5 Hotte emner i April - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

5 Hotte emner i April

Mulighed for at køre på Jyllandsringen, protestaktioner og ordenshåndhævelse var de mest populære emner på MagaCin i April måned
CO
09/05-2022 kl. 06:03

Det er traditionen tro igen blevet tid til et tilbageblik på den forgangne måneds mest populære emner her på MagaCin, hvor læserne får et let overskueligt overblik over, om de har sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere, eller om der ganske enkelt skulle være et interessant emne man er gået glip af.
MagaCin’s arkiver indeholder i skrivende stund knap 8.600 mc-relaterede artikler, så der er ikke noget at sige til, hvis vores læsere ikke når at få samtlige de seneste nyheder med.

Kamp om førstepladsen i April
Vi havde nok egentlig selv en forventning om, at artiklen Fra i dag kører din motorcykel længere på literen, som vi bragte først i April måned ville markere sig som en af månedens mest flittigt læste.
Men sådan skulle det ikke gå.
For også i April måned var MagaCin’s læsere lige som i Marts måned ret interesserede i, at dykke ned i juridisk orienterede emner.

#1 – Dansk demonstration imod konfiskationer
Og et af de emner MagaCin’s læsere flittigst kastede sig over, var udmeldingen fra de danske bilentusiaster fra High On Cars der gik på, at man ville organisere en demonstration.
Ganske enkelt fordi de er rigtig godt trætte af, at køretøjer nu tilsyneladende kan beslaglægges blot på mistanke om ulovligheder.
Se endelig også artiklen Politiker går ind i sagen om beslaglæggelser, hvor Niels Becker fra High On Cars har inviteret politikeren Lars Boje i studiet til en snak om beslaglæggelse af køretøjer på baggrund af mistanke og spekulationer.

#2 – Fartkontrol ved motorcykeltræf udløste bøderegn
Ovennævnte blev med femcifrede læsertal April måneds mest besøgte artikel på MagaCin, og på andenpladsen finder vi også et emne, der er relateret til love, regler og ordenshåndhævelse.
Men i den ombæring handlede det om, at etatens udsendte under en fartkontrol i forbindelse med påsketræffet i Esbjerg udstedte en hulens masse fartbøder og klip i kørekortet.
Det ville ikke være så dårligt endda, hvis den omgivende trafik er lige så opmærksomme på, at motorcyklerne igen er tilbage på vejene i stort antal.

#3 – Tysk demonstration mod kørselsforbud grundet støj
På tredjepladsen over de varmeste emner på MagaCin i April måned finder vi endnu en artikel, hvor utilfredse borgere vil demonstrere i protest.
Men i dette tilfælde er det ikke danskerne, som er faret i flint.
Det er derimod de tyske motorcyklister, som 14. Maj har indkaldt til en demonstration, fordi de tyske myndigheder nu uden videre fastholder det, som oprindeligt var et midlertidigt kørselsforbud for motorcykler på visse strækninger i Feldberg området.
Politikerne havde oprindeligt givet tilsagn om, at kørselsforbuddet blot var midlertidigt, og at myndighederne efterfølgende ville evaluere data indhentet i testperioden Maj-September 2019 i samarbejde med de involverede parter, som eksempelvis de tyske motorcyklisters organisation BVDM (Bundesverband der Motorradfahrer).
Det er imidlertid ikke sket.
Så nu vil de tyske motorcyklister gøre hvad de kan for at råbe politikerne op.

#4 – Kom til Kawasaki Riders Day på Jyllandsringen
Sådan lyder opfordringen fra den danske Kawasaki importør, der Tirsdag d. 17. Maj afholder et arrangement på FDM Jyllandsringen, hvor deltagerne får en stribe kørepas på banen i selskab med erfarne instruktører, hygger sig med ligesindede, kan få en sludder med den danske Kawasaki importør, kan bese udstillede modeller, har mulighed for at prøvekøre udvalgte Kawasaki modeller, får udleveret en lille goodie-bag, og hvor tre heldige deltagere får lov til at prøvekøre en Kawasaki H2 Carbon Edition.
Sidstnævnte kan vi skrive under på ikke er en helt kedelig oplevelse.
Se eksempelvis artiklen Prøvekørt: Ballistisk missil på to hjul.
Selv om arrangementet betegnes som Kawasaki Riders Day, kan ejere af alle mærker motorcykler deltage.
Deltagerantallet er begrænset til 45, så det bliver et relativt intimt arrangement.
Det bliver garanteret vildt hyggeligt, så det vil rødderne på MagaCin ikke gå glip af.
Ses vi på Jyllandsringen 17. Maj?

#5 – Hindring af udrykningskørsel er ikke vanvidskørsel
På fjerdepladsen finder vi altså et skriv om et rigtig lækkert initiativ, der vist ikke har ret meget med jura, restriktioner og ordenshåndhævelse at gøre, men hvor det går ud på at hygge sig med banekørsel og hyggeligt samvær med ligesindede.
Det har derimod rosinen i pølseenden over de mest populære emner på MagaCin i April måned.
For den artikel handler om, at det faktisk ikke betegnes som vanvidskørsel at lægge hindringer i vejen for udrykningskørsel.

Sagen handler kort beskrevet om, at en passager i en bil fik 30 dages betinget fængsel for under overhaling af en ambulance at have affyret et bomberør bl.a. op i luften i nærheden af ambulancen og på vejen foran ambulancen.
Peter Skaarup spurgte i den forbindelse daværende justitsminister Nick Hækkerup, om ministeren ville “redegøre for, om regeringen med støtte fra Dansk Folkeparti ville skærpe loven, så hindringer for udrykningskørsel fremover betragtes som vanvidskørsel med konfiskation af køretøjet som følge, og at strafudgangspunktet bliver ubetinget fængsel for alle medvirkende, dvs. både føreren og passagerne i det køretøj, der anvendes.
Svaret fra daværende justitsminister Nick Hækkerup (S) var imidlertid et nej.
Justitsministeren fastslog altså, at Lovgivningen ikke vil blive skærpet, således at hindringer for udrykningskørsel betragtes som vanvidskørsel.
Men det kan den nye Justitsminister selvfølgelig have en anderledes holdning til.

Flere spændende projekter i støbeskeen
Det er som altid interessant for vi skribenter, at holde fingeren på pulsen og se hvilke emner, der fortrinsvis fanger læsernes interesse.
Det er på nuværende tidspunkt endnu for tidligt, at spå om månedens mest populære emne i Maj 2022, men vi har som altid interessante og spændende projekter i støbeskeen.
Vi ser frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere, og kaster os ivrigt over kommende opgaver.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Lige som i sidste måned tilføjer vi også denne gang en række links nederst, hvor vores læsere nemt kan tilgå tilsvarende artikler med Hot-Topics fra både indeværende og tidligere år.

2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.
Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start