August måneds hotteste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

August måneds hotteste emner

Svinedyr offroader løb med førstepladsen
Steffen Olesen
22/09-2021 kl. 06:00

Så er det igen ved at være tid til et tilbageblik på, hvilke artikler der var læsernes foretrukne i den forgangne måned.
En let overskuelig oversigt over hvilke artikler MagaCin’s læsere med størst appetit kastede sig over i august måned.
Stedet hvor vores læsere både kan se, om de har sammenfaldende interesser med MagaCin’s andre læsere, eller lynhurtigt tilgå populære artikler de eventuelt er gået glip af.

#1 – Danmarks dyreste Husqvarna solgt
Rangen som Juli måneds topscorer tilfaldt MagaCin’s test af Harley-Davidson Pan America 1250, hvor den højbenede højteknologiske Harley imponerede både på asfalteret og alternativt underlag.
Det var altså en model der kan begå sig i terrænet, som vandt læsernes gunst i Juli, og det samme var faktisk også tilfældet måneden efter.

Den terrængående Harley-Davidson Pan America er ikke verdens billigste motorcykel, og det var formentlig også prisen, og knap så meget 2022 Husqvarna FR 450 Rally’s eksklusive komponenter og knivskarpe køregenskaber på løst underlag, som fik læserne til at kaste sig over artiklen i imponerende omfang.
Prisen på danske plader fik nemlig også staben på MagaCin til at spærre øjnene op.

#2 – “Vejsidesyn” af danske motorcykler nærmer sig
MagaCin’s læsere udviser generelt stor interesse i gældende lovgivning samt kommende tiltag, som har- eller eventuelt kan gå hen og få indflydelse på hverdagen som motorcyklist.
Derfor er det nok ikke så underligt, at artiklen om en øget kontrolindsats under hjemlige himmelstrøg med såkaldte vejsidesyn, har sneget sig ind på andenpladsen i august måned.

#3 – Test: 2021 Suzuki GSXR 1000
Men det er trods alt ikke kun lovgivning og svinedyre motorcykler, som fanger læsernes interesse. For MagaCin’s testkørsler af motorcykler er altid et hit.
Og det forringede formentlig ikke læsertallene, at den måske marginalt forældede, men stadig utroligt velkørende, 2021 Suzuki GSXR 1000 er den billigste superbike i Danmark.

#4 – Galt eller genialt? Ekstra tåspids til kortbenede
På fjerdepladsen over august måneds mest læste artikler finder vi et af de mere kuriøse indslag, hvor mange af os enten rynker bryn i forundring, sniger os til et skævt smil, eller trækker lidt overbærende på skuldrene.
Om stylten der omtales i artiklen er en fænomenal idé, skal vi ikke gøre os til dommer over. Men det er ikke et produkt nogen på MagaCin’s redaktion umiddelbart ville investere i.
(Giv os endelig et praj hvis du har testet gamacherne).

Men nogle nye koncepter er simpelthen så alternative, at vi simpelthen ikke kan nære os for at bringe et lille skriv.
Tiden bag tastaturet var åbenbart ikke helt spildt, for artiklen med tåspids-forlængeren fra spanske UpBiker krøb ret uventet ind på en fjerdeplads over august måneds mest populære artikler.

#5 – Lavpris adventurebike bliver endnu billigere
Interessen for terrængående motorcykler har for alvor bidt sig fast blandt motorcyklisterne, og læserne på MagaCin er ikke kun interesserede i de dyreste og mest eksklusive modeller.
For på femtepladsen over august måneds mest populære artikler finder vi artiklen om, at Shineray XY400gy som MagaCin testede i Juli måned sidste år var blevet langt billigere end tidligere oplyst.
I artiklen der er linket til nedenunder fortalte vi, at importøren sælger – eller solgte? – sine demomodeller til en reduceret pris på blot kr. 29.900,-.
Altså en besparelse på over 25%.

Det er lidt sjovt for os på redaktionen, at se tilbage på hvilke tidligere artikler, der for alvor har fanget læsernes interesse, og hvor varierede emnerne er.
Det synes en del af MagaCin’s læsere tilsyneladende også.
Så vi tilføjer fremover en række links nederst, hvor vores læsere nemt kan tilgå tilsvarende artikler.

Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Regnen vælter i skrivende stund ned udenfor, så vi bringer som rosinen i pølseenden et par links, med Top-10 lister fra 2016 og 2019.
Top-10 lister som viser, at der altid har været stor variation i de emner som interesserer MagaCin’s læsere.

Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, men blev nappet i haserne af artiklen 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start