Tid til endnu en MC messe i KBH - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tid til endnu en MC messe i KBH

Så er det snart tid til en ny stor MC Messe i det sjællandske.
Steffen F. Olesen
30/01-2024 kl. 09:34

Vi går en fantastisk tid i møde, hvor ikke blot sæsonstarten nærmer sig, men også årets danske motorcykel messer, som giver danske motorcykelinteresserede mulighed for at kigge nærmere på årets nyheder, præsenteret på bedste vis af landets importører og forhandlere.

Det er nok ikke gået din næse forbi, at der i weekenden tages hul på endnu et Motorshow i de enorme haller i Messecenter Herning, men faktisk er der i år endnu en aktør på banen. Og det på den anden side af Storebælt, hvor man slår dørene op til Lokomotivværkstedet på Otto Busses Vej i København nær Fisketorvet.

Ny aktør
Hvis du tænker helt tilbage til før Corona, så husker du måske de motorcykeludstillinger MagaCin stablede på benene i samme lokaler – i tæt samarbejde med indledningsvis landets forhandlere og sidenhen importører – men MC Messen, som løber af stablen 24.-25. februar, er søsat af ny aktør.
Og i en samtale med en af arrangørerne får vi fortalt, at der modsat Motorshow i Herning vil være 100% fokus på motorcyklernes verden til messen på Sjælland, som i øvrigt er en forhandlermesse.

Det afspejler sig da også i udstillerlisten, hvor der i skrivende stund er nedfældet på den gode side af 50 udstillere – heriblandt MagaCin – som står klar til at snakke om alt lige fra tilbagelænede og ombyggede cruisere til banejern, eventyrcykler, nøgenmodeller, rejser, klubber, kørekort, kurser, tilbehør og udstyr.

Hvad kan du opleve på MC Messen
Lokomotivværkstedet bliver fyldt med de nyeste motorcykler, udstyr og tilbehør samt mange motorcykelentusiaster den 24. og 25 februar. Med de nyeste motorcykler fra alle de toneangivende mærker placeret i de historiske og stemningsfyldte lokaler i Lokomotivværkstedet kan det ikke blive andet end et brag af en messe.

På messen vil der være motorcykler til enhver smag fra cruisere, bobbere, naked bikes, adventure til banejern. MC Messen vil byde på det hele.

MC Messen 2024 er en begivenhed, hvor du kan møde ligesindede mennesker at dele din passion med. Så sæt kryds i kalenderen til en unik messe fyldt med motorcykler og fællesskab i Lokomotivværkstedet.

Sådan beskriver arrangøren selv MC Messen på sin hjemmeside, og det lyder jo alt sammen meget godt; men hvad betyder det helt konkret?
Lad os komme med et par eksempler…

Først og fremmest har arrangøren fået fat i en god håndfuld motorcykelforhandlere fra begge sider af broen, som vil tage alle de 2024-nyheder med som når at komme hjem; og det gør faktisk en hel del af dem der optræder i videoen, En rundtur på EICMA 2023, som du kan se eller gense via linket nedenfor eller på MagaCin’s YouTube.

Hertil har man også fået fingrene i spændende modeller som eksempelvis BSA Gold Star – som MagaCin kastede det første blik på lige inden jul – den hidsige elektriske knoldhopper Stark Varg, og faktisk også det danske motorcykelkoncept med ubegrænsede muligheder, som leveres af Poulsen Motors.

Ydermere vil det være muligt at få en snak med navne som SKAD, FDM, Aarhus Motor Klub, Bikers Against Child Abuse, Danmarks Veteran Motorcykelklub, Færdselsstyrelsen og mange flere.

Se hele udstillerlisten her

Parkering, åbningstider og billetsalg
De som før har besøgt Lokomotivværkstedet ved, at der er begrænsede muligheder for parkering. Og selvom parkeringspladsen på adressen er udvidet siden sidst der blev holdt MC-arrangement i lokalerne, så snakker vi altså kun omkring 400 båse.

Så ankommer du i bil vil undertegnede ud fra egen erfaring foreslå, at du søger parkering ved Fisketorvet og går det sidste stykke på cirka 800 meter.

MC Messen er et todages arrangement hvor dørene slår op første gang lørdag d. 24/2 klokken 09:00 og lukkes igen klokken 18:00, og søndag d. 25/2 lyder åbningstiderne 10:00 – 16:00.

Billetter kan naturligvis købes ved indgangen, hvor du kan betale med Dankort og kontanter. Men hvis du vil undgå at stå i kø i alt for lang tid, så kan du med fordel købe din billet allerede nu via messens hjemmeside, og således opnå adgang til lækkerierne via en såkaldt Fast Track.
Prisen for sidstnævnte er dog et gebyr på 15 kroner oveni billetprisen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start