Februar måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Februar måneds 5 varmeste emner

Kawasaki med 48-cylindret 4.2L totakts motor til salg, Nyt våben mod fartsyndere på Storebælt, Moto Morini indtager Danmark, Stemningsvideo fra Motorshow i Herning og Set og hørt på Motorshow - Det var læsernes favoritter i februar måned.
CO
24/03-2024 kl. 09:21

MagaCin’s efterhånden ret omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer i skrivende stund præcis 9.808 publicerede artikler, og vokser kontinuerligt, så det langt fra usandsynligt, at nogle af vores læsere ind imellem overser en enkelt artikel eller to.

Derfor bringer vi hver måned en lille let tilgængelig liste over den forgangne måneds fem mest populære emner.
Se også listen med links til populære emner på MagaCin nederst i artiklen.

I årets første måned var vores læsere især begejstrede for at læse om Kong Frederik X og hans interesse for motorcykler, men højdespringeren i Februar 2024 var af en helt anden karakter.
For her var det et forestående salg af en ret usædvanlig hjemmekonstrueret motorcykel med navnet Tinker Toy, der rendte med størst opmærksomhed.

#1 – Kawasaki med 48-cylindret 4.2L totakts motor til salg
En Kawasaki med en 48-cylindret 4.2L totakts motor er ikke noget man ser på hvert gadehjørne, og det må være første gang i historien, at sådan en bæst ryger under hammeren på auktion.

Den ret særprægede motorcykel som selvfølgelig også er indehaver af en Guinness World Record, er vurderet til ikke mindre end £40,000 – £60,000, og bortauktioneres som du kan læse i artiklen der er linket til nedenfor 21. April ved The Spring Stafford Sale -The International Classic MotorCycle Show.

#2 – Nyt våben mod fartsyndere på Storebælt
MagaCin beskrev helt tilbage i 2018 at Rådet for Sikker Trafik og Øresundsbro Konsortiet ønskede at indføre såkaldt strækningskontrol af hastigheden på Øresundsforbindelsen, altså et koncept hvor køretøjer registreres af flere kameraer på forskellige lokationer, og den gennemsnitlige hastighed derefter beregnes.

I Oktober måned 2019 stillede MagaCin den fungerende nogle spørgsmål om, hvor meget regeringen vil øge fartkontrollen, og Transportministeren blev blandt andet citeret for, at man tidligere på ugen havde igangsat et projekt med opsætning af stræknings-ATK i Øresundstunnelen og på Storebæltsforbindelsen.

Den såkaldte strækningskontrol blev iværksat på Storebælt i år, og det var et emne som i høj grad vakte læsernes interesse.

Det er måske værd at bemærke, at det højteknologiske tiltag har nogle udfordringer, så der endnu ikke er udskrevet bøder.

#3 – Moto Morini indtager Danmark
Det er altid skønt at videreformidle oplysninger om, at et nyt motorcykelmærke indtager Danmark, eller at et kendt mærke vender tilbage.
Både fordi danske motorcyklister værdsætter et varieret udvalg, og fordi MagaCin’s skribenter ved, at det er populært læsestof.

Derfor var det også med stor begejstring, vi fik nedfældet en beskrivelse af, at TMP nu står for en dansk import af Moto Morini motorcykler.

Se den danske 2024 prisliste fra Moto Morini i artiklen der er linket til nedenfor.

#4 – Stemningsvideo fra Motorshow i Herning
Vi motorcykelentusiaster er vilde med motorcykeludstillinger og mc-messer, og det er selvfølgelig også et emne, der vækker gehør her på MagaCin.

På MagaCin gør vi en dyd ud af på forhånd at oplyse om forskellige arrangementer som eksempelvis Motorshow i Herning og MC Messen i Lokomotivværkstedet, og vi gør såmænd også så vidt logistikken tillader, hvad vi kan for at rapportere fra disse begivenheder.

Det fik vi endda gjort så tidligt ved årets Motorshow i Herning, at interesserede stadig kunne nå at besøge Messecenter Herning, og med MagaCin’s artikel med indlejret video på forhånd fik en ide om, hvad man kunne forvente.

#5 – Set og hørt på Motorshow
Den sidste emne på liste over de fem mest populære emner på MagaCin i Februar 2024 behøver næppe den store introduktion.
For det er såmænd opfølgningen på artiklen på månedens fjerdeplads, hvor vi leverer en lille håndfuld nedslag fra årets fede motorcykelmesse i Herning.

Men vi kan da lige for en god ordensskyld gøre opmærksom på, at der var Ny rekord for besøgstal ved Motorshow i Herning.

Tak for det
Hermed endnu en gang den traditionelle liste over de fem varmeste emner på MagaCin i måneden der gik, hvor det som altid har været både ret hyggeligt og inspirerende for MagaCin’s skribenter, at danne sig et overblik over hvilke emner læserne var mest begejstrede for.

Der skal også lyde en stor tak til de i skrivende stund 15.214 følgere på MagaCin’s Facebook profil, og selvfølgelig også tak til alle abonnenterne på MagaCin’s YouTube-kanal, hvor antallet af følgere er vokset betragteligt siden den første artikel blev publiceret på MagaCin 24. Februar 2008.

En stor tak til læserne for opbakningen gennem de sidste godt 16 år.

Stadig masser af nyheder i den kommende tid
Vejret er nu klart forbedret siden de sidste omgang sne, og der er næppe mere salt tilbage på vejene.
Derfor har endnu flere danske motorcyklister fundet motorcyklen frem, og er igen begyndt at nyde tilværelsen som aktiv motorcyklist.

Men det betyder heldigvis ikke, at det ebber ud med spændende og interessante nyheder i motorcykelbranchen.
Dem følger MagaCin naturligvis som altid med stor opmærksomhed, så husk endelig at kigge indenfor med jævne mellemrum, så du også er opdateret på de seneste nyheder.

Lad os lige tease med, at engelske Triumph allerede har annonceret lanceringen af et par nyheder 19. Marts… men det er faktisk lidt hemmeligt.

Tidligere populære emner
Nedenfor finder du som altid en række links, hvor tidligere artikler med populære emner nemt kan tilgås.

2024
Mest populært i Januar 2024

2023
Mest populært i 2023

Mest populært i December 2023
Mest populært i November 2023
Mest populært i Oktober 2023
Mest populært i September 2023
Mest populært i August 2023
Mest populært i Juli 2023
Mest populært i Juni 2023
Mest populært i Maj 2023
Mest populært i April 2023
Mest populært i Marts 2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato…
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.

Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt Fantastisk ladefund, i 2018 blev årets højdespringer Sådan bliver du ramt af burkaforbuddet, i 2017 toppede GIGA motorcykel-udstilling i København listen med langt over 150.000 besøg, og i 2016 viste Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig på kort tid at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen det år blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start