December måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

December måneds 5 varmeste emner

BSA Gold Star nu i Danmark, Årets fraklip, EU-politiker fik ikke kastreret motorcyklerne, Planen for BSA i Danmark, Seks myter om hjelme gennemgået | Det var læsernes favoritoverskrifter i årets sidste måned.
CO
15/01-2024 kl. 08:43

Sneen har igen lagt sig over dele af det ganske danske land, så det er måske ikke verdens dårligste ide at fordrive tiden med at tjekke op på, om der i den forgangne måned skulle have været et interessant emne på MagaCin, som man eventuelt er gået glip af.

MagaCin’s omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner bugner nu med over 9.680 artikler, så det langt fra usandsynligt, at nogle kunne have overset en enkelt artikel eller to.
December måneds 5 mest viste artikler på MagaCin finder du nedenfor.

#1 – Video: BSA Gold Star nu i Danmark
Allerede i 2020 kunne vi fortælle, at BSA vender tilbage, i 2021 kunne MagaCin’s læsere se en video med afsløringen af den nye BSA Goldstar i artiklen Ny BSA Gold Star 650 enstamper afsløret, og året efter fik englænderne mulighed for at købe den genopstandne model med det ikoniske navn.
Dengang turde man næsten ikke håbe på, at vi danske motorcykeltosser også fik mulighed for at købe en ny BSA Gold Star.

Men det skulle heldigvis efterfølgende vise sig at blive muligt, og MagaCin var på pletten ganske kort tid efter de første eksemplarer af modellen landede i Danmark.
Ved den lejlighed fik vi ikke blot lejlighed til på egen hånd at pakke et dugfrisk eksemplar af den nye BSA Gold Star ud af transportkassen, men fik også ret overraskende mulighed for, at starte en helt ny BSA Gold Star op, og faktisk også trille en kort distance på modellen.

Et hyggeligt lille projekt som rigtig mange af vores læsere var ret interesserede i at følge juleaften og i dagene fremover.

#2 – Årets fraklip: Det går ikke altid som planlagt
Artikler med den forgangne måneds mest populære artikler har over tid udviklet sig til et regelmæssigt indslag her på MagaCin, og lige så regelmæssigt – men i sagens natur dog væsentligt mindre hyppigt – er vores traditionelle nytårsartikel med fraklip fra årets videooptagelser.

Gutterne på MagaCin er ikke så meget anderledes end mange andre, når vi efter bedste forsøger at skrue en stump video sammen, og der ind imellem ryger en finke af panden.
Derfor klippes der ofte flittigt i videomaterialet, inden det færdige resultat publiceres, men MagaCin fik også i år stykket en lille video sammen med en række af vores såkaldte Bloopers.

Det skulle være så sundt at grine, og MagaCin yder gerne et beskedent bidrag til folkesundheden.

#3 – EU-politiker fik ikke kastreret motorcyklerne
Nærmest lige så grinagtigt (uagtet det også var lidt angstprovokerende) var EU-politikeren Karima Delli’s forslag om differentieret hastighed for forskellige motorcykler i forbindelse med den igangværende revision af kørekortreglerne i EU.
Et forslag hvor Karima Delli bizart nok advokerede for indførelsen af forskellige fartgrænser for A1, A2 og A kørekort samt en generel fartgrænse på 110 km/t for motorcykler.

Et tilstrækkelig stort antal EU-politikere viste sig heldigvis efterfølgende at være i besiddelse af almindelig sund fornuft, hvilket medførte, at det kuriøse forslag faldt til jorden med et hult brag ved en afstemning 7. December.

#4 – Planen for BSA i Danmark
I artiklen der blev December måneds mest populære her på MagaCin lovede vi, at følge op med yderligere oplysninger vedrørende den nye BSA Gold Star hurtigst muligt.

Det gjorde vi allerede tre dage senere med artiklen der er linket til nedenfor, hvor læserne både finder oplysninger om den danske importør, kan se hvor BSA motorcykler kan købes i Danmark, og hvad de fem forskellige udgaver koster.

#5 – Video: Seks myter om hjelme gennemgået
På femtepladsen over December måneds mest populære artikler her på MagaCin vendes seks myter om styrthjelme.

Skal styrthjelmen virkelig udskiftes hvert 5. år, er en dyr hjelm bedre end en billig, og spørgsmålet om der skal købes en ny, hvis man er så uheldig at tabe den, er blandt spørgsmålene der bliver besvaret af ADV-instruktøren og Youtuberen Bret Tkacs i artiklens indlejrede video.

En video af godt 18 minutters varighed, hvor Bret dykker ned i en række påstande eller myter vedrørende motorcyklisternes velsagtens vigtigste sikkerhedsudstyr.

Tak for det
Hermed endnu en gang den traditionelle liste over de fem varmeste emner på MagaCin i måneden der gik, hvor det som altid har været både interessant og inspirerende for MagaCin’s skribenter, at få et overblik over hvilke emner læserne var mest begejstrede for.

Vi er stadig imponerede over og taknemmelige for, at så mange læsere holder sig opdateret her på siden.
Endnu en gang tak til de omkring 15.000 følgere på MagaCin’s Facebook profil, og tak til alle abonnenter på vores YouTube kanal, hvor antallet af følgere er vokset betragteligt siden den første artikel blev publiceret på MagaCin 24. Februar 2008.
En stor tak til læserne for opbakningen gennem de sidste næsten 16 år.

Masser af nyheder i den kommende tid
Sneen som dækker meget af landet begrænser i sagens natur kørslen på mc for rigtig mange.
Men det betyder heldigvis ikke, at alle motorcykelrelaterede aktiviteter indstilles, og flere motorcykelproducenter har faktisk allerede varslet nært forestående afsløringer af nye modeller.
Det følger vi naturligvis også op på, så husk endelig at kigge indenfor med jævne mellemrum, så du også er opdateret på de seneste nyheder.

Tidligere populære emner
Nedenfor finder du som altid en række links, hvor tidligere artikler med populære emner nemt kan tilgås.

2023
Mest populært i 2023

Mest populært i November 2023
Mest populært i Oktober 2023
Mest populært i September 2023
Mest populært i August 2023
Mest populært i Juli 2023
Mest populært i Juni 2023
Mest populært i Maj 2023
Mest populært i April 2023
Mest populært i Marts 2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato…
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.

Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt Fantastisk ladefund, i 2018 blev årets højdespringer Sådan bliver du ramt af burkaforbuddet, i 2017 toppede GIGA motorcykel-udstilling i København listen med langt over 150.000 besøg, og i 2016 viste Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig på kort tid at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen det år blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start