Ny rekord for besøgstal ved Motorshow i Herning - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny rekord for besøgstal ved Motorshow i Herning

Arrangøren fortæller, at de 30.134 besøgende ved årets Motorshow i Herning er ny rekord.
CO
08/02-2024 kl. 05:46

Når sæsonen endnu ikke er skudt i gang for et stort antal danske motorcyklister, så hilses muligheden for at slå vejen forbi en motorcykeludstilling særdeles velkommen.

En betragtning der understøttes af besøgstallene fra det nyligt afviklede Motorshow – Life on wheels, hvor et imponerende antal besøgende kiggede indenfor i weekenden 2. – 4. Februar.

Gæsterne kunne i år se frem til ca. 150 udstillere og 45 aktiviteter fordelt på imponerende 30.000 m2.
Trængslen i hal M med motorcykler var måske ikke specielt overvældende i videoen i MagaCin’s artikel Stemningsvideo fra Motorshow i Herning, men vi var faktisk også så udspekulerede, at de fleste af videoklippene blev optaget, når færrest muligt blokerede udsynet, eller ret tidligt på dagen, imens der stadig var god plads.

Vi havde nemlig også en fornemmelse af, at ret mange ville kigge indenfor.

Forud for årets Motorshow i Herning meldte arrangøren ud med en forventning om mere end 30.000 besøgende.
Så det var med en vis spænding, at MagaCin’s udsendte som også var til stede med en stand, hver morgen blev informeret om de daglige besøgstal over højttaleranlægget.

Det endelige samlede besøgstal viste sig efterfølgende med 30.134 gæster at indfri arrangørens forventninger, og er sågar en ny rekord.

Den imponerende opbakning og den nye rekord kunne måske være en indikation på, at interessen for motorcykler i Danmark stadig er i vækst.
Og det er nok heller ikke uvæsentligt, at besøgstallet burde garantere, at et tilsvarende arrangement også gennemføres i 2025.

Men indtil da kan vi på den noget kortere bane glæde os til MC-messen på Sjælland, der i år arrangeres af en ny aktør, og som løber af stablen i weekenden 24. februar til 25. februar i det karismatiske Lokomotivværkstedet.

Tillykke til Messecenter Herning med de flotte besøgstal, og tak til alle dem der kiggede forbi MagaCin’s stand i Herning.

MagaCin gentager vores egen lille succes fra Herning med en stand i Lokomotivværkstedet, hvor du naturligvis også er velkommen til at kigge forbi til en hyggelig sludder om vores fælles passion, redaktørens stærkt opgraderede Suzuki Bandit, konkurrencer og et godt tilbud til de som nyder at læse MC-nyheder på nettet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start