Månedens hotteste - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Månedens hotteste

Se hvilke 5 emner MagaCin's læsere fandt mest interessante i Juni måned
Steffen Olesen
23/07-2021 kl. 06:00

Det er helt vidunderligt, at se så mange danske motorcyklister nyde det fine vejr på de danske veje, hvor en stor oppakning ofte indikerer, at en del af motorcyklerne har kurs mod feriedestinationen.
Vi er altså rigtig travlt optaget af at køre motorcykel, med at besøge landets motorcykelforhandlere i stort omfang, og yderst flittige til at handle motorcykel på 123mc.dk.

I perioden med lyse nætter, lunt sommervejr og tørre veje ser vi normalt en mindre afmatning i antallet af læsere på MagaCin. For de fleste danske motorcyklister foretrækker heldigvis stadig at køre motorcykel fremfor at sidde og glo på en skærm.

Men der er ikke desto mindre et stigende antal motorcyklister, der løbende holder sig orienteret på de seneste mc-nyheder via MagaCin.
Det konstaterer vi hver eneste gang opgørelsen over sidste måneds mest viste artikler udfærdiges.

De mest populære emner varierer, men det står ret klart, at de danske motorcyklister er temmelig opmærksomme på, hvordan landets myndigheder agerer.

#1 – Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler
Det er Juni måneds mest viste artikel et helt klart eksempel på.
I Maj måned handlede den forgangne måneds højdespringer om, at en motorcykel beslaglagt af politiet i forbindelse med såkaldt vanvidskørsel blev returneret til ejeren. Og i Juni måned løb de danske myndigheder også med den største opmærksomhed.

Det blev nemlig i løbet af ganske få dage til mere end 50.000 unikke visninger af artiklen som beskrev, at der ved en fejl ikke var betalt retmæssig afgift af 80 tidligere politimotorcykler og 50 politibiler.
En fejl som Motorstyrelsen dengang fortalte kunne koste ejerne kr. 60.000 – 70.000 pr. motorcykel og cirka kr. 100.000 pr. bil.

#2 – Ny Suzuki GSX-S 950 afsløret
Men det er heldigvis ikke blot lovstof og myndighedernes rod der får opmærksomhed. For vi vil også stadig gerne læse om nye spændende og interessante motorcykler, og i Juni måned præsenterede Suzuki ret overraskende den nye Suzuki GSX-S 950, hvor motoren grundlæggende er nedarvet fra storebror Suzuki GSX-S 1000. Men i 950’erens tilfælde er motoren droslet til 94 hk v. 7800 omdr. og 92 Nm v. 6500 omdr.
Det betyder at Suzuki GSX-S 950 kan drosles til A2 kørekort.

#3 – Stuntkører død under rekordforsøg
På tredjepladsen over de mest viste artikler i Juni måned finder vi den tragiske nyhed om, at den rutinerede stuntkører Alex Harvill desværre mistede livet under træning til et rekordforsøg, hvor stuntkøreren ville forsøge at slå den tidligere World Guinness rekord med et hop længere end 107 meter.
En rigtig trist historie, hvor vi meget hellere ville have overbragt nyheden om, at Alex Harvill var den nye indehaver af verdensrekorden.

#4 – Test: Yamaha MT-07 2021
På fjerdepladsen over de mest populære artikler i Juni måned finder vi MagaCin’s testkørsel af den nye Yamaha MT-07, hvor testkøreren blandt andet fastslår, at Yamaha MT-07 anno 2021 stadig er et stærkt kort blandt prisstærke motorcykler, og at Yamaha har valgt små men gode opgraderinger på hitmaskinen MT-07.

#5 – Spionfotos af ny BMW R1300 GS i aktion
Danske motorcyklister ynder sædvanligvis også at holde sig opdateret på kommende nyheder, og spionfotos af kommende modeller under uofficiel testkørsel er altid et hit.

Femtepladsen over Juni måneds mest populære artikler indtages af artiklen, hvor vi får det første billede af BMW Motorrad’s lidt groft sammenstykkede spændende nye R1300GS.
En model der udover betydelige ændringer i udseendet og ny motor formentlig også udstyres med adaptiv fartpilot og såkaldt blindvinkels overvågning.

Juni måneds mest populære artikler på MagaCin viste sig igen at være en blandet landhandel, hvor især myndighedernes fejl vedrørende manglende betaling af afgift for tidligere politikøretøjer var i højsædet.

Det bliver interessant at se hvilket emne, der render med førstepladsen i Juli måned. Men vi kan allerede nu afsløre, at der i denne måned tilsyneladende bliver meget tæt kamp om førstepladsen.


Vidste du at…

Folkene bag MagaCin er helt almindelige dødelige mennesker med en kæmpe passion for motorcykler, og at der derfor sker alt muligt mystisk når kameraet er slukket; ting som du ikke ser her på siden, men måske dukker op andre steder.

På MagaCin’s Instagram profil finder du alle mulige former for motorcykelrelateret indhold som billeder, videoer, teasers, afstemninger og meget mere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start