Stemningsvideo fra Motorshow i Herning - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stemningsvideo fra Motorshow i Herning

Fredag skød MagaCin lige en håndfuld billeder af udvalgte modeller på Motorshow, så du kan danne dig et indtryk af hvad der venter dig Lørdag | Se videoen nederst i artiklen
Steffen F. Olesen
03/02-2024 kl. 07:34

Fredag formiddag slog arrangørerne dørene op til Messecenter Herning, hvor der endnu engang står en ordentlig portion udstillere klar til at vise årets nyheder; og det bedste af det hele er måske, at det hele starter forfra i dag!
For fra kl. 9:30 – 18:00 er der igen rig mulighed for at besigtige nyt udstyr, blive klogere på de seneste modeller, men også for at få en snak med rejsearrangører, foreninger og landets medier.

MagaCin er at finde på stand 9502 i hal M (helt ovre til venstre og nede for enden), og her står vi klar til at få en snak med dig om alverdens motorcykelrelaterede emner, om redaktørens projekt opgradering af brugt Bandit, og om hvordan livet som motorcykeljournalist er.
Og skulle vi være optaget når du svinger forbi standen, så kan du da lige bruge tiden på at deltage i dagens konkurrence, eller på at scanne en QR-kode og få et 3 måneders abonnement helt gratis.

Del med en ven

En person snakker om “Stemningsvideo fra Motorshow i Herning

  1. Nu kommer jeg jo for motorcyklerne, og der synes jeg det var lidt skuffende i år.
    Moto Guzzi, Aprilia og Triumph, hvor var de henne?

    Det første man bliver mødt af efter man er kommet ind er Tesla, det håber jeg bliver lavet om til næste år.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start