Video: BSA Gold Star nu i Danmark - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: BSA Gold Star nu i Danmark

Se udpakningsvideoen med en af Danmarks første BSA Gold Star i frisk ny aftapning, der også bliver startet op og triller en kort distance på dansk asfalt.
CO
24/12-2023 kl. 05:48

BSA IS BACK – Return Of A Legend.

Sådan står der på forsiden af det ret omfangsrige distributør- og forhandler materiale vi har fået tiltusket os, og som handler om den seneste inkarnation af den ikoniske BSA Gold Star.
Og i dagens anledning har vi den store glæde at overbringe den ret fede jule-nyhed, at det om ganske kort tid bliver muligt at købe den reinkarnerede BSA Gold Star i moderne fortolkning i Danmark.

Her på MagaCin kunne du blandt andet sidst i 2021 læse om det genopstandne legendariske modelnavn i artiklerne Ny BSA Gold Star 650 enstamper afsløret, det var muligt at se flere videoer med modellen i artiklen, Video: Ny BSA Gold Star, og i begyndelsen af 2022 kunne vi informere om, at englænderne kunne købe den nye BSA fra Maj måned det pågældende år.

Det fremgår også af artiklen der er linket til herover, at BSA Motorcycles dengang informerede MagaCin om, at man havde “been working our socks off” for at gøre BSA Gold Star produktionsklar samt etablere et engelsk netværk af forhandlere, og at man endelig var ved at være i mål.
Det betød også, at man dengang forventede, at de første eksemplarer af den nye BSA Gold Star ville rulle ud til engelske forhandlere i Maj måned 2022.

Dengang blev vi også opfordret til at hænge på indtil finalen, hvorefter BSA Motorcycles lovede os, at vi sammen kunne skabe “a lifetime of incredible memories together”.
Nu er muligheden kommet et gigantisk skridt nærmere.

Faktisk så tæt på, at det lige om lidt bliver muligt for danske motorcykelentusiaster, at købe en ny vaskeægte BSA Gold Star med dansk nummerplade monteret.
Læs endelig videre hvis det lyder interessant.

MagaCin har nemlig besøgt en foreløbig hemmelig lokation, hvor vi ikke blot fik lov til at pakke et af de første eksemplarer af den spændende engelske nyhed ud, men såmænd også fik startet en funklende ny BSA Gold Star op, og ydermere fik trillet en kort distance med prøveplade monteret.

Det kan man vist godt betegne som en lille ekstra julegave. Og sædvanen tro fik vi såmænd også stykket en lille video sammen, som kan ses umiddelbart under dette afsnit.

Herover altså den første introduktion til BSA Gold Star i moderne fortolkning på dansk grund tilsat den lækre smørklat i risengrøden, at modellen om ganske kort tid bliver tilgængelig for danske købere.
Det sker efter en enorm indsats af den danske importør, men nu er det altså sikkert og vist, at det krævende og langvarige arbejde har båret frugt.

Mere får du ikke i denne omgang, selv om vi er ved at revne af iver for at fortælle mere. Men der går formentlig ikke så forfærdeligt længe, før der er flere spændende nyheder om BSA’s genindtræden på det danske marked.
Og hvis alt går efter planen, bliver de serveret her på MagaCin mellem jul og nytår.

🌲GLÆDELIG JUL!🌲

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start