Motorshow i Herning denne weekend - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorshow i Herning denne weekend

Hermed en lille appetitvækker med nogle af lækkerierne i Messecenter Herning.
CO
04/02-2023 kl. 01:38

Du kunne allerede sidste år læse om årets Motorshow – Life on Wheels her på MagaCin i Husk datoen: Motorshow i Herning 2023, og vi gjorde senest opmærksom på arrangementet for en uges tid siden i Motorshow i Herning næste weekend.

Men næste weekend er jo lige nu, og fredag d. 3. februar kl.12.00 slog Messecenter Herning dørene op til weekendens store motorshow, hvor gæsterne de kommende dage har mulighed for at se motoriserede køretøjer i alle mulige afskygninger.
Herunder naturligvis et bredt udvalg af motorcykler, hvor gæsterne ikke blot kan se rigtig mange af 2023 nyhederne på nærmeste hold, men også få en sludder med personalet på de forskellige stande, og hygge sig med ligesindede.

MagaCin var fredag et smut forbi årets Motorshow – Life on Wheels, hvor vi fik skudt en stump video, så du kan få et lille glimt af, hvordan der ser ud i hallen med motorcykler.
Og så skal vi lige for en god ordens skyld informere om, at der på nogle af standene ses ekstraordinære tilbud.

Motorshow – Life on Wheels byder som sædvanlig ikke blot på udstillede motorcykler.
Læs mere om nogle af de mange aktiviteter på motorshowets Facebookside, hvor du blandt andet kan læse om hvordan man har forberedt sig til i år med opbygning af MTB bane, at Mike Jensen som er en af verdens bedste stuntkørere kigger forbi, at det er muligt at se den nye Honda XL750 Transalp – som du kan se prisen på her – på Honda’s stand, Harley-Davidson præsenterer deres 120th Anniversary modeller, Yamaha er der med alle 2023 modellerne, hos Ducati kan du blandt andet se den nye Ducati Diavel V4, som blev kåret til årets smukkeste på EICMA, ProATV viser den nye Royal Enfield Super Meteor 650 midt i Hal M, Kawasaki er der naturligvis også med 2023 nyhederne, og så videre.

Billetpriserne ser i år således ud:
Voksenbillet: kr. 150,-
Barn & Senior: Kr. 100,- (Børn 5-12 år / Senior 65+)
Weekendbillet: Kr. 250,- Barn kr. 150,-

Billetter kan bestilles online via Motorshowets hjemmeside.

Åbningstider:
Lørdag: 9.30 – 18.00
Søndag: 10.00 – 16.30

Del med en ven

En person snakker om “Motorshow i Herning denne weekend

  1. I kunne da godt lige ha slået et slag for Dansk Metals medlemmer kommer ind for 100kr. og så kan man endda for en maker med 🙂

    Fed messe igen – og denne gang super (for mig) super vigtig da man kan prøve sidde nogle af de nye modeller der ikke er kommet til landet endnu – ret væsenligt så der kan rykkes hurtigere når de lander (da et par stykker røg af listen efter prøvesidning).

Skriv et svar

Giver børn en ny start