Aalborg MC byder velkommen d. 1. april - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aalborg MC byder velkommen d. 1. april

Om ganske kort tid slår Aalborg MC dørene op, og byder velkommen med kaffe og kage.
Steffen F. Olesen
22/03-2024 kl. 05:57

I august måned sidste år kunne vi med glæde fortælle, at Nikolaj fra Kolding MC d. 1/10 ville overtage nøglerne til lokalerne på Hjørringvej 125 i Nørresundby, der indtil da har været domicil for Jensens Bike & Cars.

Dengang fortalte Nikolaj, at man hen over vinteren ville give butikken en overhaling, for kort tid efter at slå dørene op under navnet Aalborg MC. Og da MagaCin besøgte Nikolaj i oktober sidste år var man da også godt i gang, men pludselig var der igen til salg skilte at finde i de store ruder i det nordjyske.

Det vakte stor undren hos rigtig mange danske motorcyklister, lige såvel som det gjorde her på redaktionen. Men forklaringen er ganske kort fortalt, at der opstod nogle uventede bump på vejen grundet en landsdækkende sag – som vel efterhånden ikke behøver mere omtale – og ikke mindst myndighedernes meget mystiske håndtering af denne.

Heldigvis var bumpene ikke større, end at Nikolaj under en hyggelig snak ved lukketid på Motorshow i Herning kunne fortælle undertegnede, at vi inden længe ville få en herlig nyhed at give videre til vores trofaste læsere.
Og den nyhed får du her og nu!

Åbning med kaffe og kage, og senere åbent hus
Af frygt for at folk vil tro denne nyhed er en dårlig aprilsnar, og inden hjemmebryggede historier løber løbsk på sociale medier, publicerer vi budskabet i god tid.

Mandag d. 1. april slår Nikolaj og Robert dørene op til Aalborg MC, og byder indenfor til kaffe og kage fra kl. 9 – 17.

Der mangler stadig at komme styr på noget inventar, men motorcykler vil der være nok at kigge på i Nørresundby inden længe, da Aalborg MC på lige fod med Kolding MC er forhandler af Triumph, Ducati, Kawasaki, Aprilia, Moto Guzzi og Vespa.

Gutterne fra Aalborg MC fortæller også, at man allerede d. 27. april har skrevet et åbent hus-arrangement i kalenderen.

Del med en ven

En person snakker om “Aalborg MC byder velkommen d. 1. april

  1. Endelig nyt!! Der har stået ejendomsmægler-skilte udenfor i en del tid nu, så man var jo blevet helt nervøs. (..hvilket ikke rigtigt bliver *helt* godt når arrangementet er programsat til 1. april 😉
    Jeg når desværre ikke hjem til at deltage i denne omgang, men siden jeg var forbi Kolding på vej hjem fra langfart fra MotoGP-tur i sommer, har jeg glædet mig til at få gutterne startet op her i Nordens Paris!
    Hvis det bliver halvt så flot og lækkert som butikken i Kolding, bliver det helt vanvittigt godt.
    *tænker at hvis jeg nu køber en heeeelt sort Speed Twin, så opdager fruen næppe at jeg har byttet den gamle Versys ud*

Skriv et svar

Giver børn en ny start