Triumph luftede deres nye 250'er ved SuperMotocross World Championship - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph luftede deres nye 250’er ved SuperMotocross World Championship

Triumph er ikke helt færdige med at tease for deres nye knoldhopper, og afslører i samme ombæring hvornår modellen officielt præsenteres.
Steffen F. Olesen
26/09-2023 kl. 08:44

De der interesserer sig for motocross ved måske, at Triumph gennem de seneste fire år har arbejdet intenst på at udvikle en maskine, som skal kunne konkurrere på allerhøjeste plan ved eksempelvis FIM Motocross World Championship og Monster Energy AMA SuperMotocross World Championship med start næste år.

Den rejse har producenten i de seneste måneder givet os almindelige dødelige et indblik i, hvor vi indledningsvis i artiklen, Første Kig på Triumphs nye Motocross maskine, fik lidt at vide om udviklingen af stellet, der ikke blot er en kopi af en allerede eksisterende enhed, men derimod en klump metal, som er resultatet af mange overvejelser om udformning såvel som materialevalg.

Herefter publicerede Triumph en video som omhandlede hjertet i maskinen; men selvom de involverede tydeligvis er begejstrede for at kunne afsløre motoren, så fulgte der ikke rigtig nogle tekniske detaljer med.
Og det samme gjorde sig faktisk gældende for den video vi troede var den sidste i rækken inden den officielle afsløring, hvor vi ser legendariske Ricky Carmichael give den nyudviklede knoldhopper fra England en lille en over nakken på en crossbane, sammen med Evan Ferry, som blandt andet har kørt professionelt for Yamaha og Husqvarna.

Men det viser sig nu, at producenten ikke var helt færdig med at tease for den nyudviklede crosser inden præsentationen.

Som du kan se i videoen her over, så luftede Triumph maskinen ved lørdagens finale i SuperMotocross World Championship i Memorial Coliseum, Los Angeles.
Men faktisk skete der ikke meget mere end det du kan se i videoen, så tilskuerne til eventet fik heller ikke mere at vide om modellens tekniske specifikationer.

Til gengæld får vi med videoen et nærmere kig på modellen og bliver klogere på, hvornår vi kan få mere at vide om den.
For afslutningsvis i videoen står der, at den bliver officielt præsenteret den 28. november, hvilket er tre ugers tid efter den store motorcykeludstilling i Milano.

“Jeg er så glad for endelig at vise fansene, hvad vi har arbejdet på i de sidste 4 år. Cyklen føles fantastisk, ser godt ud og er hurtigt. Jeg er rigtig glad for det, vi har leveret, og jeg kan ikke vente til vi kan dele de sidste detaljer den 28. november.” siger Hr. Carmichael efter showet i LA.

Så det bliver spændende at se, om Triumph rent faktisk lader nyheden blive hjemme, eller om de alligevel tager den med til EICMA, så vi kan komme den lidt nærmere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start