Marts måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Marts måneds 5 varmeste emner

Video: Udpakning af Kawasaki ZX-6R anno 2024, Færdselsstyrelsen sætter fokus på støjmålinger, Aalborg MC byder velkommen d. 1. april, Danske Mikkel Haarup skriver historie og Sikker Trafik: Motorcyklerne er på gaden igen.
CO
25/04-2024 kl. 05:48

MagaCin’s efterhånden ret omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer i skrivende stund præcis 9.831 publicerede artikler, og vokser kontinuerligt, så der er ikke noget at sige til, hvis nogle af vores læsere ind imellem overser en enkelt artikel eller to.

Derfor får vores læsere hver måned en lille let tilgængelig liste over den forgangne måneds fem mest populære emner, og som sædvanlig en overordnet liste med links til populære emner på MagaCin nederst i artiklen.

I årets første måned var MagaCin’s læsere især begejstrede for at læse om Kong Frederik X og hans interesse for motorcykler, imens højdespringeren i Februar 2024 handlede om det forestående salg af en ret usædvanlig hjemmekonstrueret motorcykel med navnet Tinker Toy.
Og i Marts måned er månedens højdespringer endnu en gang af en helt anden karakter.

#1 – Video: Udpakning af Kawasaki ZX-6R anno 2024
Foråret er over os, og mange danske motorcyklister er begyndt at se sig om efter en ny motorcykel eller en tilføjelse til maskinparken.

Helt tilbage i 2019 beskrev vi i Test: 2019 Kawasaki ZX6R – Super værdi for pengene hvordan vores videokamera led skæbnedøden under nedlægning på racerbane, og at 2019 Kawasaki ZX-6R var knap så kompromisløs men derimod fremstod som den tværfaglige, der ikke blot var kompetent på racerbane, men også fungerede rigtig fint på offentlig vej.

Det er et billede vi har vanskeligt ved at forestille os er ændret med Kawasaki ZX-6R i seneste aftapning, så det giver egentlig meget god mening for os, at læserne var interesseret i at følge udpakningen af landets første 2024 Kawasaki ZX-6R.

#2 – Færdselsstyrelsen sætter fokus på støjmålinger
I Februar måned kravlede historien om det nye våben mod fartsynder på Storebælt op på andenpladsen over månedens mest populære emner, og endnu et myndigheds-tiltag fandt ligeledes vej til andenpladsen i Marts.
Nemlig beskrivelsen af, at Færdselsstyrelsen i forbindelse med sæsonstart udsendte en lille hilsen med fokus på støj.

“Nu starter motorcykel-sæsonen: Det skal du vide om støjmålinger.”
Sådan indledte Færdselsstyrelsen pressemeddelelsen hvori de retter fokus mod et emne, som er blevet diskuteret vidt og bredt de seneste par år; nemlig støj.

Læs endelig artiklen der er linket til nedenfor, hvis du vil vide meget mere om støjmåling af motorcykler, gældende regler, se hvordan politiet i praksis måler støj og andet.

#3 – Aalborg MC byder velkommen d. 1. april
Lige som for andenpladsens vedkommende, kan man også med lidt god vilje drage en parallel for tredjepladsen.

I Februar måned handlede det om, at Moto Morini indtager Danmark, og på tredjepladsen over Marts måneds varmeste emner finder vi historien om, at Aalborg MC slog dørene op 1. April.

Det er da så fedt, at Moto Morini igen kan købes i Danmark, og mindst lige så fedt, at Nordjylland nu er velsignet med endnu en motorcykelforhandler, hvor kunderne kan se, prøvekøre og købe et bredt udvalg af motorcykler fra Triumph, Ducati, Kawasaki, Aprilia, Moto Guzzi og Vespa.

#4 – Danske Mikkel Haarup skriver historie

I sommermånederne 2021 meldte engelske Triumph ud, at de var godt undervejs med udviklingen af en omfattende række modeller til konkurrencebrug indenfor både Motocross og Enduro, og i sommeren 2023 fik vi det første kig på Triumph’s nye Motocross maskine.

Triumph luftede efterfølgende samme år deres nye 250’er ved SuperMotocross Championship, og i begyndelsen af indeværende år blev det slået fast med syvtommersøm, at udviklingen ikke havde været forgæves.

Det gav den danske MX2 kører Mikkel Haarup et glimrende eksempel på ved årets første afdeling af MXGP.

#5 – Sikker Trafik: Motorcyklerne er på gaden igen
Den sidste emne på liste over de fem mest populære emner på MagaCin i Marts måned 2024 blev leveret af Rådet for Sikker Trafik, som via en pressemeddelelse med indledningen – Vi skal igen vænne os til, at motorcyklerne er på vejen. Derfor kommer Rådet for Sikker Trafik nu med gode råd til motorcyklisterne. Dertil kommer, at politiet har et nyt middel til at stoppe de hurtige motorcyklister – gjorde opmærksom på, at motorcyklisternes igen er begyndt at færdes på de danske veje i stort antal.

Et emne som i sagens natur vækker opmærksomhed blandt danske motorcyklister.

Tak for det
Hermed endnu en gang den traditionelle liste over de fem varmeste emner på MagaCin i måneden der gik, hvor det som altid både har været interessant og inspirerende for MagaCin’s skribenter, at få et lille overblik over hvilke emner læserne var mest begejstrede for.

Der skal også lyde en stor tak til de mere end 15.214 følgere på MagaCin’s Facebook profil, og selvfølgelig også en tak til alle abonnenterne på MagaCin’s YouTube-kanal, hvor antallet af følgere er vokset betragteligt siden den første artikel blev publiceret på MagaCin 24. Februar 2008.

En stor tak til læserne for opbakningen gennem de sidste mere end 16 år.

Stadig masser af nyheder i den kommende tid
Vejret forbedres løbende, vejrprofeterne spår om snarligt markant stigende temperaturer, og nu har endnu flere danske motorcyklister fundet motorcyklen frem.

Det har MagaCin’s skribenter også, men vi vil dog fortsat holde skarpt øje med alt hvad der rører sig i motorcykelbranchen, og løbende holde vores læsere opdateret.

Så husk endelig at kigge indenfor med jævne mellemrum, så du også er opdateret på de seneste nyheder.

Tidligere populære emner
Nedenfor finder du som altid en række links, hvor tidligere artikler med populære emner nemt kan tilgås.

2024
Mest populært i Februar 2024
Mest populært i Januar 2024

2023
Mest populært i 2023

Mest populært i December 2023
Mest populært i November 2023
Mest populært i Oktober 2023
Mest populært i September 2023
Mest populært i August 2023
Mest populært i Juli 2023
Mest populært i Juni 2023
Mest populært i Maj 2023
Mest populært i April 2023
Mest populært i Marts 2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato…
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.

Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt Fantastisk ladefund, i 2018 blev årets højdespringer Sådan bliver du ramt af burkaforbuddet, i 2017 toppede GIGA motorcykel-udstilling i København listen med langt over 150.000 besøg, og i 2016 viste Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig på kort tid at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen det år blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start