Motorshow Life on wheels 2. - 4. Februar - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorshow Life on wheels 2. – 4. Februar

De forventede 30.000 besøgende til Motorshow forkæles med ca. 150 udstillere og 45 aktiviteter fordelt på imponerende 30.000 m2.
CO
18/01-2024 kl. 05:59

En ny sæson står for døren, og imens vejret med snefald og frostgrader lige for tiden måske er knap så optimalt til motorcykelkørsel, så byder den kommende tid heldigvis på andre fede motorcykelrelaterede aktiviteter.

Som for eksempel Motorshow – Life on Wheels der afvikles i Messecenter Herning fredag d. 2 Februar til Søndag d. 4. Februar, hvor MCH Messecenter Herning danner rammerne for 8. gang, når MC- og autobranchen samt toppen af dansk motorsport udstiller de nyeste trends under fælles tag.

Der bliver ved arrangementet blandt andet mulighed for at se nogle af de 2024 nyheder, som MagaCin’s læsere for knap et par måneder siden kunne se i artiklen, Video: En rundtur på EICMA 2023, og MCH informerer på denne side dedikeret til eventen om, at de forventede 30.000 besøgende forkæles med ca. 150 udstillere og 45 aktiviteter fordelt på imponerende 30.000 m2.
Hertil kommer de tusindvis af udendørs m2, hvor der blandt andet vil være drift, rally og folkeræs.

Se også listen over aktiviteter, hvor der blandt andet samtlige dage både er mc-præsentation i hal M og hen på eftermiddagen Red Bull stuntshow med Mike Jensen i hal C.

Åbningstiderne er som følger:

Fredag d. 2. februar: 11.00 – 18.30
Lørdag d. 3. februar: 09.30 – 18.00
Søndag d. 4. februar: 10.00 – 16.30

Billetprisen til 2024 udgaven af Life on Wheels er i år sat til kr. 160,- for voksne, kr. 100,- for børn/seniorer (Børn 5-12 år / Senior 65+) og kr. og en weekendbillet koster kr. 250,- for voksne, imens en tilsvarende børnebillet koster kr. 150,-

“Vores aktivitetsprogram er spækket med spændende aktiviteter for både store og små.
Oplev blandt andet vores store udendørs Drift Challenge med internationale kørere, udfordrer vennerne i gokart og få præsenteret alle de seneste MC nyheder på vores flotte scene.
Med mere end 45 aktiviteter har vi skabt rammerne for en perfekt weekend!”

Det er svært at sige nej tak til en perfekt weekend, så MagaCin skal naturligvis også til Herning for at se alle de fede nye motorcykler.

Ses vi?

Del med en ven

2 personer snakker om “Motorshow Life on wheels 2. – 4. Februar

 1. Jeg er ved at fylde bilen fra Nordens Paris – så med mindre der er 2 meter sne, så gør vi. Trials opvisning er billetten værd alene, i min bog.

  Håber inderligt at tingene er skilt lidt ad, så os finkulturelle motorcyklister ikke skal navigere i alt for mange 2 Fast 2 Furious-typer 🙂 *twirls imaginary moustache*

  Ja, jeg er snobbet, men lige så begejstret jeg er for publikummet til motorcykel-events, lige så skeptisk er jeg med sådan en omgang biltosser. Undskyld !

  1. Du behøver skam ikke undskylde for at have passion for verdens fedeste hobby😀
   Vi kan informere dig om, at plantegningen viser biler lige inden for døren. Men hvis du sniger dig ubemærket forbi dem, så er der som vanligt fyldt med motorcykler i resten af Hal M.
   Og hvis du alligevel skulle få for meget 2 Fast 2 Furious, så kommer du bare forbi MagaCin’s stand til en ordentlig omgang mc-snak😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start