Stor MC Messe afholdes i weekenden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stor MC Messe afholdes i weekenden

10.000 m2 med verdens fedeste hobby og transportmiddel både lørdag og søndag i København.
Steffen F. Olesen
23/02-2024 kl. 05:08

Du har sikkert fanget det, men måske beskeden af uforklarlige årsager alligevel er gået din næse forbi…

I denne weekend afvikles hvad der med rette kan kaldes årets største danske MC Messe, hvor der i Lokomotivværkstedets rustikke lokaler på Otto Busses Vej i København tropper mere end 50 udstillere op, med motorcykler, råd og vejledning, udstyr, tilbehør og alt derimellem.

På messen vil der være motorcykler til enhver smag fra cruisere, bobbere, naked bikes, adventure til banejern. MC Messen vil byde på det hele“, siger arrangøren og fortsætter.
“MC Messen 2024 er en begivenhed, hvor du kan møde ligesindede mennesker at dele din passion med.”

Masser at se på
Kigger man udstillerlisten igennem er man ikke i tvivl om, at der bliver nok at se på for os som deler samme passion. For størstedelen af de toneangivende mærker i landet er repræsenteret på MC Messen, men der kommer faktisk også flere nye spændende modeller, som du ikke ligefrem ser på ethvert gadehjørne.

Som eksempel kan vi nævne BSA Gold Star – som MagaCin kastede det første blik på lige inden jul – den hidsige elektriske knoldhopper Stark Varg, den for eventyrlystne ret så interessante Kove 450 Rally, og faktisk også det danske motorcykelkoncept med ubegrænsede muligheder, som leveres af Poulsen Motors.

Ydermere vil det være muligt at få en snak med navne som SKAD, FDM, Aarhus Motor Klub, Bikers Against Child Abuse, Danmarks Veteran Motorcykelklub, Færdselsstyrelsen og mange flere.

Kom og sig hej
På MagaCin’s stand – som findes lige inden for døren – laver vi en lille opstilling med redaktørens brugte Suzuki Bandit, der som bekendt har fået en ordentlig overhaling.
Her kan du komme helt tæt på projektet, og se hvilke stumper alt sparegrisens indhold er gået til.

I den forbindelse har vi i samarbejde med Pitboxen – som har hjulpet os med Banditten – sørget for et par konkurrencer, hvor du lørdag kan vinde en effektmåling og gasanalyse af egen MC på rullefelt, og søndag en lækker Bike-Lift Black Ice baghjulsløfter.

Men vi står naturligvis også klar til en helt almindelig hyggesnak om alverdens motorcykelrelaterede emner, og om hvordan livet som motorcykeljournalist ser ud.

Så er du i snakkehumør, trænger du til at hvile fødderne efter at have travet de godt 10.000 MC Messe rundt, eller føler du at der er en lille skribent gemt inde i dig? Så sving endelig forbi MagaCin standen hvor du foruden ovenstående måske også kan score dig en lille beskeden gave, som kan benyttes ved den nært forestående sæsons mange ture på motorcykel, og ikke mindst et knaldgodt tilbud på 3 måneders fuld adgang til Danmarks hurtigste MC-medie.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start