Én gang for alle: Sådan måler Politiet støj - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Én gang for alle: Sådan måler Politiet støj

Spørgsmålene og teorierne omkring støjmåling af motorcykler er mange, men efter en snak med Torben, som til daglig er motorcykelbetjent, kan vi én gang for alle sætte et punktum. Herunder kan du læse om hvem der må foretage en støjmåling, hvordan det foregår, og se en video af en (næsten) korrekt udført støjmåling med godkendt udstyr.
Steffen F. Olesen
07/05-2022 kl. 08:13

Måske har du lagt mærke til, at Facebook de seneste måneder er blevet oversvømmet med salgsannoncer for eftermarkedsudstødninger til motorcykler, og det er der en ganske enkel grund til.

Al den snak omkring vejsidesyn og støjmålinger har mildest talt sat en frygt i mange danske motorcyklister, og det er med god grund. For selvom MagaCin allerede for to år siden fik nys om, at Politiets nye støjmålere var på vej med posten, så har der indtil nu været en del tvivl om, hvor meget vores motorcykler egentlig må “larme”.

Vi sætter et punktum
Som altid er der en masse kloge hoveder på sociale medier, med en masse forskellige forslag til hvad der er op og ned i sådanne emner, og det har der bestemt også været, når snakken om støj har været oppe at vende.
Men i stedet for at gætte os til hvad der er rigtigt og forkert, så snakkede MagaCin den forgangne weekend med Torben, som til daglig er motorcykelbetjent og har helt styr på støjmåling af motorcykler. Og det viser sig, at vores motorcykler faktisk må “larme” mere end først antaget, og at der er helt styr på måleproceduren samt hvem der må udføre den.

Længere nede kan du læse om hvordan og hvorledes, samt se en lille video fra weekendens kørekursus på FDM Sjællandsringen, hvor Torben til deltagernes store glæde indvilligede i, at vise og fortælle hvordan den berygtede støjmåling foretages i praksis.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
 • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
 • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
 • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
 • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
... og se resten af artiklen

(Mere end 12.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

Opsig når som helst
1 måned
DKK 29
 •  Normalpris
 • Fuld adgang
 •  Fordele
 • ✔ Færre reklamer
Opsig når som helst
3 måneder
DKK 69
 • Spar 20%
 • Fuld adgang
Opsig når som helst
6 måneder
DKK 119
 • Spar 30%
 • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Giver børn en ny start