April måneds 5 hotteste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

April måneds 5 hotteste emner

Imponerende motorcykelsamling holder flyttedag, motorcykeltyve pågrebet, test af den nye Honda CL500, tæt på et nyt mc-mærke i Danmark og endnu en asiatisk Harley - Det var de hotteste emner blandt læserne i april måned.
CO
06/05-2023 kl. 06:38

April måneds 5 hotteste emner her på MagaCin publiceres i halen en lang række tilsvarende artikler, hvor MagaCin’s læsere har mulighed for et let overskueligt overblik over, om der i den forgangne måned skulle være et interessant emne, man eventuelt er gået glip, og om man tilfældigvis skulle have sammenfaldende interesser med flertallet af vore læsere.
MagaCin’s omfattende arkiv med motorcykelrelaterede emner rummer nu næsten 9.300 artikler, så der er ikke noget at sige til, hvis der skulle være glippet en enkelt artikel eller to.

Det danske politi rangerer som nævnt i Marts måneds 5 hotteste emner ofte højt på listen over månedens såkaldte Hot Topics, men måtte i Februar måneds 5 hotteste emner se sig fejet helt af banen, og altså nøjes med en sekundær placering i Marts.
I April måned bevarer politiet en sekundær placering, men det var et helt andet emne, der vakte læsernes interesse.

#1 – Imponerende motorcykelsamling i Sæby flytter til Skagen
BREAKING: MC Touring Camp lukket i 2023.
Sådan lød overskriften på Marts måneds mest populære artikel her på MagaCin i Marts, og i April måned var det også en ret trist nyhed der fandt vej til førstepladsen.
Nemlig at indehaveren Bendt Christensen ved Hedebo Strand Camping ved Sæby i Nordjylland tidligere på året gik bort i en alder af 89 år, og at hans imponerende samling af klassiske motorcykler derfor flyttes til Maritimt- & Motormuseum Maskinrummet i Skagen.
Den positive vinkel er dog, at motorcyklerne altså fremover kan ses på lokationen i Skagen.

#2 – Endnu et par motorcykeltyve pågrebet
Artikler om det danske politi og deres mangfoldige indsats, går sjældent upåagtet hen.
Og især historier om, at etatens udsendte pågriber langfingrede elementer, der ikke kan holde snitterne fra andres motorcykler vækker interesse.
Artiklen der handler om, at to lyssky elementer der blev løbet op af en betjent og sporet af en politihund efterfølgende blev sigtet for forsøg på tyveri af motorcykel, fik opmærksomhed nok til at sikre sig andenpladsen.

#3 – Test: 2023 Honda CL500
Den nye Honda CL500 blev ved præsentation af Honda’s 2023 nyheder under efterårets store mc-messe EICMA 2022 i Italien mødt af højlydte udbrud fra tilskuerne, da japanerne præsenterede mærkets frække nye urbane Scrambler.
En Fed Funky Femhundredekubikker, som MagaCin’s stab med stor forventning så frem til at prøvekøre.
Derfor kom vores JATAK også som skidt fra en spædekalv, da invitationen til den første prøvekørsel af nyheden i Spanien tikkede ind i mailbakken.
Og den nye søstermodel i mellemklassen i Honda’s modelprogram, der supplerer Honda CBR500R, Honda CB500X, Honda CB500F og Honda CMX500 Rebel, viste sig da også at være et rigtig frisk supplement i mellemklassen.
Det er åbenbart ikke kun MagaCin, der synes at nyudviklede reference til fortiden er spændende.
For vores test af Honda CL 500 høstede en tredjeplads på listen over de mest populære artikler på MagaCin i April måned.

#4 – Video: Tæt på nyt mc-mærke i Danmark
Det er altid fedt når ny modeller lanceres, og ikke mindre interessant, når en importør af et nyt mærke melder sig på banen.
Derfor drog MagaCin’s udsendte også for nogle uger siden velvilligt til et arrangement, som blev afviklet i lokalerne hos den ret imponerende Haaning Collection i Bagsværd, hvor en ny spiller på det danske motorcykelmarked inviterede de danske medier til lancering af to elektriske modeller.
Ved eventen fik deltagerne mulighed for en lille prøvetur på både Evoke Urban Classic og Evoke Urban S, der blev afholdt et møde online med stifterne som befandt sig i Kina, vi hørte lidt om den kommende elektriske powercruiser Evoke 6061med 120 hk, og vi fik en aftale i stand om udlevering af et eksemplar af Evoke Urban Classic til test.
Det syntes vi faktisk også var lidt spændende, og nyheden vakte åbenbart også vores læseres interesse.

#5 – Endnu en asiatisk Harley-Davidson
Det er faktisk ikke specielt længe siden, vi kunne berette om den officielle lancering af en ny Baby-Harley i Kina.
I Marts måned debuterede den lille Harley-Davidson X350 nemlig på det kinesiske marked, men vi kunne kort tid efter bringe et spionbillede af den lidt større Harley-Davidson X500, som du for ganske nylig også har set her på MagaCin.
Uagtet modellerne er noget mindre, end vi er vant til at se fra det amerikanske brand, eller måske netop derfor, så rendte artiklen med spionbilledet med femtepladsen, i oversigten over April måneds mest flittigt læste artikler.

Endnu en tak til vores læsere
Så fik vi endnu en gang delt listen med de fem varmeste emner på MagaCin i den forgangne måned, hvor det som altid har været ret hyggeligt for MagaCin’s skribenter, at konstatere hvilke emner læserne satte mest pris på.
Vi sætter naturligvis stadig stor pris på, at antallet af læsere her på siden samt følgere på MagaCin’s Facebook profil – som i skrivende stund har præcis 15.192 følgere – og at antallet af abonnenter på vores YouTube kanal har været støt stigende siden den første artikel her på MagaCin.
Mange tak til læserne for den utroligt værdsatte opbakning.

Masser af kommende nyheder
Vi er nu nået så langt hen på året, at mange danske motorcyklister for alvor har indledt 2023 sæsonen.
Vejret er i de seneste dage blevet bedre, men der er heldigvis også stadig udsigt til masser af spændende motorcykelrelaterede nyheder på MagaCin i den kommende tid.
Vi ser som altid med stor iver og forventning frem til at dele de seneste nyheder med vores læsere.
Så husk nu at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

Ældre populære emner
Vi tilføjer herunder som altid en række relevante links, hvor vores læsere nemt kan tilgå populære emner og tidligere artikler med Hot-Topics.

2023
Mest populært i Marts 2023
Mest populært i Februar 2023
Mest populært i Januar 2023

2022
Mest populært i 2022

Mest populært i December 2022
Mest populært i November 2022
Mest populært i Oktober 2022
Mest populært i September 2022
Mest populært i August 2022
Mest populært i Juli 2022
Mest populært i Juni 2022
Mest populært i Maj 2022
Mest populært i April 2022
Mest populært i Marts 2022
Mest populært i Februar 2022
Mest populært i Januar 2022

2021
Mest populært i 2021

Mest populært i December 2021
Mest populært i November 2021
Mest populært i Oktober 2021
Mest populært i September 2021
Mest populært i August 2021
Mest populært i Juli 2021
Mest populært i Juni 2021
Mest populært i Maj 2021
Mest populært i April 2021
Mest populært i Marts 2021
Mest populært i Februar 2021
Mest populært i Januar 2021

Tudsegamle populære emner
Og derudover får du også som altid en række links til andre populære emner af ældre dato.
Den mest populære artikel på MagaCin i 2021 handlede altså om, at der var en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, da Motorstyrelsen pludselig oplyste, at der ikke var betalt afgift af 80 tidligere politimotorcykler og biler.

Kigger vi et år længere bagud, blev den mest populære artikel på MagaCin i 2020 historien om tyske politikeres anbefaling til et lovforslag, hvor konfiskation af støjende motorcykler skulle være en sanktionsmulighed.
Efter 2019 var klinget af, viste artiklen med præsentationen af den nye BMW R18 sig at være årets mest populære artikel skarpt forfulgt af artiklen om et Fantastisk ladefund.
Og ser vi yderligere nogle år tilbage, viste artiklen om den Største MC udstilling i Danmarkshistorien sig at få over 90.000 unikke visninger, selvom artiklen dengang i 2016 blev eftertrykkeligt nappet i haserne af 16 år og på motorcykel.

Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2019
Top 10: De ti mest læste artikler på MagaCin i 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start