Januar måneds 5 hotteste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Januar måneds 5 hotteste emner

Harley tyv anholdt, helt tæt på politiets nye fotovogne, Kolding MC udvider sortimentet med italienere, sådan gør proffen motorcyklen ren og nye miljøvenlige bremseklodser fra SBS - Det var læsernes favoritemner i årets første måned.
CO
09/02-2023 kl. 11:07

Det er igen blevet tid til et tilbageblik på den forgangne måneds mest populære emner her på MagaCin.
Læsernes mulighed for et let overskueligt overblik over, om de har sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere, eller om der i den forgangne måned skulle være et interessant emne, man eventuelt er gået glip af.
MagaCin’s omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer nu omkring 9100 artikler, så der er ikke noget at sige til, hvis nogle skulle have overset et enkelt skriv eller to.

Dansk politi populært i 2022
Det er et ubestrideligt faktum, at artikler som Dansk Politi præsenterer deres nye MC med omkring 50.000 unikke læsere og Én gang for alle: Sådan måler Politiet støj, blev de mest populære artikler her på MagaCin i 2022.
Derudover var MagaCin’s læsere i Oktober 2022 ret begejstrede for at læse om, at Politiet ikke kan fange motorcykler, og i årets sidste måned rendte ordensmagten endnu en gang med opmærksomheden, som ubetinget topscorer i December måneds 5 hotteste emner.
Dansk politi kan åbenbart et eller andet.
For blandt årets første måneds mest populære artikler på MagaCin i 2023, spiller de danske lov- og ordenshåndhævere igen en hovedrolle.

#1 – Flittig Harley-tyv anholdt af Københavns Politi
Det er altid lidt ærgerligt, når man ser eksempler på utilpassede individer, som ikke kan holde snitterne fra andres ting. Men det er nok mere end bare lidt ærgerligt, når de langfingrede eksistenser går så vidt som til at stjæle andres motorcykler.
Derfor var det også en rigtig behagelig nyhed, at Københavns Politi i den forgangne måned pågreb en 35-årig mand, som havde specialiseret sig i tyveri af motorcykler.
Det samlede udbytte fra tyverierne blev anslået til 2,5 millioner kroner

#2 – Video: Helt tæt på Politiets nye fotovogne
I julemåneden 2022 var MagaCin’s læsere som tidligere nævnt ret interesserede i at læse om, hvordan politiets nye opdaterede fotovogne fordeles over landet.
Det redegjorde landets udøvende myndighed for i en pressemeddelelse kort før nytår 2022, hvor vi også endnu en gang blev informeret om, at de 25 nye specialindrettede Ford Transit Custom er udstyret med forbedrede kameraer samt imponerende ny teknologi, og at ATK-enhederne nu også kan fotografere fartsyndernes bagerste nummerplade.
Derfor kunne vi ikke modstå invitationen til at se lidt nærmere på de nye fotovogne.
Artiklen om det projekt viste sig sidenhen at nappe månedens andenplads.

#3 – Kolding MC udvider sortimentet
TMP stoppede importen af motorcykler fra Piaggio Group, som omfatter Aprilia, Moto Guzzi og Vespa med udgangen af 2020.
Efterfølgende så vi i 2021 introduktionen af en Ny nordisk distributør af Aprilia og Moto Guzzi, men i forbindelse med overgangen til ny importør, var der indledningsvis langt mellem autoriserede danske forhandlere af de italienske mærker.
Derfor var det også en fornøjelse, da Kolding MC i Januar informerede om, at den jyske motorcykelforhandler udvider sortimentet med de tre italienske mærker.
I år bliver det altså noget lettere specielt for jyske motorcyklister at se eksempelvis Moto Guzzi V100 Mandello og andre motorcykler fra Piaggio Group udstillet ved en dansk forhandler.
Det er mange danske motorcyklister tilsyneladende ret interesserede i.
For artiklen om det emne sikrede sig en solid tredjeplads over de mest populære emner på MagaCin i Januar.

#4 – Video: Sådan gør proffen motorcyklen ren
Fjerdepladsen over Januar måneds mest læste emner er i en helt anden boldgade end de andre såkaldte Hot-Topic’s.
Mange af os fordriver i løbet af vinteren nogen tid i garagen eller værkstedet med at vedligeholde, servicere og optimere samt pudse og polere motorcyklen.
Inden motorcyklen parkeres for vinteren, så er det en rigtig god at vaske den, og lige præcis vask af motorcyklen er der mange holdninger og tilgange til.
Nogle klarer opgaven med et hurtigt spul med haveslangen, og andre går mere grundigt til værks.
Men hvordan klarer proffen egentlig den opgave?
Det fik vi vished for, da MagaCin tog med Nikolaj Tophus fra Tophus Motorcykelpleje på job, hvor ikke bare én, men hele tre Ducatier – nemlig Multistrada V4S, Streetfighter V4S og Panigale V4 SP2 – fik den helt store omgang.
Intens rengøring af motorcyklen er åbenbart noget MagaCin’s læsere også har stor interesse i.
For artiklen der indeholder en video af en lille times varighed viste sig at være særdeles populær.

#5 – SBS ændrer opskrift på klodserne
Ny belægning på klodserne bringer ifølge den danske producent både bremseevne og miljøpåvirkning til et helt nyt niveau.
Bæredygtighed og miljø er et af tidens varmeste emner, og det smitter også af på producenterne af en af motorcyklens essentielle komponenter.
Nemlig bremseklodserne.
Vi skal naturligvis alle sammen passe på miljøet, men det er formentlig blot de færreste af os, som har udpræget lyst til at køre med bremseklodser, hvor belægningen er fremstillet af tang, brændenælder og sojamælk, og som er produceret af medarbejdere i skrædderstilling i rundkreds om et lejrbål.
Det er heldigvis heller ikke tilfældet for den nye serie af bremseklodser fra SBS, hvor en nye produktserie med betegnelsen SBS Better Brakes, er resultatet af et innovativt udviklingssamarbejde mellem SBS, Innovationsfonden, Teknologisk Institut og det Tekniske Universitet i München.
Bremseklodser der ikke blot er skånsomme for miljøet, men også reducerer bremselængden ganske betragteligt.
Læs mere om de nye miljøvenlige bremseklodser som allerede nu er på markedet i artiklen der er linket til nedenfor.

Tak til vores læsere
Herover listen med de fem varmeste emner på MagaCin i Januar måned 2023, hvor det som altid har været interessant og lærerigt for MagaCin’s skribenter at få en god ide om, hvilke emner læserne satte mest pris på.
Vi sætter stadig stor pris på, at antallet af læsere her på siden samt følgere på MagaCin’s Facebook profil, der i skrivende stund har 15.180 følgere, og abonnenter på vores YouTube kanal har været støt stigende siden den første artikel her på MagaCin.
Mange tak til læserne for den fænomenale opbakning.

En ny sæson står for døren
Vi er nu endnu tættere på, at mange officielt åbner 2023 sæsonen står.
Men selvom vejret for mange måske endnu ikke er 100% optimalt til at køre motorcykel, så er der heldigvis stadig udsigt til masser af spændende motorcykelrelaterede nyheder i den kommende tid.
Vi ser som altid med stor fornøjelse og forventning frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Lige som i sidste måned tilføjer vi også denne gang en række relevante links, hvor vores læsere nemt kan tilgå diverse populære emner og artikler med Hot-Topics.

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start