Juli måneds varmeste emner - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Juli måneds varmeste emner

Læsernes favoritter i Juli måned
Steffen Olesen
27/08-2021 kl. 07:35

Så er det igen ved at være tid til et tilbageblik på, hvilke artikler der var læsernes foretrukne i den forgangne måned.
En let overskuelig oversigt over Juli måneds mest populære artikler, hvor vores læsere både kan se, om de har sammenfaldende interesser med MagaCin’s andre læsere, eller lynhurtigt tilgå populære artikler de eventuelt er gået glip af.

#1 – Test: Harley-Davidson Pan America 1250
Hvor topscoreren i sidste måneds tilsvarende artikel handlede om, at der er en Regning på vej til ejere af tidligere politimotorcykler, er denne måneds højdespringer i en helt anden boldgade.
For i Juli måneds mest læste artikel testkører vi nemlig den terrængående Harley-Davidson Pan America med den nyudviklede omdrejningsvillige Revolution® Max 1250 motor, som leverer ikke mindre end 150 hestekræfter.

#2 – Test: Kawasaki ZX-10R
Og man må sige, at MagaCin’s læsere i Juli måned rettede opmærksomheden mod test-artikler.
For på andenpladsen finder vi MagaCin’s test af 2021 Kawasaki ZX-10R, der primært er tiltænkt segmentet af brugere, som går efter en motorcykel blandt toppen af poppen indenfor SuperBikes, og gerne går på kompromis med komforten samt bredest mulig praktisk anvendelighed, når der køres på offentlig vej.
En model der lige ud af kassen imponerer på racerbane.

#3 – Status: Vedligeholdelsesfri kæde fra Regina
På tredjepladsen finder vi MagaCin’s foreløbige status og bemærkninger til den revolutionerende såkaldt vedligeholdelsesfrie kæde fra den italienske kædeproducent Regina, der blev lanceret sidste år, og som vi monterede på en af vore egne motorcykler tidligere på året.
En kæde der i følge producentens indledende beskrivelse hverken krævede rengøring eller regelmæssig smøring.

#4 – Nicki Pedersen udelukket
Rigtig mange danske motorcyklister er vilde med motorsport, så det er ikke usædvanligt, at en eller flere af MagaCin’s motorsports artikler finder vej til månedens top 5.
Det var også tilfældet i Juni måned.
Den mangedobbelte verdensmester i speedway Nicki Pedersen er kendt vidt og bredt, ikke blot for sit enorme talent, men også for sit iltre temperament.
Nicki Pedersen opførtes sig angiveligt både usportsligt og truende ved en ligamatch i Holsted den 2. juni, og det fik efterfølgende den konsekvens, at speedwaykøreren fik inddraget sin licens i seks måneder.

#5 – Politiet får nye bedre lasere, og fartbøder skal reguleres
Danske førere af motorkøretøjer er rigtig gode til, at holde sig opdateret på gældende lovgivning.
Emner som den nye lov om vanvidskørsel, ændrede hastighedsgrænser, og skærpet overvågning samt regulering af bødetakster får stor opmærksomhed.
Så det kommer ikke bag på os, at artiklen om at politiet indkøber nyt grej til overvågning (hvor der bidrages til finansieringen med et forventet merprovenu på imponerende 134 mio. kroner i 2023) sniger sig ind på en femteplads.

Opgørelsen over Juli måneds mest populære artikler toppes altså af to test-artikler, og det bliver interessant at se, hvilke emner MagaCin’s læsere fortrinsvis kaster sig over i August måned.
Særligt én enkelt artikel skiller sig på nuværende tidspunkt ud fra mængden.
Og vi tør godt komme med et tøvende bud på, at den render med en placering i top-5 næste gang.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start