Video: På visit hos Aalborg MC - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: På visit hos Aalborg MC

På en våd og grå torsdag satte MagaCin kursen mod Aalborg MC og gutterne bag den nye nordjyske motorcykelforretning, som i den grad må siges at være en alsidig en af slagsen.
Steffen F. Olesen
29/10-2023 kl. 08:01

For et par måneder siden kunne vi med glæde informere især nordjyder om, at der inden længe ville være en ny motorcykelforretning at finde midt på Hjørringvej i Nørresundby, nord for Limfjorden.

Det er nemlig altid spændende når en der dukker en ny mc-butik op på landkortet, og derfor var vi faktisk ret ivrige efter, at lægge vej forbi Aalborg MC for at finde ud af, hvem der står bag projektet og hvad planerne er for de kommende måneder.

Det kom der ovenstående video ud af, hvori du på rumklangen nok kan høre, at der endnu er nogle kvadratmeter at fylde ud i glaspaladset, og ligeledes ikke kan undgå at høre håndværkerens radio summe i baggrunden, for der svinges i skrivende stund stadig malerpensler på daglig basis.

Drengene er klar!
Indehaver af Kolding MC, Nikolaj, tog os med på en tur gennem de nye lokaler, og præsenterede os for Brian og Robert, der skal stå for driften af hhv. salg og værksted, men det er ikke alt.
Både Brian og Robert er faktisk så opsat på at projektet skal blive en succes, at de begge er skrevet i papirerne som medejere af Aalborg MC.

Den formelle del af præsentationen blev dog overstået ret hurtigt, for vi kender allerede Brian og Robert i forvejen. Begge har nemlig bevæget sig i branchen i en hel del år, og den ene har skruet i redaktørens ældre brors Yamaha MT-09, og den anden har deltaget i et svingteknisk kørekursus hvorpå MagaCin var med som baneinstruktører.

Fælles for Nikolaj, Brian og Robert er, at de alle er passionerede omkring motorcykler og det at drive forretning i branchen. Derfor gør de også gentagende gange under besøget opmærksom på, at dørene i Aalborg MC altså er åbne, og at folk hellere end gerne må komme ind til en kop kaffe, en hyggesnak og naturligvis også en handel.

På værkstedet venter man stadig på en sending værktøj, men Robert fortæller at han regner med at være klar til at skrue i de første cykler om et par uger, og der bliver nok en del at se til…
Ikke kun fordi det allerede er begyndt at dryppe ind med motorcykler til vinteropbevaring, men især fordi Aalborg MC er autoriseret værksted for samtlige mærker der forhandles i butikken.
Det vil sige Honda, Kawasaki, Ducati, Triumph, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa og Piaggio.

Til foråret planlægges der en Grand Opening af Nordjyllands nye motorcykelbutik, og denne vil ifølge Nikolaj naturligvis omfatte både vådt og tørt til ganen.

Det kommer vi til at høre meget mere om på den anden side af nytår, og indtil da må du nøjes med videoen over artiklen, hvis altså du ikke lige napper en sidste tur på nakken af bæstet og smutter forbi drengene i Nørresundby, inden vinteren for alvor melder sin ankomst.

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start