Egeskov MC Træf 2023 en kæmpe succes - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Egeskov MC Træf 2023 en kæmpe succes

Flot tilslutning til træffet på Egeskov, og der er flere arrangementer for motorcyklister i denne måned.
CO
01/05-2023 kl. 08:43

Foråret er i sin spæde begyndelse, bøgen er sprunget ud mange steder, og motorcyklerne er ikke længere i vinterhi.
Antallet af motorcyklister på de danske veje er i hastig vækst, og det var lækkert at se så mange danske motorcyklister bakke op med Flot tilslutning til åbning af Bakken.
Og det imponerende massive opbud af motorcykler til Egeskov MC Træf 2023 på Fyn, hvor knap 6000 motorcykler havde lagt vejen forbi Egeskov i det fine forårsvejr, var også en fryd at se.

Derfor er det en sand fornøjelse at viderebringe et lille udvalg af billeder fra opslag på sociale medier, som giver indtryk af en formidabel dag for de i alt 8300 gæster.

Et af de seneste opslag på Egeskov’s Facebookprofil har dagen efter årets traditionelle mc-træf på det historiske fynske slot fået 1500 opadvendte tommelfingre, og Johnny Lund Billing har været så venlig at dele sine billeder samt en video fra dagen, der vidner om den flotte tilslutning.

Men det er ikke kun Johnny som har delt sine snapshots fra dagen.
For blandt de flere hundrede kommentarer til Egeskov’s opslag på sociale medier, har forskellige brugere delt yderligere et udvalg af billeder, som blandt billedet nedenfor delt af Anne, hvor der også ses en masse motorcykler.

Et andet eksempel som tegner et tilsvarende billede, er fotoet vedhæftet kommentaren fra Torben.

I kommentarsporet til Egeskov’s opslag der også er linket til øverst, findes så vidt vi kan overskue udelukkede positiv respons.
Og flere brugere har i forbindelse med deres kommentarer udover billeder også delt en række videoer fra dagen.
Derudover har vi opstøvet nedenstående YouTube video, som er delt af Kim Kelberg.

Det er da lidt imponerende, at så mange danske motorcyklister kan samles om vores fælles interesse, og herligt at se, at rigtig mange igen havde en herlig dag.

Flere arrangementer i Maj
Tilslutningen til allerede afviklede arrangementer kan måske være en den bedste indikation på, at danske motorcyklister også har mod på, at bakke op om både International Female Ride Day 6. Maj, at de er Klar til tusser og tohjulere i Fængslet i Kristi Himmelfartsferien fra den 18. til den 20. maj, og ligeledes er opmærksomme på The Distinguished Gentleman’s Ride 2023, som løber af stablen 21. Maj.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start