Marts måneds 5 hotteste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Marts måneds 5 hotteste emner

MC Touring Camp lukket i 2023, Ny fotovogn har blitzet den første motorcykel, Ny Harley-Davidson motor er mærkets største og stærkeste nogensinde, WROOM! Motorcyklerne er på vej og en påmindelse fra Færdselsstyrelsen om vejsidesyn - Det var læsernes favoritter i marts måned
CO
15/04-2023 kl. 05:28

Marts måneds 5 hotteste emner følger i kølvandet på en lang række tilsvarende artikler, hvor MagaCin’s læsere har mulighed for et let overskueligt overblik over, om der i den forgangne måned skulle være et interessant emne, man eventuelt er gået glip, og om man tilfældigvis skulle sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere.
MagaCin’s omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer nu et godt stykke over 9.200 artikler, så der er ikke noget at sige til, hvis nogle skulle have overset en enkelt artikel eller to.

Dansk politi populært i 2022
Det er som tidligere omtalt et uomtvisteligt faktum, at artikler som Dansk Politi præsenterer deres nye MC med omkring 50.000 unikke læsere og Én gang for alle: Sådan måler Politiet støj, blev de mest populære artikler her på MagaCin i 2022.
MagaCin’s læsere var i Oktober 2022 også ret begejstrede for artiklen om, at Politiet ikke kan fange motorcykler, i årets første måned rendte ordensmagten endnu en gang med opmærksomheden, som ubetinget topscorer i Januar måneds 5 hotteste emner, men fokus blev i Februar måned rettet mod noget helt andet.
For der var MagaCin’s læsere som du kan se i Februar måneds 5 hotteste emner ret opsatte på, at læse om muligheden for at komme ud at køre på bane med Kawasaki Danmark.

Dansk politi kan åbenbart et eller andet, der vækker danske motorcyklisters interesse.
Men det rakte altså ikke til førstepladsen for månedens fem varmeste emner i Februar, og samme tendens gjorde sig gældende i Marts måned.
Men de danske lov- og ordenshåndhævere er dog ikke helt forsvundet fra hitlisten.

#1 – BREAKING: MC Touring Camp lukket i 2023
Det er altid fedt når en ny sæson slås i gang.
Sådan lød indledningen for førstepladsen i Februar måned, men mange danske motorcyklister oplevede knap så fed en indledning på 2023 sæsonen.
Mange danske motorcyklister har nemlig gennem årene henover sæsonen tilbragt en eller flere dage på MC Touring Camp Danmark beliggende nær Kolind, men det kommer ikke til at ske i år.
Den triste nyhed blev annonceret sidst i Marts måned, og nyheden skabte ikke blot en del furore blandt danske motorcyklister, men blev også det mest viste emne på MagaCin i måneden der gik.

#2 – Ny fotovogn har blitzet den første motorcykel
Nyheden om at Touring Camp er lukket fik overvældende opmærksomhed.
Faktisk så stor opmærksomhed, at den vippede det danske politi af pinden.
Nyheden om at det danske politis nye fotovogne havde blitzet den første motorcyklist så længe ud til at rende med månedens førsteplads, men den danske etat måtte altså til sidst se sig slået på målstregen af ovenstående triste nyhed.
Fartsynderen der blev hapset af politiets nye fotovogne – som du i øvrigt kan læse mere om i Video: Helt tæt på Politiets nye fotovogne – var en kvindelig motorcyklist, der onsdag d. 22 Marts klokken 20.53 krydsede Farøbroen, og som etaten udtrykker det, fik den tvivlsomme ære af at være den første motorcyklist i Danmark, der blev blitzet af en ATK-bil.

#3 – Ny Harley-Davidson motor er mærkets største og stærkeste nogensinde
Foråret er også traditionelt en tid, hvor mange søger mod mc-messer og motorcykeludstillinger, for et få et nærmere kig på årets motorcykelnyheder, for at sparke lidt dæk, og for at hygge sig med ligesindede.
Artiklen Motorshow i Herning denne weekend rendte i Februar med tredjepladsen i månedens varmeste emner, og man kunne måske sige, at tredjepladsen i Marts måned relaterer lidt til samme emne.
For motorcykeludstillingerne er ofte stedet hvor årets nyheder besigtiges, og det var da også en nyhed fra Harley-Davidson, der rendte med tredjepladsen i Marts måned.
Det var imidlertid ikke en ny 2023 motorcykel, men derimod Harley-Davidson’s nye Screamin’ Eagle 135 crate engine, der leverer 130 hk og 194 Nm, som er mærkets største og stærkeste nogensinde, og som med lethed kan monteres i mærkets nyere touring modeller, der tiltrak sig stor opmærksomhed.

#4 – WROOM! Motorcyklerne er på vej
Indledningen til og sæsonstarten er i sig selv en herlig tid, hvor eksempelvis MagaCin’s artikler Åbning af Bakken 2023 og det forestående Egeskov MC Træf 2023 tiltrak sig en vis opmærksomhed.
Men sæsonstart er også ofte ensbetydende med, at rusten skal bankes af og de køretekniske færdigheder måske endda genopfriskes.
Sidstnævnte kan man eventuelt optimere eksempelvis på FDM Sjællandsringen’s køretekniske kursus, men det er måske også værd at tjekke årets råd fra Rådet for Sikker Trafik inden sæsonen for alvor indledes.
De velmenende råd kan der findes links til i artiklen, der er linket til under afsnittet.
Det kunne man formode mange danske motorcyklister har gjort.
For artiklen WROOM! Motorcyklerne er på vej løb med fjerdepladsen over de mest populære artikler her på MagaCin i Marts.

#5 – En påmindelse fra Færdselsstyrelsen
Men det er ikke blot Rådet for Sikker Trafik der har været på forkant med sæsonstart.
I Marts måned var Færdselsstyrelsen nemlig også tidligt ude med en påmindelse om, at forårsfnidder og fuglekvidder også er lig med vejsidesyn.
Den påmindelse videreformidlede MagaCin naturligvis, og bragte derudover blandt andet link til vores artikel fra sidste år, hvor vi på video dokumenterede, hvorledes politiet dengang i praksis udførte støjmåling af motorcykler.
Påmindelsen fra færdselsstyrelsen lander som rosinen i pølseenden over de mest populære emner på MagaCin i Marts måned 2023.

Endnu en tak til vores læsere
Herover listen med de fem varmeste emner på MagaCin i Marts måned 2023, hvor det som altid har været interessant og lærerigt for MagaCin’s skribenter at få en god ide om, hvilke emner læserne satte mest pris på.
Vi sætter stadig stor pris på, at antallet af læsere her på siden samt følgere på MagaCin’s Facebook profil – som i skrivende stund har præcis 15.192 følgere – og at abonnenter på vores YouTube kanal har været støt stigende siden den første artikel her på MagaCin.
Mange tak til læserne for den højt skattede opbakning.

En ny sæson står for døren
Vi er nu nået så langt hen på året, at mange danske motorcyklister for alvor har indledt 2023 sæsonen.
Uagtet vejret for en del af os måske endnu ikke er 100% optimalt til at køre motorcykel, så er der heldigvis stadig udsigt til masser af spændende motorcykelrelaterede nyheder i den kommende tid.
Vi ser som altid med stor begejstring og forventning frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Vi tilføjer herunder som altid en række relevante links, hvor vores læsere nemt kan tilgå populære emner og tidligere artikler med Hot-Topics.

2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start