August måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

August måneds 5 varmeste emner

Endnu en motorcykeltyv pågrebet, Kolding MC indtager Nordjylland med ny butik, Det gik helt galt, da politiet ville standse en motorcykel, Test: 2023 Yamaha XSR 900 og Test: 2023 Yamaha Ténéré World Rally - Det var de mest populære artikler i den forgangne måned,
CO
10/09-2023 kl. 07:01

August måneds 5 hotteste emner kræver næppe den store introduktion, da det er den traditionelle opfølgning på en lang række tilsvarende artikler, hvor MagaCin’s læsere har mulighed for et let overskueligt overblik over, om der i den forgangne måned skulle være et interessant emne, som man eventuelt er gået glip af, og om man tilfældigvis skulle have sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere.

MagaCin’s omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer nu knap 9.500 artikler, så der er ikke noget at sige til, hvis der skulle være glippet en enkelt artikel eller to.

Som indledning til månedens liste kan vi da lige nævne, at det var artiklen Motorcykler årsag til sænket fartgrænse, som MagaCin’s læsere fandt mest interessant i Juli måned, og at MagaCin’s test af Aprilia Tuareg 660 blev højdespringeren i Juni.

Se oversigten over populære emner nederst i artiklen.

#1 – Endnu en motorcykeltyv pågrebet
MagaCin’s læsere synes tilsyneladende det er super positivt og vildt opløftende, når motorcykeltyve pågribes, og vi har heldigvis i indeværende år set flere eksempler på, at det er lykkedes ordensmagten at slå kløerne i motorcykeltyve.
Også med hjælp fra årvågne borgere.

Og det var lige præcis en opmærksom borger, som var den direkte årsag til, at Østjyllands Politi i den forgangne måned kunne tage en motorcykeltyv på ferske gerning.
Det var MagaCin’s læsere ret begejstrede for at læse om.

#2 – Kolding MC indtager Nordjylland med ny butik
Det er åbenbart ikke kun MagaCin’s personale, der synes det er ret interessant, når en motorcykelforhandler udvider.
Vi er tilsyneladende rigtig mange, som synes det er vildt fedt, når motorcykelforhandlere udvider deres eksisterende udstillingslokaler og værksteder, men mindst lige så mange finder det både interessant og spændende, når en mc-forhandler udvider til en helt anden by.
Og det er lige netop hvad Kolding MC har i sinde.

I artiklen der er linket til nedenunder kan du læse historien om, at Rene fra Jensens Bike & Cars beliggende på Hjørringvej 125 i Nørresundby d. 1/10 overdrager nøglerne til sin butik til Nikolaj fra Kolding MC, der kort tid efter slår dørene op for et nyt Aalborg MC sammen med et par velkendte ansigter fra den nordjyske MC-scene.

Kolding MC har i forvejen forhandling af Triumph, Kawasaki, Suzuki, Ducati, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa, Piaggio, Honda og Fantic, og med overtagelsen af lokalerne i Nørresundby bliver et endnu større udvalg af forskellige mærker nu lettere tilgængelige for især nordjyderne.

#3 – Det gik helt galt, da politiet ville standse en motorcykel
Det sker fra tid til anden, at motorcyklister pådrager sig ordensmagtens opmærksomhed, hvorefter de vinkes ind til siden, og i andre tilfælde foretager etatens udsendte tilfældige rutinetjek af motorcykler.

Sidstnævnte var tilfældet, da politiet i sidste måned ville bringe en motorcykel til standsning på Høng Landevej, hvorefter motorcyklisten flygtede, og føreren af politibilen i forbindelse med den efterfølgende politijagt mistede vejgrebet, og politibilen endte på siden inde blandt vejsidens buske og træer.

Den slags hændelser hører er vel egentlig lidt usædvanlige, så der er måske ikke noget at sige til, at netop den artikel havner i August måneds top fem.

#4 – Test: 2023 Yamaha XSR 900 – Opdateret moderne klassiker
På fjerdepladsen finder vi MagaCin’s test af 2023 Yamaha XSR 900, der er blevet fornyet, selvom den stadig gammeldags, men alligevel uden at være det.

Det kan måske lyde lidt kryptisk, men forklaringen finder du i artiklen der er linket under dette afsnit, hvorfra vi har sakset dette afsnit:
XSR 900 forener på fineste vis det som var, med det som er, og fusionerer det moderne med det klassiske ved på fornem vis at tage det bedste fra begge perioder og forene i en temmelig komplet pakke.

#5 – Test: 2023 Yamaha Ténéré World Rally – Mere af det hele
Lige som for fjerdepladsen vedkommende er det også MagaCin’s test af en motorcykel, der napper femtepladsen i August måned.
Og månedens sidste højdespringer handler pudsigt nok også om en Yamaha motorcykel, eller egentlig nok rettere to ens motorcykler, men i forskellig årgang og udgave.

Vi har nemlig ikke blot testet 2023 Yamaha Ténéré World Rally, men også forsøgt at danne os et overblik over, hvordan lige præcis den model adskiller sig fra en af MagaCin’s skribenters egen 2021 Yamaha Ténéré 700.

I artiklen der er linket til nedenfor kan du blandt andet læse, at den nyeste Ténéré har opdateret instrumentering, et mere avanceret ABS-system, og at du lige som på World Raid kan glæde dig over ekstra rækkevidde takket være den store tank, og over lækre affjedringsdele samt en styrdæmper.
Og som ekstra flødeskum på toppen får du også en lækker lakering samt en fed skorsten med i prisen.

Endnu en tak til vores læsere
Hermed fik vi endnu en gang præsenteret listen over de fem varmeste emner på MagaCin i den forgangne måned, hvor det som altid har været både en fornøjelse og interessant for MagaCin’s skribenter, at danne sig et indtryk af hvilke emner læserne var mest begejstrede for.

Vi sætter naturligvis stadig stor pris på det overvældende antal læsere her på siden samt de mere end trofaste 15.000 følgere på MagaCin’s Facebook profil, og at antallet af abonnenter på vores YouTube kanal har været støt stigende siden MagaCin’s første artikel, der blev publiceret 24. Februar 2008.

Endnu en gang tak til vores mange vedholdende læsere for den utroligt værdsatte opbakning gennem de sidste mere end 15 år.

Masser af kommende nyheder
Sommeren er officielt slut for i år, men det har vejret tilsyneladende ikke fundet ud af.
Det gør slet ikke noget, at vejret i den kommende tid angiveligt bliver helt forrygende til mc-kørsel, og at vi derudover kan se frem til masser af spændende motorcykelrelaterede nyheder i de kommende måneder.

Nyheder vi naturligvis som altid deler med vores læsere, så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Tidligere populære emner
Vi tilføjer herunder som altid en række links, hvor vores læsere nemt kan tilgå tidligere artikler med Hot-Topics og populære emner.

2023
Mest populært i Juli 2023
Mest populært i Juni 2023
Mest populært i Maj 2023
Mest populært i April 2023
Mest populært i Marts 2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.

Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start