Største MC udstilling i Danmarkshistorien i 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Største MC udstilling i Danmarkshistorien

Over 9.000 m2 skal vise motorcykler til danskerne i 2017
Webmaster
06/10-2016 kl. 22:30

Så er alt faldet på plads. Sidste weekend i februar 2017 bliver tidspunktet for den største danske MC udstilling i historien.

Over 9.000 m2 skal fyldes med motorcykler, udstyr og tilbehør til de tohjulede. Udstillingerne i 2016 var kun på ca. 3.000 m2 motorcykler i Roskilde og ca. 3.000 m2 motorcykler i Herning. Udstillingen i 2017 bliver dermed langt større end sidste års 2 MC udstillinger til sammen. Det siger lidt om størrelsen.

Adressen bliver det imponerende lokomotiv-værksted i Valby. Altså næsten midt i København, og kun en kort spadsertur fra hovedbanegården. Det betyder at alle i Danmark let kan komme til udstillingen. Og lokomotiv-værkstedet er lækkert indrettet, isoleret og varmt, samt tilbyder gode pladser til bespisning og hyggebarer.

De mange m2 betyder at der også vil være prøvekørsler indendørs. Vigtig når en MC udstilling afholdes mens der stadig kan være vinter i Danmark.

Der arbejdes også på billig transport mellem Jylland og Sjælland til udstillingen, så alle Danskerne kan opleve den store MC udstilling. Dette er dog ikke sikret endnu.

Tidspunket for udstillingen er den helt rigtige. Den sidste weekend i februar er tidspunktet hvor flest forhandlere og importører kan deltage. Desuden er den sene placering i vinteren også vigtig for at kunne få 2017 nyhederne frem til udstillingen.

Hjemmeside til udstillingen kan findes her.: https://www.facebook.com/motorcykeludstilling2017/

Vi glæder os allerede.

Del med en ven

0 personer snakker om “Største MC udstilling i Danmarkshistorien

  1. En i øst og en i vest ville være ideelt – men det kan jo også være, det bliver tilfældet?

  2. "Lad bilen blive hjemme" opdager vi pludseligt arrangørerne skriver. Altså ingen parkering i nærheden af udstillingen. Surt når vi er fire der havde planlagt at komme langvejs fra men med en dårligt gående udstillingsgæst blandt os.
    Nå, men vi må nøjes med at læse om det hele efterfølgende.

  3. Hans L tag nu ja hatten hatten på og så kør op til indgangen og sæt den dårligt gående af, derefter kan I alle fire have en dejlig dag på motorcykeludstillingen.

  4. Anette, ja vil gerne tage "ja" hatten på, men det er væsentligt mere kompliceret end som så og det kan du selvfølgelig ikke vide. Men vi bliver nødt til at blive her på Fyn i denne omgang, så god udstilling til Jer andre!

Skriv et svar

Giver børn en ny start