Hvad sker der med Jensens Bike & Cars? Flyttesalg og ny butik - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hvad sker der med Jensens Bike & Cars? Flyttesalg og ny butik

Jensens Bike & Cars flytter fra Nørresundby, men forretningen lukker ikke.
Steffen F. Olesen
18/10-2023 kl. 06:12

Hopper du ind på Jensens Bike & Cars’ hjemmeside vil du på forsiden se teksten, Køb og salg af biler og motorcykler i Nørresundby.
Men den trofaste MagaCin læser og generelt motorcykelinteresserede dansker vil nok vide, at Rene i starten af oktober måned overdrog nøglerne til glaspaladset nord for Limfjorden til Nikolaj fra Kolding MC.

Så hvad sker der egentlig med Rene og forretningen, som efterhånden har opereret nord for fjorden i 17 år?

Ny tilgang, nye lokaler og kæmpe flyttesalg
Som vi også skrev i artiklen der er linket til ovenfor, så har Rene ganske enkelt valgt at flytte i mindre lokaler, af blandt andet helbredsmæssige årsager.
Men det betyder jo ikke, at Rene lukker og slukker.

Nej, tværtimod forsøger Rene nu at finde frem til den rette konstellation for de næste mange år i branchen, og for nuværende lyder den ham selv, én mekaniker og én klargøringsmand.

De render til daglig rundt på Tylstrup Hedevej 4, 9382 Tylstrup, hvor lokalerne stadig er pakket med dejlige motorcykler.

Her vil de, som det ser ud nu, være at finde mandag – torsdag fra kl. 9 til 17, og søndag fra 12 til 16, men Rene fortæller MagaCin i en nyligt overstået samtale, at han fremadrettet vil holde øjne og ører efter andre mere passende lokaler.

De som gennem tiden har besøgt Rene i butikken i Nørresundby vil vide, at Rene plejer at have en del udstyr i butikken, og vil derfor måske studse over, at der ikke umiddelbart er noget tøj og udstyr at finde på den nye lokation… Men det er der en ganske god grund til.

Rene har nemlig besluttet sig for, at forretningen naturligvis skal køre videre, men i en mindre skala, hvorfor der ej heller er lige så mange motorcykler i stalden som tidligere.
Men det betyder også, at alt udstyr, tøj, tilbehør – og en god håndfuld motorcykler og knallerter – er røget på auktion hos KJ Auktion i Hals, hvor der fra nu og til engang i starten af november måned ryger ikke mindre end 1.300 emner under hammeren til højst bydende.

Så selvom Jensens Bike & Cars ikke længere er at finde i glaspaladset nord for fjorden er det altså stadig muligt, at trille en tur forbi forretningen og få sig en sludder, og alternativt at gøre en handel.

Del med en ven

En person snakker om “Hvad sker der med Jensens Bike & Cars? Flyttesalg og ny butik

  1. Butikken står til salg – og har gjort det i en periode. Er der noget nyt i sagen? Det ser ikke umiddelbart ud til at Aalborg-butikken (i Nørresundby) er på vej alligevel?

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start