Ny Honda forhandler i Nordjylland - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Honda forhandler i Nordjylland

Special MC er fra og med den 1. april trådt ind i den danske Honda-familie.
Steffen F. Olesen
04/04-2024 kl. 11:51

Når man gennem de sidste 40 år har sagt Special MC, har man på én og samme tid også sagt Yamaha.
For selvom gutterne i forretningen ganske vist har solgt nye og brugte motorcykler af flere fabrikater, så vil måske især nordjyske motorcyklister kunne nikke genkendende til, at Yamaha gennem en del tid har fyldt ret meget i butikken.

Men 2024 er året hvor det ifølge indehaver Marius Thrige Iversen er tid til et friskt pust, og det pust bliver leveret af vingerne fra Honda.

Fuld gas
Vi skriver i dag d. 4. april i kalenderen, og det er i skrivende stund under 24 timer siden undertegnede slog et sving forbi Special MC på Kaolinvej 12 i det østlige Aalborg, der pr. 1. april er autoriseret Honda forhandler og værksted.
Og som du kan se på billederne i galleriet over artiklen, så har man bestemt ikke trillet tommelfingre de seneste dage.

I butikken finder du allerede nu en stor del af Hondas modelprogram, og efter et par timers snak stod det soleklart, at samtlige medarbejdere ser frem til at dykke dybere ned i de friske motorcykler; både i forhold til mekanik og teknik, men i den grad også til at prøve dem.

Ikke kun Honda motorcykler
Der er stadig et par brugte motorcykler at finde bagerst i butikken hos Special MC – og da også en enkelt ny Yamaha R7 – men det er faktisk ikke dét, kapitlet her handler om.

Trofaste læsere her på MagaCin husker måske, at vi i flere sammenhænge med omtale af Honda har skrevet om Vilh. Nellemann Handelsselskab, der er virksomheden bag den danske import af Honda motorcykler. Og udover at lægge hus til motorcykler, holder Nellemann faktisk også sin paraply over MotoStore.
Så det falder helt naturligt for Special MC også at oprette en MotoStore-afdeling på førstesalen i Nordjylland.

Mads Hansen fra Honda understregede over en kop kaffe, at Marius er gået all-in på udstyr. Så når du besøger Special MC vil du på overetagen kunne finde en rigtig stor del af udstyret fra MotoStore.dk, og det i et flot sortiment af både farver og størrelser.

Skulle du alligevel være så dygtig at ramme et hul i hylden, så smider folkene hos Special MC bare lige en besked afsted til MotoStore, som skiber det ønskede produkt hurtigere afsted end PostNord kan håndtere.
Således vil den ønskede vare altså være klar til afhentning i løbet af ganske kort tid.

Åbent hus
Som du nok kan forstå er man allerede godt i gang med det nye kapitel hos Special MC, og både Marius og flere ansatte fortæller, at folk fra nærområdet så småt er ved at opdage forandringen.

Men for at slå ordentligt hul på tønden, så en ny frisk sæson kan fosse frit, holder Special MC åbent hus lørdag d. 27. april.
Kl. 10:00, hvor besætning i fuld Honda-mundering står klar til at vise det nye flotte inventar frem til de danske motorcyklister, som har sat kursen mod nordens Paris.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start