatte opbakning gennem de sidste godt 15 år.

Masser af kommende nyheder
Vi er nu nået så langt hen på året, at mange danske motorcyklister er godt i gang med 2023 sæsonen.
Vejret er i de seneste tid blevet helt forrygende til kørsel på mc, men der er heldigvis stadig udsigt til masser af spændende motorcykelrelaterede nyheder på MagaCin i den kommende tid.

Vi ser som altid med stor iver og forventning frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Vi tilføjer herunder som altid en række relevante links, hvor vores læsere nemt kan tilgå populære emner og tidligere artikler med Hot-Topics.

2023
Mest populært i April 2023
Mest populært i Marts 2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start