Honda skriver kontrakt med Aalborg MC - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda skriver kontrakt med Aalborg MC

Honda styrker indsatsen i Nordjylland sammen med gutterne fra Aalborg MC.
Steffen F. Olesen
19/10-2023 kl. 10:58

Det er nok ikke gået mange nordjyske snuder forbi, at glaspaladset i Nørresundby – bedre kendt som Jensens Bike & Cars – har fået nye beboere, da Nikolaj fra Kolding MC, sammen med forretningspartnerne Brian og Robert, overtog nøglerne til porten den første dag i indeværende måned.

Da vi skrev om det tilbage i august måned var interessen stor hos læserne, og det kan vi egentlig godt forstå.
For der er udsigt til en opfrisket motorcykelforretning nord for fjorden med et ret så omfattende modelprogram, da Nikolaj indledningsvis havde planer om at føre de fleste af mærkerne, som du kan finde i butikken i Kolding.

Allerede i august kunne Nikolaj da også fortælle, at en del mundtlige aftaler faktisk var på plads, men at der naturligvis skulle underskrives en række nye aftalepapirer med importørerne.
Og for ganske kort tid siden faldt en forhandleraftale mellem Honda og Aalborg MC på plads, hvortil Honda Danmark fremsendte nedenstående:

Pressemeddelelse
I takt med den fortsatte positive udvikling for Honda motorcykler, er vi glade for at annoncere en ny forhandler i Ålborg.
Kolding MC har overtaget den tidligere Honda forhandler i Nørresundby, Jensens Bike & Cars, og vil fremover drive forretningen under navnet Ålborg MC.

Dette sker i en tid, hvor vi ser et stort potentiale for Honda motorcykler i Ålborg og omegn.
Ejer Nikolaj Buhl og hans dedikerede team vil sikre et bredt udvalg af nye Honda motorcykler, et professionelt værksted og et omfattende sortiment af kvalitetsudstyr til både mand og MC.

“Vi ser frem til et stærkt og aktivt partnerskab med Ålborg MC. Med Nikolaj og hans teams ekspertise er vi sikre på, at kunderne vil opleve en førsteklasses service og et produktudvalg, der lever op til Hondas høje standarder,” udtaler Mads Hansen, salgschef hos Honda Danmark.

Ålborg MC vil tilbyde et bredt udvalg af både nye og brugte Honda motorcykler, og vi er overbeviste om, at denne nye tilføjelse til vores forhandlernet vil styrke Hondas position i regionen, ikke mindst ved opbygningen af et stort autoriseret værksted.

“Vi er begejstrede for denne nye mulighed og ser frem til at bringe Honda tættere på vores kunder i Ålborg. Vores mål er at tilbyde noget for enhver smag og pengepung, og vi er overbeviste om, at vores nye samarbejde med Honda vil gøre dette muligt,” siger Nikolaj Buhl, ejer af Ålborg MC.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start