Set og hørt på Motorshow - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Set og hørt på Motorshow

Her er en lille håndfuld nedslag fra årets fede motorcykelmesse i Herning.
Nicolaus Johansen
05/02-2024 kl. 08:54

På en så stor motorcykelmesse som Motorshow i Herning, er der mangt og meget at se på.
Først og fremmest en forrygende masse motorcykler, men hallerne er også proppet med en masse fedt udstyr samt tilbehør, og du kan se flotte shows og høre spændende foredrag.

Der er næsten ikke plads nok på vores server til at skrive om det hele her, men vi har udvalgt fire fede ting, som vi faldt over på årets Motorshow.

Dametur
For snart et par sæsoner siden, var MagaCin en tur på Fyn for at prøve kræfter med McSafari’s offroad skole.
Her kan deltagerne øve sig i al almindelighed, eller også deltage for bedre at kunne begå sig på to hjul, hvis de har købt sig en rejse hos McSafari, der har ture til både Namibia, Tanzania og Rwanda.

Indehaver Stefan Jakobsen ligger bestemt ikke på den lade side, og i 2024 lancerer han et nyt koncept; motorcykelrejser udelukkende for kvinder.

Tanken er nok ikke så dum, da flere og flere motorcykelbegivenheder har dem med XX-kromosomer i kikkerten. Blandt andet så vi i efteråret en ny dansk motorcykelfestival med kvinderne i fokus.

Husk i øvrigt, at deltager du på McSafari’s offroad skole, får du 10% rabat, hvis du er MagaCin abonnement på 3 eller 6 måneder.

Ny Shoei
For snart to år siden, hjalp MagaCin’s læsere undertegnede med at vælge en ny hjelm; nemlig Shoei GT-Air2, som erstatning for min trofaste Arai Tour X4, som netop er blevet afløst af Arai Tour X5.

GT-Air2, som jeg har og er vældig glad for, har fået en afløser, og den opdaterede version her fået det logiske navn GT-Air3.

Shoei havde også en stand på Motorshow i Herning, og Peder Roed, som er salgsagent i Danmark, viste hvad der er nyt på GT-Air3.

Shoei GT-Air3

Ifølge Peder Roed er alt og intet nyt på den seneste aftapning af Shoei’s luftige hjelm.
Den minder med andre ord om dens forgænger, men delene passer ikke sammen, da de er redesignede.
Og netop designet minder lidt mere om den første GT-Air, da Air3 er mere rund og organisk i udtrykket.

GT-Air3 overholder naturligvis den seneste ECE 22.06 sikkerhedsstandard, som alle hjelme skal overholde, men den nye hjelm skulle også have seks procent mindre vindmodstand, og 11% mindre tendens til at ville løfte sig.

Smart telefonholder
Der er mange måder at sætte sin telefon fast på motorcyklen, og du har sikkert hørt navne som SP-Connect, Quadlock og RAM. Men nu gør en ny spiller sig klar til at indtage det danske marked.

Navnet er Peak Design, og som du kender det fra nogle af de andre mærker, er idéen at du køber et tilpasset cover til din telefon, som så nemt passer til den tilhørende base der sidder på dit styr.

Coveret bliver fastgjort til basen via to paler samt en magnet, og er du nervøs for at din telefon bliver rystet i stykker af motorens mange vibrationer kan du glæde dig over, at systemet har indbygget vibrationsdæmper.

Der findes en myriade af tilbehør, så du også kan bruge dit Peak Design cover din bil, for eksempel sammen med holder der sidder i ventilationskanalen. Men er du glad for din RAM arm finders der også en adapter til den, og til hjemmet findes der tripods, trådløse opladere og en masse andet spændende grej.

Findes der ikke et cover til din telefon, kan klistre en universaladapter bag på din telefon, og så er du kørende.

Rengøring i en fart uden vand
Nogle elsker det, andre hader det – at gøre motorcyklen ren.

Gennem tiden har vi testet forskellige produkter, som skulle gøre processen lettere.
Blandet andet en MUC-OFF højtryksrenser, som er en genvej til ren MC, og er en fantastisk god hjælp når der skal gøres motorcykel ren i en fart.

Og kan du godt lide, at det går rigtigt hurtigt, er franske Vulcanet en mulighed. For i al sin enkelthed, er det bøtte med vådrenseservietter, som du kan tørre din motorcykel over med, og blot tørre efter med den medfølgende mikrofiberklud.

Ud over at fjerne snavs og skidt, skulle servietterne fra Vulcanet, også efterlade en beskyttende film, eller coating om du vil, som gør det sværere for føromtalt snusk og snask, at sidde fast på din motorcykel.

Nem rengøring i en bøtte

Vulcanet kan angiveligt bruges alle steder på din motorcykel, uanset om det handler om plastik, metal, læder eller vinyl. Og ifølge Vulcanet’s danske importør, kan det også anvendes på din hjelm, køredragt, din bil eller hvor du nu har lyst til at skære genvej med rengøringen.

Vi har fået en bøtte med hjem til test, og når den er tom, vender vi tilbage med en anmeldelse af produktet, og ser tilbage på hvordan det er gået med rengøringen.

Vi ses i Lokomotivværkstedet
Nåede du ikke til Herning til årets Motorshow, kan du stadig nå at være med til en dansk motorcykelmesse.

Den 24. og 25. februar løber der et brag af et show af stablen i Lokomotivværkstedet på Otto Busses Vej i København nær Fisketorvet.

Her bliver fyldt med nogle af de nyeste motorcykler, udstyr og tilbehør samt mange motorcykelentusiaster. Og med nyheder fra mange af de toneangivende mærker placeret i de historiske og stemningsfyldte lokaler i Lokomotivværkstedet, kan det ikke blive andet end et brag af en messe.

Her er MagaCin selvfølgelig også på pletten med en stand, hvor du endelig skal slå vejen forbi til sludder, få et enormt godt tilbud på et 3 måneders abonnement, eller deltage i dagens konkurrence.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start