Flittig Harley-tyv anholdt af Københavns Politi - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flittig Harley-tyv anholdt af Københavns Politi

Det samlede udbytte fra tyverierne er anslået til 2,5 millioner kroner
CO
13/01-2023 kl. 18:42

Det er altid lidt ærgerligt, når man ser eksempler på utilpassede individer, som ikke kan holde snitterne fra andres ting. Men det er nok mere end bare lidt ærgerligt, når de langfingrede eksistenser går så vidt som til at stjæle andres motorcykler.
For mange af os har lagt blod, sved og tårer samt utallige timer og mange surt indtjente kroner i at få motorcyklen til at fremstå som ønsket. Derfor er det en yderst velkommen nyhed, at Københavns politi nu sigter en 35-årig mand for tyveri af mindst syv Harley-Davidson motorcykler.

Udbytte anslået til 2,5 mio. kroner
Det fremgår af dagens nyhedsbrev fra Københavns Politi, som efter en længerevarende efterforskning i forbindelse med en ransagning på flere adresser fandt en mængde dele fra Harley Davidson-motorcykler samt flere elcykler og elløbehjul, som også menes at være stjålet.

Det samlede udbytte fra tyverierne er anslået til 2,5 millioner kroner, og en mistænkt gerningsmand som tilsyneladende har specialiseret sig i tyverier af motorcykler er nu pågrebet.

Herfra en opadvendt tommelfinger til Københavns Politi for rigtig godt arbejde, og vi krydser fingre for en intensiveret indsats mod motorcykeltyverier samt flere tilsvarende meddelelser i fremtiden, og at synderne straffes efter fortjeneste.

Læs Københavns Politi’s nyhedsbrev her, eller læs den fulde tekst nedenfor.


Mand sigtet for omfattende tyveri af motorcykler

Københavns Politi anholdt torsdag en 35-årig mand. Han er sigtet for tyveri af mindst syv Harley Davidson-motorcykler i perioden august 2020 til august 2022.

Flere adresser blev ransaget i forbindelse med anholdelsen. Her fandt politiet en mængde dele fra Harley Davidson-motorcykler samt flere elcykler og elløbehjul, som også menes at være stjålet.

Det samlede udbytte fra tyverierne er anslået til 2,5 millioner kroner.

Den 35-årige er desuden sigtet for at forvolde fare for andre ved i et enkelt tilfælde at have deaktiveret bremserne på en motorcykel i forsøget på at stjæle den. Det blev dog opdaget af ejeren.

”Det er en omfattende sag alene på grund af værdien af de stjålne motorcykler, men også fordi tyverierne er foregået gennem flere år. Derfor har vi haft en længerevarende efterforskning, der nu ser ud til at have båret frugt,” siger vicepolitiinspektør Peter Reisz.

Tyverierne er foregået ved, at motorcyklerne er blevet brudt op og kortsluttet, og i flere tilfælde er der manipuleret med det indbyggede elektroniske sikkerhedssystem.

”Det kan kun være gjort af en gerningsmand med indgående kendskab til netop den type motorcykler, og det har naturligvis indgået som en central del af efterforskningen,” siger Peter Reisz.

Ejerne har primært været udenlandske turister indlogeret på hoteller i København samt enkelte beboere i Storkøbenhavn.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start