Mest populært i Februar 2021 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mest populært i Februar 2021

Se hvilke 5 emner MagaCin's læsere fandt mest interessante i Februar
CO
21/03-2021 kl. 06:00

Det er interessant for MagaCin’s skribenter, at se hvilke emner der fanger vores læseres interesse, og måske også lidt sjovt for dig, at se om det er de samme emner du finder interessante.
Nedenunder finder du top-5 listen over de mest viste artikler på MagaCin i Februar måned 2021, som tallene ser ud i skrivende stund.

#1 – Ny MC butik på Sjælland
Vi ved fra både samtaler med motorcyklister samt kilder i branchen, at rigtig mange danske motorcyklister har glædet sig som små børn til den forestående sæson, og ikke mindst til at motorcykelforhandlerne kunne genåbne.
Hvilket forhandlerne i øvrigt fik mulighed for 1. Marts.
For det er så lækkert at tage hul på en frisk sæson, og en varmende kop kaffe samt et kig på årets nye modeller ved den lokale forhandler, er højt prioriteret først på sæsonen for mange.
Derfor er det måske heller ikke den største overraskelse, at åbningen af en ny Indian butik i Farum fik overvældende opmærksomhed.
Faktisk så megen opmærksomhed, at det var den artikel, som flest læsere klikkede sig ind på blandt artiklerne MagaCin oprettede i Februar.

#2 – Gå direkte i fængsel
Februar måneds mest læste artikel på MagaCin var af lidt mere dyster karakter.
For den handler om, at vores folkevalgte politikere med fokus på opstramning af dansk lovgivning slår på tromme for, at der fremover skal kvitteres med 20 dages ophold bag tremmer, hvis landets fartgrænser overskrides som beskrevet i lovforslag nr. L 127.

#3 – EU: Periodisk syn for motorcykler
Man kan vel egentlig godt sige, at især politikernes rumsteren i baglandets mødelokaler var højt prioriteret blandt MagaCin’s læser i Februar.
For artiklen om at Europaparlamentet ønsker indførelse af periodiske syn for motorcykler var nemlig den tredje mest læste artikel på MagaCin i Februar måned.
Et emne som vi allerede nu godt kan afsløre også har fået rigtig stor opmærksomhed i Marts måneds artikel om samme emne.

#4 – ISA hastighedsovervågning
Derudover blev danske motorcyklisters interesse for kommende politiske tiltag understøttet af de mange visninger af artiklen om EU’s planlagte implementering af ISA (Intelligent Speed Assistance).
Et fartbegrænsende eller såkaldt assisterende system man i EU sidste år nåede til enighed om skal være obligatorisk i 2022.

#5 – Ejlskovs MC Udstyr satser stort
Men som nævnt i indledningen er MagaCin’s læsere vilde med sæsonstart, besøg hos vores motorcykelforhandlere og åbning af nye butikker.
Det kan vi konstatere på MagaCin, hvor månedens 5. plads indtages af artiklen der handler om, at en nystartet udstyrsbutik i Horsens går all in, og satser på at blive landets største.

Tak til vores mange læsere, som i Februar klart tilkendegav hvad de fandt mest interessant.
I denne måned var det slet ikke nødvendigt med fintælling af tallene, og det er faktisk lidt spændende at følge med i opgørelserne for Marts måned.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start