Kolding MC udvider sortimentet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kolding MC udvider sortimentet

Kolding MC gør i disse dage plads til tre nye mærker.
Steffen F. Olesen
16/01-2023 kl. 12:15

Kolding MC huser i sine lokaler et væld af motorcykler, herunder Ducati, Kawasaki, Triumph, Suzuki og Fantic.
Men i de kommende uger skal man på en eller anden måde finde plads til endnu flere motorcykler, og således vil kunder til sæsonstart i år kunne besigtige, prøvekøre og erhverve sig motorcykler fra Piaggio Group, som omfatter Aprilia, Moto Guzzi og Vespa.

Tidligere har kunder besøgt TMP i Glyngøre eller Vagn Jensen Motorcykler i Horsens for at opleve de italienske modeller, men da TMP ved udgangen af 2020 stoppede importen, og Vagn Jensen for nyligt har valgt at lægge sin tid i restaurering af klassiske motorcykler og andet værkstedsarbejde, er Kolding MC det eneste sted vest for Storebælt, som kan kalde sig forhandler af disse modeller.

Går alt efter planen, så lander de første maskiner i forretningen i løbet af næste måned, og det fulde program forventes at være klar til åbent hus den første weekend i marts.

En af de modeller indehaver Nikolaj Buhl ser frem til at få fingrene i er Moto Guzzi V100 Mandello, som vi første gang så med egne øjne på EICMA i november måned 2021.
En ret speciel Guzzi, som er udstyret med en ny 90-graders V-Twin, som rent faktisk er kortere end den der er at finde i modellen V85, er vandkølet og smider 115 hestekræfter.
En anden interessant feature ved modellen er de aerodynamiske vinger bag styrkåben, der folder sig ud under kørsel og på samme tid cementerer, at en Moto Guzzi også sagtens kan følge med den teknologiske udvikling.

En anden spændende model, som adventure-interesserede læsere har vist stor interesse for her på siden, er Aprilia Tuareg, som tilbage i 2019 gemte sig i buskadset i en glasmontre i Italien, og senere oversvømmede internettet med videoer af modellen i aktion, for til sidst at lande hos forhandlerne.
Og denne skal jyske motorcyklister altså inden længe ej heller rejse over broen for et opleve.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til besætningen hos Kolding MC.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start