Video: Første kig på Triumphs nye Motocross maskine - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Første kig på Triumphs nye Motocross maskine

Triumph løfter et hjørne af sløret over deres nye crosser.
Steffen F. Olesen
31/07-2023 kl. 09:17


I sommermånederne 2021 meldte Triumph ud, at de var godt undervejs med udviklingen af en omfattende række modeller til konkurrencebrug indenfor både Motocross og Enduro.
Og da vi sidste år nærmede os Juleaften med hastige skridt fortalte producenten, at de havde planer om at slå et nyt stort brød op i samarbejde med en stribe amerikanske eksperter, og at det ville resultere i deltagelse i blandt andet det amerikanske Monster Energy AMA SuperMotocross World Championship.

Så det stod pludselig ret tydeligt skrevet, at den traditionsrige motorcykelproducent nu ville gå all-in på ræs med løst underlag.
En beslutning som angiveligt har været undervejs i nogen tid, og som flere betragter som en af de bedst bevarede hemmeligheder i den tohjulede verden, som ikke ligefrem er kendt for at være ret god til at holde tæt når der sker noget nyt og spændende.

Triumph holdt kortene tæt
En af grundene til at vi ikke har hørt meget til den spritnye hardcore knoldhopper fra Triumph kan være at de, og den legendariske cross kører Ricky Carmicheal samt team, har udviklet og testet cyklen langt ude i den amerikanske ørken.
Men langt om længe kan nysgerrige sjæle nu få syn for sagen, da producenten for få dage siden uploadede den video til deres YouTube-kanal du kan se nedenfor.

I videoen hører vi eksperterne dykke ned i udviklingen af stellet, som ikke blot er en kopi af en allerede eksisterende enhed, men derimod en klump metal, som er resultatet af mange overvejelser om udformning såvel som materialevalg.
For som du kan høre i videoen er gutterne opmærksomme på, at der er mange forskellige type crosskørere, og at modellen gerne skulle passe til enhver stil.

Indledningsvis får vi også fortalt, at der i løbet af de kommende uger vil dumpe flere videoer ind på skærmen, hvorved vi blandt andet får et dybere indblik i motoren og dens specifikationer, men nok også kommer til at se dyret i aktion.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start