Kolding MC indtager Nordjylland med ny butik - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kolding MC indtager Nordjylland med ny butik

Den 1/10 overdrager Rene fra Jensens Bike & Cars lokalerne på Hjørringvej til Nikolaj fra Kolding MC, der kort tid efter slår dørene op for Aalborg MC sammen med et par velkendte ansigter fra den nordjyske MC-scene.
Steffen F. Olesen
14/08-2023 kl. 09:29

Nogle af de fedeste emner man som passioneret skribent i motorcykelbranchen kan skrive om er, at der enten kommer et helt nyt mærke til landet, eller at der åbner en ny motorcykelforretning i vores lille kongerige.
Og i denne ombæring er det sidstnævnte emne vi skal ind på, da Kolding MC i en nyligt overstået telefonsamtale fortæller, at man udvider forretningen nordpå.

En forvandling af eksisterende MC-butik
Indehaver af Kolding MC, Nikolaj Buhl fortæller med stor begejstring, at han har købt Jensens Bike & Cars’ bygninger på Hjørringvej 125 i Nørresundby, og at man kort tid efter overdragelse af nøglerne d. 1/10-23 slår dørene op for det der fremadrettet vil hedde Aalborg MC.

Hertil fortæller Nikolai, at lokalerne henover sensommeren og vinteren vil få en overhaling med de rigtige farver og det rette inventar, og at projektet forventes at stå færdigt omkring marts næste år.

Kendte ansigter
Men butikken vil altså som sagt under ombygningen være åben for kunder, og skulle du være en af dem som fra tid til anden besøger en motorcykelforhandler i Aalborg området, vil du måske kunne genkende nogle af folkene som bliver at møde i Aalborg MC’s lokaler.

Som medejer på Aalborg-holdet har Nikolaj nemlig fået Brian Espersen og Robert Nygaard Quist-Jensen, som begge tidligere har været at finde hos Special Motorcykler i Aalborg hvor de både solgte og skruede i motorcykler.
Så de er slet ikke nye i faget, og er i den grad klar til at tage hul på et nyt og spændende kapitel.

Brian og Robert skal stå for den daglige drift af Aalborg MC, imens Nikolaj vil pendle frem og tilbage mellem afdelingen i Kolding og den nye i Nørresundby.

Hvilke maskiner?
De der har besøgt Kolding MC ved, at det er en butik som favner bredt, og at der derfor er noget for næsten enhver type motorcyklist.

Hos Kolding MC har man nemlig forhandling af Triumph, Kawasaki, Suzuki, Ducati, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa, Piaggio, Honda og Fantic… plus et flot udvalgt af brugte motorcykler og udstyr.
Og planen er ifølge Nikolaj, at der i takt med butikkens nye indretning de næste måneder, skal bestilles fuldt program hjem fra ovenstående mærker.

Det kræver naturligvis at der bliver indgået nye aftaler med importørerne, men her forventer Nikolaj ikke at rende ind i problemer, da de fleste allerede er faldet på plads.

Hvad så med Jensen Bike & Cars?
Mange nordjyder med benzin i blodet er bekendt med Jensens Bike & Cars samt forretningens indehaver Rene Jensen, og da butikken har prydet Hjørringvej i Nørresundby de sidste 17 år vil et helt naturligt spørgsmål nok lyde: “Hvorfor?”.
Og til det spørgsmål svarer Rene ganske enkelt, at han har valgt at flytte i mindre lokaler af helbredsmæssige årsager.

De lokaler er dog endnu ikke fundet endnu, så hertil udtrykker Rene et håb om danske motorcyklisters forståelse, men i den grad også et håb om at tidligere, eksisterende og nye kunder vil lægge vejen forbi de nye lokaler når han har fundet det helt rigtige sted.

Rene vil også gerne sige kunder gennem tiden tak for støtten, og fortæller slutteligt at alle biler, motorcykler, og det udstyr der er tilbage i butikken efter d. 15/8 – som er sidste dag for Jensens Bike & Cars på Hjørringvej – bliver sat på online auktion ved KJ Auktioner, hvor der bliver solgt til højest bydende.

Vi følger nøje med i projektet
Nøglerne til glaspaladset i Nørresundby bliver som sagt endeligt overdraget den første dag i oktober måned, men Nikolaj og gutterne skal lige have rykket lidt motorcykler ind i udstillingen før folket inviteres indenfor.
Så datoen for åbning af Nordjyllands nye motorcykelforretning er faktisk ikke fastsat endnu, men Nikolaj har højt og helligt lovet at give MagaCin et praj så snart den er.

Så husk af slå et sving forbi siden her fra tid til anden, og klik eventuelt på den lille klokke nede i højre hjørne så du kan vide dig sikker på, at du ikke går glip af de seneste opdateringer om projekt Aalborg MC, og ej heller de daglige nyheder, historier og videoer fra motorcykelverden.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start