Oktober måneds 5 hotteste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Oktober måneds 5 hotteste emner

Politiet kan ikke fange motorcykler | Omkommet WSSP kørers organer redder liv | Endnu en motorcyklist uden kørekort taget for vanvidskørsel | 2023 Suzuki priser og nye modeller | MagaCin prøvekører den nye Zero DSR/X
CO
06/11-2022 kl. 07:12

Så er det igen blevet tid til endnu et tilbageblik på den forgangne måneds mest populære emner her på MagaCin.
Et kig bagud hvor læserne får et let overskueligt overblik over, om de har sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere, eller om der muligvis skulle være et interessant emne, man er gået glip af.
MagaCin’s arkiver indeholder i skrivende stund knap 8.900 mc-relaterede artikler, hvor der dagligt tilføjes nye, så der er ikke noget at sige til, hvis læserne ikke når at få det hele med.
Men heldigvis ynder danske motorcyklister at følge med her på MagaCin, hvor der i denne omgang ikke var denne store tvivl om, hvilket emne der ville løbe med førertrøjen som mest populært her på MagaCin i September måned.

Ofte uforudsigeligt
Det giver ikke altid mening for redaktionen at gætte på hvilke emner, der i månedens løb vækker størst opmærksomhed hos vores læsere.
I opgørelsen over de varmeste emner på siden i August måned konstaterede vi størst interesse for præsentationen af politiets nye motorcykel fulgt af MagaCin’s test af 2022 Kawasaki Versys 650, og førstepladsen i September gik til artiklen, som indeholdt en video fra Rådet for Sikker Trafik, hvor en motorcyklist vælter under overhaling.

#1 – Politiet kan ikke fange motorcykler
I Oktober måned var danske motorcyklister lige som i August yderst interesserede i etatens udsendte, og i særdeleshed nysgerrige vedrørende én bestemt artikel.
Nemlig artiklen der beskriver, at DR Nyhederne som har fået aktindsigt i en opgørelse fra Rigspolitiet rapporterer, at blot en enkelt motorcyklist blev fanget af den automatiske trafikkontrol sidste år.
Et beskedent tal sammenlignet med de hundredtusindvis af andre trafikanter, der ellers bliver fanget med for høj fart på de danske veje hvert år.
Men nu er der nye tiltag undervejs.

Politiets ATK-enheder har altså hidtil ikke været specielt effektive overfor motorcyklers hastighedsoverskridelser, og dermed har det altså indtil nu været så godt som risikofrit, at vride gashåndtaget lidt ekstra frisk bagover.
Artiklen om den sag var den ubestridte højdespringer på MagaCin i September.

#2 – WSSP kører omkommet efter styrt
På September måneds andenplads finder vi imidlertid et anderledes trist emne.
“Efter en alvorlig ulykke i forbindelse med FIM Supersport 300 World Championship’s Race 1 ved den portugisiske afdeling på Autodromo Internacional do Algarve, er det med stor sorg vi kan meddele, at Victor Steeman ikke længere er blandt os.”
Sådan lød det frit oversat i en pressemeddelelse fra Kawasaki, efter den 22-årige hollandske FIM Supersport 300 World Championship kører Victor Steeman mistede livet under løb 1 på Algarve International Circuit Portimão i Portugal.
En trist besked som dog midt i tragedien indeholdt det lyspunkt, at ulykken via organdonation fik vital betydning for fem andre personer.

#3 – Endnu en motorcyklist uden kørekort taget for vanvidskørsel
Artiklen herover indeholder elementer som høj hastighed og et styrt.
Det gør artiklen på September måneds tredjeplads på sin vis også, men på en noget anderledes facon.
For her handler historien nemlig om en 44-årig dansk motorcyklist uden kørekort, som efter flugt fra politiet væltede med motorcyklen der var udstyret med falsk nummerplade, hvorefter han forgæves forsøgte at flygte videre til fods, men efterfølgende blev pågrebet.
Det viste sig, at motorcyklisten var i besiddelse af en kniv og 40,6 gram amfetamin, og synderen blev sidenhen præsenteret for hele 10 sigtelser.

#4 – 2023 Suzuki priser og nye modeller
På månedens fjerdeplads skal vi over i en helt anden grøft.
De fleste mærker har som bekendt allerede præsenteret en lang række 2023 nyheder, som vi glæder os helt utroligt til at se på efterårets store mc-messe EICMA i Italien.
Det gælder også for Suzuki, som i begyndelsen af September den nye Suzuki V-Strom 1050DE med 21″ forhjul, og hvor der efter alt at dømme er en afløser for Suzuki V-Strom 650 med ny motor undervejs.
Og netop Suzuki er et af de mærker, som allerede har frigivet den danske 2023 prisliste, hvor vi også finder prisen på den nye Suzuki DL 1050DE.

#5 – Prøvekørt: Zero DSR/X
MagaCin fik for nogen tid siden mulighed for, at trille en tur på verdens første elektriske Adventure Sport bike, og det var faktisk på det aller første eksemplar af modellen, der stik mod forventning landede i Danmark langt tid førend forventet.
Det er faktisk kun et par måneder siden amerikanske Zero Motorcycles officielt præsenterede en Ny spændende Zero DSR/X med nyt stel, ny motor og 19″ forhjul som verdens første elektriske Adventure Sport bike, og dengang forventede den danske importør, at nyheden ville lande på det danske marked i Februar eller Marts måned 2023.
Derfor var det også med stor begejstring, at vi lynhurtigt sagde takkede ja til invitationen til en prøvekørsel af den spændende elektriske motorcykel, som viste sig at overraske positivt.

Tak til vores læsere
Hermed listen over de fem varmeste emner på MagaCin i Oktober måned, hvor det som altid har været interessant og lærerigt for MagaCin’s skribenter, at se hvilke emner læserne fandt mest interessante.
Vi sæter stadig stor pris på, at antallet af læsere her på siden – samt følgere på MagaCin’s Facebook profil – der nu har rundet 15.000 – har været støt stigende siden den første artikel her på MagaCin.
Mange tak til vores læsere for en helt fantastisk opbakning.

En spændende tid venter
Det er i skrivende stund endnu for tidligt at spå om den kommende måneds mest populære emner, men med den nært forestående EICMA messe i Italien, bliver der masser af spændende nyt at skrive om i den kommende tid.

Vi ser som altid med stor fornøjelse og forventning frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere, og kaster os ivrigt over kommende opgaver, hvor vi selv glæder os ret meget til en del af dem.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Lige som i sidste måned tilføjer vi også denne gang en række links, hvor vores læsere nemt kan tilgå tilsvarende artikler med Hot-Topics fra både indeværende og tidligere år.

2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start