Juli måneds 5 varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Juli måneds 5 varmeste emner

Motorcykler årsag til sænket fartgrænse, sidste nyt fra Nimbus Motorcycles Danmark, endnu et rigtig godt argument for at køre motorcykel, test af 2023 Honda XL 750 Transalp og en video med verdens hurtigste bedstefar på miljørigtig dragster - Det var læsernes favoritter i juli måned.
CO
13/08-2023 kl. 05:47

Det endnu en gang blevet tid til den traditionelle opfølgning på tilsvarende artikler, hvor MagaCin’s læsere har mulighed for et let overskueligt overblik over, om der i den forgangne måned skulle være et interessant emne, som man eventuelt er gået glip af, og om man tilfældigvis skulle have sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere.

MagaCin’s omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer nu over 9.450 artikler, så det er ikke noget under, hvis nogle af vores læsere skulle være gået glip af en enkelt artikel eller to.
I Juni markerede MagaCin’s test af Aprilia Tuareg 660 som månedens højdespringer, men i Juli var det et helt andet emne, som fangede flest læseres interesse.
Nemlig en borgers aktion imod det han mente, var motorcyklernes alt for høje hastighed.

#1 – Motorcykler årsag til sænket fartgrænse
Der er ikke nødvendigvis altid 100% overensstemmelse mellem førerens og omgivelsernes opfattelse af, hvor hurtigt motorcyklerne kører.
En beboer på Snekkerupvej i Borup i Ringsted kommune syntes i hvert fald, at motorcyklerne drønede forbi med hvad han beskrev som vanvittig hastighed på vejen udenfor sit hus, hvilket gjorde det utrygt at gå ud på vejen, slå græsset eller klippe hækken, eller at gå en tur med risikoen for at blive kørt ned.
Derfor filmede han gennem flere år hurtigt kørende motorcykler på vejen udenfor huset, og gentagne klager samt videodokumentationen resulterede i, at fartgrænsen på Snekkerupvej for nylig over en strækning på knap 500 meter blev sat ned fra 80 til 60 kilometer i timen.

#2 – Sidste nyt fra Nimbus Motorcycles Danmark
Stort set alle danske motorcykelentusiaster kender formentlig til det historiske danske motorcykelmærke Nimbus, og derfor er det måske ikke så underligt endda, at mange ønsker at holde sig orienteret om, hvordan tingene skrider frem for det genoplivede danske ikon.
I artiklen Sidste nyt fra Nimbus Motorcycles Danmark kan du blandt andet læse, at en generalforsamlingen fandt sted 17. Juni, blive opdateret på hvordan tingene skrider frem, få en tidshorisont for lancering af den genoplivede Nimbus som bliver elektrisk, og se et videointerviewet med bestyrelsesmedlem Torben Eckardt.

#3 – Endnu et rigtig godt argument for at køre motorcykel
Det er fedt at køre motorcykel, og at være en del af motorcyklisternes fællesskab.
Det er MagaCin’s læsere garanteret 100% enige i, og rigtig mange motorcyklister kan nok uden besvær opremse en masse gode grunde til at køre motorcykel.
Herunder naturligvis også, at det er befriende at slippe lidt væk fra hverdagens stress og jag, og udelukkende fokusere på kørslen og omgivelserne.
Men hvor mange ved egentlig, at det at køre motorcykel åbenbart kan føre til en stor mental gevinst, hvor motorcyklistens evne til at håndtere angst forbedres?
Det argumenterer den amerikanske professor i psykologi Benjamin White ret godt for i nedenstående artikels indlejrede video.

#4 – Test: 2023 Honda XL 750 Transalp
Ved den officielle afsløring af Honda XL 750 Transalp 2022 blev det endeligt fastslået, at Honda havde fulgt en efterhånden ret kendt opskrift med kombinationen af noget moderne og noget bagud skuende.
“How far do you want to go?” var efterfølgende Honda’s spørgsmål som et led i markedsføringskampagnen for den nye 750 Transalp, og det korte svar på det spørgsmål fra vores side kunne egentlig godt være “hele vejen”.
For Honda XL 750 Transalp viste sig under MagaCin’s test – uagtet den ikke er udstyret med de seneste og mest avancerede assistentsystemer som kamera, radar, efterbrænder, katapultsæde og AI Chatbot – at være en særdeles letkørt og tillidsvækkende følgesvend… til en rigtig god pris.

#5 – Video: Verdens hurtigste bedstefar på miljørigtig dragster
Graham Sykes er en yderst passioneret bedstefar på blot 60 år fra Yorkshire, der siden en meget ung alder har interesseret sig for motoriserede køretøjer.
Sykes har siden 1979 gjort en dyd ud af at køre rigtig hurtigt fra A til B i en nogenlunde lige linje, og nu har bessefar efter mange timer bag tegnebrættet i skuret sammen med konen Diane sat rekord på bæstet, som kan ses i videoen i artiklen, der henvises til nedenfor.
Den lynhurtige dragster som drives frem af vanddamp, er meget passende døbt Force of Nature.

Endnu en tak til vores læsere
Hermed fik vi traditionen tro endnu en gang præsenteret listen over de fem varmeste emner på MagaCin i den forgangne måned, hvor det som altid igen har været lidt spændende for MagaCin’s skribenter, at konstatere hvilke emner læserne satte mest pris på.
Vi er utroligt stolte af og glade for det massive antal læsere her på siden samt de langt mere end 15.000 følgere på MagaCin’s Facebook profil, og derudover et stigende antal abonnenter på vores YouTube kanal.
En opbakning der har været støt stigende siden MagaCin’s første artikel, der blev publiceret 24. Februar 2008.
En stor tak til vores mange trofaste læsere for at hænge ved i mere end 15.

Masser af kommende nyheder
Sommermånederne lakker nu mod enden, og vejret har i den seneste tid ændret sig markant.
Men 2023 sæsonen er langt fra slut, og der er heldigvis stadig udsigt til masser af spændende motorcykelrelaterede nyheder på MagaCin i den kommende tid.
Vi ser som altid med stor begejstring og forventning frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Vi tilføjer herunder som altid en række relevante links, hvor vores læsere nemt kan tilgå populære emner og tidligere artikler med Hot-Topics.

2023
Mest populært i Juni 2023
Mest populært i Maj 2023
Mest populært i April 2023
Mest populært i Marts 2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.
Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start